סוף שבוע

eliormagick

New member
../images/Emo3.gifסוף שבוע

סיכום בחמישה מילים:
אדם שעשה את השבוע:
אדם שהרס את השבוע:
שיר שפתח את השבוע:
שיר שסגר את השבוע:
להקה/זמר של השבוע:
אירוע שעשה טוב:
אירוע שהרס תשבוע:
השבוע שיבוא
בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות:
אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא:
אדם שמצפים לראות:
שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע:
להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:
אירוע מיוחד שמצפים לו:
אירוע שעדיף שלא יהיה:
ותמונה למי שבא.... סוף שבוע רגוע שיהיה

little WhiSper

New member
שיהיה.

סיכום בחמישה מילים: יכול-היה-להיות-יותר-טוב. אדם שעשה את השבוע:מיכאל, משפחה ושכבה . אדם שהרס את השבוע:לא משנה. וחבל. שיר שפתח את השבוע:לאזכרת =\ שיר שסגר את השבוע:עוד לא נסגר... להקה/זמר של השבוע: היהודים
אירוע שעשה טוב: חלק מהעליה לירושלים. אירוע שהרס תשבוע:חלק מהעליה לירושלים. השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: אין-לי-מושג אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: את הבוחן של אנגלית. [סתם לאכפת לי] אדם שמצפים לראות: מי שבא ברוך הבא שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: החדש של היהודים =] ["אין לך מקום"] להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: אממ... מי שאני אוהבת... לא? אירוע מיוחד שמצפים לו: הבגרות באנגלית
אירוע שעדיף שלא יהיה: המתכונת במתמטיקה! ותמונה למי שבא.... תמצות קל ביותר למה שהיה שם.

inbal287

New member
ח"ח על היוזמה!

סיכום בחמישה מילים:
להלה שבוע טוב וויפי דו
אדם שעשה את השבוע:
איתי
וגלי
אדם שהרס את השבוע:
איכ. חצי מהשכבה הדוחה שלי
שיר שפתח את השבוע:
... נראה לכם שאני זוכרת? אני יותר סנילית מדג!
שיר שסגר את השבוע:
Chris Daughtry - All These Lives
להקה/זמר של השבוע:
Negative
אירוע שעשה טוב:
אממ אני ואיתי שנה ושלושה חודשים היום
, יום שמיניות, התקבלתי לתפקיד שרציתי
אירוע שהרס תשבוע:
אין
השבוע שיבוא
אממ סבבה? כאילו שבועות וזה... החג שאני הכי אוהבת
בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות:
לה לה מגניב
אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא:
אין
אדם שמצפים לראות:
אממ המשפחה
שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע:
איתי
להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:
HIM
אירוע מיוחד שמצפים לו:
שבועות
אירוע שעדיף שלא יהיה:
איזה משהו :$
ותמונה למי שבא....
אני לא בבית אז מחר אולי

danduuu

New member
סופסוף הפורום קצת מתחיל לחיות ../images/Emo9.gif

סיכום בחמישה מילים: אמ היה נחמד וטוב שהיה. אדם שעשה את השבוע: קשת, מור, אמאבא. אדם שהרס את השבוע: המורה שחיברה את המגן במת'.מי שלא תהיה-אני שונאת אותה%^$%#
שיר שפתח את השבוע: המ לא זוכרת
שיר שסגר את השבוע: חכו הוא עוד לא נגמר עד היום בלילה
להקה/זמר של השבוע: נייטוויש, ווית'ין, HIM, 30STM, חנה פאקארינן. אירוע שעשה טוב: יום חמישי בפאב שאני לא זוכרת את שמו
שמו פאקינג HIM
וויקד גיים
אירוע שהרס תשבוע: המגן במת' =/ השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: אין לי מושג אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: אמ.אותה. למה אני הולכת להעיף לה מכות. אדם שמצפים לראות: אמ דני ונופי
שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: לא'דעת
להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: כל הנזכרים לעיל ואחרים :) אירוע מיוחד שמצפים לו: בגרויות!!! יאיי איזה כיף
NOT
סתם אבל אמ ימי הולדת לחברות
ואוליאוליאולי ספיישל נייטוויש :]] אירוע שעדיף שלא יהיה: המסיבת הפתעה לחברה אחרת =/ ותמונה למי שבא....

linkintrance

New member
נו יאללה נענה!=]

סיכום בחמישה מילים:די בסדר. (שתי מילים יספיקו לא?) אדם שעשה את השבוע:כריסטינה ליזהה
אדם שהרס את השבוע: המורה לערבית.. שיר שפתח את השבוע:אני סנילית נו מה...זה מדבק!! שיר שסגר את השבוע:Todomondo - Liubi, Liubi, I Love You השיר הזה דבוק לי מאז האירוויזיון.. להקה/זמר של השבוע: Hanna Pakarinen
וסתם כל האלבום של Viva la Bands. אירוע שעשה טוב: להסתובב עם ליזה כל היום בקניונים אחרי בגרות. אירוע שהרס תשבוע: אין עבודה! לא רוצים אותי:( רוצים רק אחרי צבא זונות! השבוע שיבוא: קקי. יום ראשון בגרות בע"פ בערבית. אבל יש שבועות..אז נראה איך יהיה. בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: נראה כבר בסוף שבוע הבא. אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: המורה לערבית. אדם שמצפים לראות:אף אחד. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: Todomondo - Liubi, Liubi, I Love You זה שיר כזה חמוד נו מה אני אעשה..זה כזה טוב..הוא היה צריך לזכות.(פצעי האירוויזיון של השנה) וגם השיר של ספרד. NASH-I love you mi vida. (תסתדו עם חפירת האירוויזיון. אין לכם ברירה..)=]] להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:HIM אירוע מיוחד שמצפים לו: שבועות. אירוע שעדיף שלא יהיה: בגרות בע"פ בערבית. באמת עדיף שלא! ותמונה למי שבא....- יאללה לקראת שבועות.

נממ נממ

סיכום בחמישה מילים: העונש נגמר ואני יכולה לצאת D:: אדם שעשה את השבוע: בטח אמא XD אדם שהרס את השבוע: גם אמא XD שיר שפתח את השבוע: the used - the worm and the bird שיר שסגר את השבוע: cobra starship לא זוכרת מה כבר חח להקה/זמר של השבוע: בילי טאלנט DD: [כמו תמיד XD] אירוע שעשה טוב: המתכונת ביסודות העיצוב D: וגיבוריםםםם
אירוע שהרס תשבוע: החליטו לבטל לי את השיעור שאני הכי אוהבת במגמה ;;;; השבוע שיבוא הולך להיות בן זונההה בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: משהו ל-פאניייםםם אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: שי XD אדם שמצפים לראות: טל
שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:TimberLand כי הוא כל כך סקסיי אירוע מיוחד שמצפים לו: ישרא.שודדי הקאריביים 3.מתנות D:. ערב להקות. אירוע שעדיף שלא יהיה: יחלקו את המתכונות בהיסטוריה ><"

למעלה