סיכום חודשי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gifסיכום חודשי

שיר החודש
שיר החודש בכללי
שיר שאפיין אותך החודש
שורות\מילים משיר שאהבתם החודש וחודש טוב ומוצלח

ady18

Well-known member
עונה

שיר החודש של אריק: גוני,תשמח,אפשר לחשוב יש לזה סיכוי שיר החודש בכללי:הלילה יעבור יפתי,אל תאמיני איה ,ידיים למעלה כנסית השכל שיר שאפיין אותך החודש?גן מאיר שורות\מילים משיר שאהבתם החודש? אני אתן כמה : גן מאיר אהבות ותקוות ופחדים אמת פשוטה בפנים הכול נשבר לי ידים למעלה"אם זה נהיה רכבת הרים אני עוזב ידים עוד יום קרן "סודות שקופים מיין" אחרון אל תאמיני "זו לא את זו מישהי אחרת איה עוד אחד קטן איתי "כמה כייף להיחות חתול חרמן ,השיכור שבפינה זה לא אני אבל אם תסכלו קרוב אולי זה אני" כמה גאונות והאחרון שיהיה כמובן גם אריק זה היה קשה אממ "ברגע שמתחיל להרגיש בורח כמו ההוא מהספר " וחודש טוב ומוצלח

I מ י ר ב I

New member
השיר נקרא אם היה לזה סיכוי

רשמת יש לזה סיכוי ושינית לגמרי את כל רעיון השיר.

chen010189

New member
היה חודש נחמד

שיר החודש: בינונימי שיר החודש בכלל: סינרגיה - את לא כאן שיר שאפיין אותך החודש: לא יודעת O: שורות\מילים משיר שאהבתם החודש: זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס אתה קולט אותה שורדת לי את הדרדס תגידי איפה את חושבת שאת יושבת... לא יודעת, אהבתי את זה XD

I מ י ר ב I

New member
חודש טוב לכולם

שיר החודש(של אריק)-ג'וני שיר החודש בכללי-שוכחת אותך(קרן פלס) שיר שאפיין אותך החודש-אין משהו ספציפי

עונה../images/Emo3.gif

שיר החודש (של אריק)- תשמח
שיר החודש בכללי- מאמי- מירי מסיקה שיר שאפיין אותך החודש- לא משו מיוחד
שורות\מילים משיר שאהבתם החודש- כל השורות של תשמח וג'וני
חודש טוב ומוצלח

L i n c h a

New member
סיכום חודשיD:

שיר החודש של אריק - יום חדש נפלא שיר החודש בכללי - Take That - Patience שיר שאפיין אותך החודש - Switchfoot - Learning to Breathe שורות\מילים שאהבתם החודש - "בכל העולם את יכולה לחפש, אבל אף אחד, לא יאהב אותך, כמוני." \ שייגעצ - את יפה שיהיה חודש מעולה! מחר תעודות

Big Joni1

New member
חודש מקסים../images/Emo3.gif

שיר החודש - יום חדש נפלא
שיר החודש בכללי - Queen - don't stop me now שיר שאפיין אותך החודש - ג'וני
שורות\מילים משיר שאהבתם החודש - "סופר בלב, אני חושב, חמישים שכיבות סמיכה"
שיהיה לכולם חודש קיצי ומרענן!

למעלה