סקררררר!!!!

../images/Emo3.gifסקררררר!!!!

הממממ...לט´ס סי...:-> שאלה NOMBER 1!!! שאלה: איZה דמות את/ה הכי אהבת מהעונה ה-1 עד העונה ה-5 שאלה NOMBER 2!!! שאלה:איזה דמות אורח את/ה הכי אהבת מהעונה ה-1 עד ה-5 שאלה NUMBER 3!!! שאלה: איזה מורה אהבת יותר...מיס צ´וקסונדיק/מר הרברט גריסון? ו...Zהוווווווווווווווווווווווווווו!!!

cartasf

New member
תשובה לסקר

1. אני הכי אוהב את קארטמן. 2.Starvin´ Marvin 3.המורה שהכי אהבתי זה מר גריסון

pentagon89

New member
תשובה

1) באטרס וקארטמן 2) אמממ אני לא יודע.. אהבתי את הרובוט של ג´ימבו הזה אבל הוא לא אורח.. 3) מר גריסון

plusman

New member
מממ..

1.אני הכי אוהב את סטן ואת קרטמן אני שונא אבל הוא הכי מצחיק אז אני אבחר אותו. 2.סטרבין מרווין. 3.ברור שמר גריסון.

Eclipsed 0

New member
אם כן, מה לכל הרוחות הוא עשה בבית

של קרטמן בפרק 513 (Kenny Dies) ? הוא סתם הגיע לחדר שלו פתאום.

semXgamgy

New member
מה קרה לכם?!

אין סיכוי שהם אחים!!! הם גרים בבתים שונים, עם הורים שונים!!! רואים את זה בערך כל פרק בעונה ה-6... בפרק שקני מת, באטרס עובד אצלו אם לא הבנתם... דרך אגב, מישהו יודע אם יש פרק 611+? יש לי את כולם חוץ מ-607, ו-610...

Eclipsed 0

New member
פרק 610 טוב..

לא חושבת שיש 611 בינתיים.. כן, הבנתי שהוא עובד אצלו.. אבל ראיתי רק את העונה הראשונה והשנייה כי אין לי דיגיטל, עד שהגעתי לפורום והתחלתי להוריד.. זו היתה הפעם הראשונה שבה ראיתי את באטרס, ובגלל שהוא היה שם, חשבתי שהם אחים. אבל ראיתי עוד כמה וגיליתי שהם לא.

semXgamgy

New member
ואו, זה מטומטם מאד!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שאתה חושב שהוא הרובוט של גימבו, זה זה עם הראש הגדול, בגדים שחורים, וקול מוזר? אם כן, אז קוראים לו נד, והוא חבר של גימבו ממלחמת ויאטנם, שם איבד את ידו+קולו (פרק: the starring frog of southern sri-lancka) והוא לא רובוט...

The Flash

New member
מה פתאום!!!

הוא לא איבד את קולו במלחמה! הוא איבד את מיתרי הקול שלו מעישון יתר!!!

semXgamgy

New member
תשובה:

1) באטרס\קארטמן... לא יכולתי להחליט... 2) ברברה סטרייסנד... 3) הרברט גאריסון...

הממ...אני יענה לסקר שלי...../images/Emo3.gif

1)טימי/קרטמן...הפופולאריים ביותר
2)ההורים של טימי, ריצ´רד והלן, כZכור : TIMMY 2000 3)מיס צ´וקסונדיק, היא קורעת אותי, איך היא הולכת בלי חZייה

Eclipsed 0

New member
קני...../images/Emo4.gif

הוא היה הדמות האהובה שלי, לפני שהמרושעים האלה הרגו אותו (למה ?!) לצערי לא ראיתי הרבה. אבל אבחר בסקוט...הראו אותו שוב אחרי פרק 501 ? או לפני ? אני מעדיפה את צ´וקסונדיק. די משעשעת, בצורה חולנית שכזו.

FreaK4PcSP

New member
תשובות:

1) איך לא - קרטמן 2) ברברה סטרייסנד 3) כמובן שמר. גריסון

1מהרהרת

New member
תשובות:

1) טימממממממיייי!!! וגם באטרס. 2) מיסטר האט (אבל הוא לא אורח..) טוב, אז טאולי (המגבת המסוממת) 3) מר. גאריסוון, למרות שאני נורא אוהבת את הפסיכולוג, n.kay?

למעלה