שלום...

מאגניבבבב

אצלי אחותי עוזרת לי להיתפלח...חחחחח והיא גם באה לאסיפות הורים וכל הזמן היא לטובתי אז אני יכולה להיסתדר... מה אתן עושות היום בערב??

כן שניה...

שיר ראפ יש רק את תקווה אם את רוצה אחר יש רק מזרחית... אני ראיתי כמה הם הלכו יותר מדי מהם לא חזרו חברים נפרדו בתים נשברו דמעות של משפחות נשפכו ניצנים של אנשים, פרחים שלא יפרחו התקווה בראשינו אהבה בנפשנו,החלום ברוחנו אז לעד נמשיך בדרכנו נעלמה לה הדממה שוב קולות של מלחמה עוד חייל חוזר עטוף במה? בדגל המדינה דם ודמעה נספגים באדמה ועוד אמא המומה נשארה לה רק תמונה ת'תקווה בלב נועל, עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את הכוח לשנות מה שכן בואו נמשיך החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז הושיטו יד לאהבה הבטחתם יונה ברקיע יש עיט אחי סרפד רעיל עוקץ זה לא עלה של זית חיים בחלום כולם מדברים על שלום אבל יורים לוחצים מושכים סוחטים ת'הדק בעולם של פיגועים אנשים תמימים עוד מדברים חיים באשליות הצדק הם מרחיבים בעם ת'סדק עובר טירוף יומיומי כדי לשרוד לא רוצה לחיות כדי להלחם סאב נלחם כדי לחיות נוטע תקווה משריש שורשים מגן בגופי על החלום שלא יתנפץ לרסיסים די מספיק עם הכאב מספיק עם הדרמה שנה שהאדמה מדממת. לא נמה ולמה? תן לי ת'תקווה לקבל את מה שאין את האומץ לנסות לתקן בואו נמשיך החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז תושיטו יד לאהבה אלוהים תן לי את התקווה לקבל מה שאין תן לי את הכוח לשנות מה שכן תן לי את האומץ לנסות לתקן את העולם בואו נמשיך החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז תושיטו יד לאהבה

קרנו'ש מותקקקק

איזה חמודה את...יש לך נשיקה
ממני.... האממממ...מה את עושה בערב?? אני נוסעת לשרית חדד(ההופעה)

יש גם את זה...

שכבר כתבתי.:זה של שרית חדד: בשלכת עץ הומה לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלנו מכשולים אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים לראות את הכאב ולהביט לו בעניים להצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה אותו ושלמרות הכול אנחנו נתגבר אלוקים רואה הכל משגיח מלמעלה שלא נאבד את התקווה גם לפעמים כואב צריך ללכת הלאה אין דבר הכול רק לטובה ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלנו מכשולים אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים לראות את הכאב ולהביט לו בעניים להצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה אותו ושלמרות הכול אנחנו נתגבר בשלכת עץ הומה לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל.

../images/Emo3.gifשלום...

בוקר טוב ליפות שלי.....אוייש נעמה נעשתה כ"כ יפה נכון?! כאילו ברור שהיא היתה יפה תמיד אבל עכשיו זה יותר מתמיד..חחחח..(המבין יבין)...אז מה אתן עושות ככה?? אני נימצאת פה כי אמרתי שאני "לא מרגישה טוב"...ומה איתכן

אתה חייב..

למות עלי..נה...ננההה..נה...אופסססס..חחח...פאדיחות אתן פה..חחחח...יש לי הרגשה טובה!! ראיתי ת'פוסטר של חמסה על הקיר וחשבתי...(תיכנסו לכזו בועה של חלום ותקראו..) "איך הן כ"כ יפות?...מי מצא כאלה יפות לעזאזל?" "הן פשוט מושלמות הבננות
האלה..." יש לכן תשובות אולי??

איזה חמודים..

בפורום שרית חדד ובפורום נינט טייב... אבל פה אני לא עוזבת יקרה מה שיקרה!!..חחח

איזה שיר יפה...

כן כן ניזכרתי בו עכשיו.... של עופרה ז"ל... תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות תגיד לי למה אין אמת רק הזיות אז למה לנסות ולהמשיך עכשיו לבכות לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות כשאנשים רצים אל תופת כמו אל ים אני ארוץ אל תוך האש אם יחזרו משם תגיד לי איך עם המוות אתה חי מסתיר הדמעות בכל לילה תגיד לי עד מתי האש שקוראת לי לא נמצאת שם באמת וזה שנעלם, האם יחזור או כבר מת?!. תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איך...

למעלה