שאלה שאלתית

מירית27

New member
../images/Emo3.gifשאלה שאלתית

האם יש סיבה מיוחדת לכך שברוב הכרטיסים אין תמונות שלכן? האם גם אלו שמחוץ לארון עדיין לא מרגישות בנוח להחשף או שזו רק "הצטרפות מקרים"

dify

New member
תשובה תשובתית ../images/Emo3.gif

למה כן?.... האמת היא שאני רואה המון כרטיסים של אנשים ולא נתקלתי באחוז גבוה של אנשים ששמים תמונה שלהם... אז השאלה היא בעצם למה בכלל לצפות שאנשים כן ישימו? לי זה בכלל לא ברור מאליו... לי אישית דווקא לא איכפת שתהיה תמונה שלי ברשת, אני גם פרסמתי בשלבים שונים בעבר, אבל מצד שני אין לי גם שום סיבה בעד, ואני כן יכולה להבין את תחושת האנונימיות של אנשים כשאין תמונה או לפחות כשאת שולטת בשאלה מי מזהה אותך (אני למשל כותבת בלוג לא אנונימי אז לי זה פחות משנה, אבל למי שכן שומרת על האנונימיות שלה- זה מאד ישנה זה כמובן)

מירית27

New member
תגובה

אני אסביר ..... מתוקף היותנו אנשים יש בנו (כנראה טבוע ) הרצון להיות שייכים לאיזושהיא קבוצה ולראיה- עצם היותנו בפורום לסביות 30+ ולדעתי, כשאתה בקבוצה, יש לך את הרצון להיות להיות חלק ממשהו גדול יותר. וגם להכיר או לחזות בשותפים שלך ל'קבוצה. זו כמובן דעתי ואת רשאית לחלוק עליה

jd99

New member
אפשר להשתייך לקבוצה

גם מבלי לדעת איך חברותיה נראות. ולפעמים זה עדיף.

כצופה מן הצד

בפורום הזה, אני בהחלט חושבת שלא הייתי רוצה לראות את רובן של המשתפות כאן, וזאת על מנת שלא להפסיק ולפנטז, ודי בחכימא לרמיזא......

dify

New member
זה לא עניין של לחלוק

אני שותפה לקבוצות שונות. חלקן ברשת. בחלקן כולם וירטואלים עבורי לחלוטין בחלקם הייתי במפגשים שנערכו במציאות (בעיקבות ההיכרות ברשת) ולחלקם הגעתי בעיקבות הכרות במציאות ושימוש ברשת ככלי לשמירת תקשורת בתוך הקבוצה. אני פשוט לא חושבת שהשתייכות לקבוצה קשורה לפרסום תמונה... אני חושבת שפרסום תמונה רלוונטי בעיקר בקטע של היכרויות, מעבר לזה אין לו משמעות אמיתית. אני מאד אוהבת את המילה הכתובה, ולי אישית מעניין להתכתב עם אנשים לפני שאני רואה תמונה כי תמונה כן יוצרת איזשהי תדמית לפעמים. בשורה התחתונה לי אין תחושת "חסר" בגלל שאין תמונות, אבל אני יכולה להבין אנשים שמרגישים אחרת, אני למשל משתתפת באיזה מקום ברשת שבו אין מידע בכלל על המשתתף (לא גיל ולא מין) ואני חייבת להגיד שזה חסר לי, אני מוצאית את עצמי לא פעם תוהה אם מדבר איתי ילד בן 14 או אישה בת 35.

אני מזדהה עם דיפי

יכול להיות נחמד, אבל בדרך כלל (מנסיוני הקצר) תמנות משמשות בעיקר להיכרויות. אין מה לעשות, תמונות משפיעות עלינו, ואני מעדיפה להתייחס לדברים הכתובים ולא למראה. במקרה שלי אין קשר לארון. אין מישהו בחיי שלא יודע, ודאגתי גם שהשמועה תופץ בחוגים שכבר לא בחיי. גם במקומות כמו המייל שלי, שמאפשר הוספת תמונה, לא שמתי תמונה של עצמי. מיותר לציין שאין לי פרופיל בפייסבוק, נכון?

למעלה