קרעת אותי יוצרת חחחח
י ים כחול New member 21/9/04 #33 חחחחחח יוצרת מדליקהההה../images/Emo6.gif נשתמע בערב בנות ובטח כשאשוב השרשור יגיע ל200 חחחחחח
B BUTTY האחת New member 21/9/04 #31 ים אני חושבת שהוא לטעמך תראי איזה דמיון מפתיע בינו לבין התמונה שהעלת קודם רק שכחתי את שמו
י ים כחול New member 21/9/04 #35 פשששששששששששששששש../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif איזה קוביות שוקולד מותר לקחת קובייה ?
ש שריתוש המקורית New member 21/9/04 #49 וזה סתם אחד שבוחן את הפלא השמיני, כי השביעי זה כבר הוא... האמת - שזו תמונה של עזר שלי כשהכרנו... אבל עם השנים, ועם המקצוע שלי השתנו פני הדברים (תרתי משמע) אבל בראשי תמיד מקובע עזר של אז. אז מה דעתכן?
וזה סתם אחד שבוחן את הפלא השמיני, כי השביעי זה כבר הוא... האמת - שזו תמונה של עזר שלי כשהכרנו... אבל עם השנים, ועם המקצוע שלי השתנו פני הדברים (תרתי משמע) אבל בראשי תמיד מקובע עזר של אז. אז מה דעתכן?
S smady a New member 21/9/04 #51 חהההההה חהההההההההההה נשומה. שריתוש שימי לי כמה אלילים שווים פה לצהרים.
מ מוסר1 New member 22/9/04 #54 בנות איך אפשר לישכוח את ההורס..... הורס אותי לפחות "מקס הזועם"שהיה"צעיר לנצח" "בנשק קטלני"הרי הוא מל גיבסון הגדול שכמה שהוא מזדקן הוא יותר חתיךךךך
בנות איך אפשר לישכוח את ההורס..... הורס אותי לפחות "מקס הזועם"שהיה"צעיר לנצח" "בנשק קטלני"הרי הוא מל גיבסון הגדול שכמה שהוא מזדקן הוא יותר חתיךךךך
E Elizab3th New member 22/9/04 #55 ושכחתם את החתיך שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif בן היקר והמתוק שלי תראו את הפנים שלו.....
E Elizab3th New member 22/9/04 #56 ומה עם דיויד ג'יימס אליוט מג'אג???? העיניים שלו, אחחחחחחחחחחחח, איזה מבט
י ים כחול New member 22/9/04 #59 עמנולי שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif תראו איזה בונבון.... שם את כל הגברים באמתחתו הקטנה...
עמנולי שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif תראו איזה בונבון.... שם את כל הגברים באמתחתו הקטנה...
י ים כחול New member 22/9/04 #60 וזה המתוק המשותף שלי ושל הדסינוש תראו איזה סקסי ושווה פשוט הורסססססססססס אנחנו ניפגשות לקפה ותמיד על ערוץ הקניות עם ירוני שלנו איך הוא סקסי כשהוא אומר את מילות המחץ : ז ה כ ד א י אנחנו פשוט בריצפית מהתרגשות ממנו
וזה המתוק המשותף שלי ושל הדסינוש תראו איזה סקסי ושווה פשוט הורסססססססססס אנחנו ניפגשות לקפה ותמיד על ערוץ הקניות עם ירוני שלנו איך הוא סקסי כשהוא אומר את מילות המחץ : ז ה כ ד א י אנחנו פשוט בריצפית מהתרגשות ממנו