יש לי שאלה

bar89bar

New member
../images/Emo3.gifיש לי שאלה

אני יודע שזה לא קשור לתאוריה או משו כזה אבל..יחחח פשוט רציתי לדעת ואם אפשר משהו יודע מאיזו שנה סיאט מייצרת חלונות חשמליים
תודה=]

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

בדיוק באותה השנה שהם הפסיקו לייצר חלונות עם ידית

Superdror

New member
אין דבר כזה באיזו שנה הם התחילו

לייצר חלונות חשמליים. מדובר באביזר שנכנס לרכבים עם השנים, בחלק מרמות הגימור קיים במקור ובחלק הוסיפו לאחר מכן באופן עצמאי - לא מסובך להוספה, עולה בסביבות ה1000 ש"ח לזוג חלונות. עד היום ניתן לראות מכוניות חדשות בעלות חלונות ידניים, בעיקר במכוניות ליסינג ובעיקר בחלונות האחוריים, מדוע ? בשביל להוזיל את הקנייה. מתי הומצאו החלונות החשמליים ? תבצעי חיפוש ותמצאי, אני מניח שלפני המון שנים.

adidas88

New member
../images/Emo45.gif

הכי משגע אותי שהחלונות חשמליים אבל לא נסגרים אוטומטית עם הנעילה אלא צריך לסגור אותם לפני שיוצאים מהאוטו....

adidas88

New member
זה לא אצלי

וניתקלתי בזה לא רק פעם אחת. וכן מן הסתם זה חלונות חשמליים אני לא מטומטמת

Superdror

New member
בשביל זה צריך "מרימי חלונות"

רכיב לא יקר, מחברים אותו לנעילה המרכזית או לאזעקה והוא דואג להעלות את החלונות בעת נעילת האוטו. למה לא בכל המכוניות ? לחסוך כסף
להוסיף מרים חלונות לא אמור להיות יקר כל כך או מסובך, 200 ש"ח לכל היותר.

adidas88

New member
באמת?

ליסינג קמצנים. להיבא פורד פוקוס חדשה זה אפשר להוסיף 200 ש"ח לנעילת חולנות אי אפשר??

Superdror

New member
להביא יונדאי גטס בלי ABS ועם

כרית אוויר ורבע הם יכולים, אז נראה לך שהעדר מרים חלונות מעניין אותם ?
מה שמעניין אותם זה לחסוך כסף והם דבקים בקניית הרכב עם רמת האבזור הנמוכה ביותר. כל איבזור מקורי נוסף שמגיע מהיצרן עולה להם כסף, לעיתים הרבה כסף.

flutter girl

New member
נה, זה תלוי ברכב.

מה שמשגע אותי זה שביונדאי (גטס) אני מלא פעמים שוכחת לסגור חלונות, ושם אין נעילה אוטומטית (עזבו שהחלונות האחוריים הם לא אוטומטיים בכלל!), ובפאסאט שיש נעילה אוטומטית- לא קורה לי שאני שוכחת לסגור.

bar89bar

New member
סודר אבל כאלו..

רכב דגם 95 96 ככה יהיה עם חלונות חשמליים?

Superdror

New member
יש לי רכב שנת 94 עם חלונות חשמליים

שהותקנו בארץ על ידי החברה - מרימי חלונות התקנתי אצל מתקין אזעקות.

Superdror

New member
ורוב הרכבים מהשנים 95-95

מאובזרים בלפחות חלונות חשמל קדמיים, אבל יש יוצא מן הכלל.

למעלה