עוד מישי חדשה...

../images/Emo3.gifעוד מישי חדשה...

אניייייייי :) היו'ש לכולם קוראים לי לורה. :) או לורית.. אני מאוד אוהבתתתת לראות תשוקות.. בתכלס אני לא רואה מהפרק הראשון אבל אני רואה המון זמן כבר..! הפורום מאוד נחמד.. *התלהבות* אשמח לדבר על תשוקות וסתם ככה: אייסיקיו -243927995 =P

gsufvi

New member
ברוכה הבאה

שלום שמי עדו ושתהייה לך השתלבות נעימה.

I n n u e n d o

New member
ברוכה

הבאה וגם ברוכה הבאה
ספרי קצת על עצמך,דמות אהובה זוג אהוב 9-10 כמה את שונאת את אייבי וכדומה

soapsfan

New member
אייבי במשמעות של תרזה כמובן

אם את לא שונאת את תרזה את לא מוזמנת לכתוב פה. וברוכה הבאה לפורום,כפי שאת רואה אנחנו מאוד נחמדים.

I n n u e n d o

New member
נראה לך../images/Emo35.gif

תנאי הקבלה הם: שנאה לאייבי אהבה בלתי פוסקת לג'וליאן, איב ,תרזה, ואיתן לפני שהוא איבן את האשכים שלו וכמובן אהבת זוגות עתידיים שיבוא הזמן אספר עליהם ראשי התיבות שלהם הם קיוס,פוקסיי,ננסי,פואה.

soapsfan

New member
בואי אני יסביר לחדשים משהו

דורין תמיד אומרת דבר אחד ומתכוונת לאחר.תוכלו לראות את זה בספוילרים השקריים שהיא מפיצה פה,תודה לאל שאני נמצא פה בשביל לספר את האמת. תנאי הקבלה הם: ביום חמישי גם את הסתובבת במזח עם אקדח ותכננת להרוג את ג'וליאן שנאה ענקית ובלתי פוסקת לתרזה,שכוללת הכנת בובות וודו של תרזה ודקירתן במחטים חדות ובניית מקדש לגוון שמכיל לפחות 5 תמונות של ליזה ו1 של נטלי,כאשר מסביבן מפוזרים עלי ורדים ונרות בניחוח לימון. עלייך לספק תמונות בשביל להוכיח שעשית את כל זה,ואז תוכלי להתחיל לכתוב פה באופן סדיר. במידה ואת אוהבת את תרזה,את מוזמנת לפנות לתפוז ולבקש פתיחת פורום "קופיקו פסיכוטי".

I n n u e n d o

New member
ואני אסביר לך גם כמה דברים

הוציאו את סופאן ממושג למשוגעים שם הוא בילה זמן מה עם שרידן נורמה וגוון 1+2[כן שתיהן]

soapsfan

New member
הנה,רואה?

כרגיל אני פה ומתרגם את דברי דורין,שבעצם רצתה לומר:"סופספאן שולט.וכן,גם אני אוהבת את שרידן 2,נורמה,וגוון 2+1"

soapsfan

New member
זה הכל בהשפעת הפלולה של שאנון

אבל פלולה או לא פלולה-הלוואי שדאבל מק לא תחזור

למעלה