חזרתי אליכםםםםםםםםם!!!!!!!!!

JimmyBoy

New member
פייר? התאכזבתי...

סתם, לא התאכזבתי, היה מצויין, אבל ציפיתי ליותר. קודם כל, מה נסגר עם העשן בתחילת המסיבה? מנסים להמית אותנו? אין לי בעיה עם קצת עשן, אבל היה אובך מטורף. נושא החולצות - בלוף, הייתי ב-100% בין 100 הראשונים ולא קיבלתי כלום, בינינו, כמה עולה להם להדפיס את החולצות האלה? נכנסתי ב-60 ש"ח וחברים שלי ב-70, בקלות יכלו לחלק חולצה לכ"א, לא שבאתי בשביל החולצה או משהו, אבל בשביל מסיבה שהיא בסך הכל מועדון + DJ לא היה הורג אותם לצ'פר קצת יותר תמורת הסכום הזה. גם הצורה הזאת של להשליך פרסים לתוך הקהל... קצת מבזה אם תשאלו אותי, יכלו לעשות בצורה יותר אלגנטית. אני לא יודע אם אני אבוא למסיבות הבאות, סיכוי לא קטן שכן כי זאת הייתה אחת מהפעמים הבודדות שנהניתי ממוזיקה במועדון, וזה ערך מוסף מצויין. אורן שריג עשה שם עבודה נפלאה אם תשאלו אותי. נתראה בהופעה שתתקיים ב"ה כמתוכנן.
 
כן, הם יהיו מוקפים מאוד../images/Emo54.gif

יש לי 10 אצבעות, 2 ידיים, ורק כשאני אמות יוציאו אותם מבינהם!
 

Ice machinE

New member
זה מתחיל כבר להרגיז

gloating והוצאת עיניים זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות, וזה מה שאת עושה כבר שבוע. אז עד שאת לא מוכיחה שיש לך כרטיס והזמנה לסוויטה של הלהקה, אני מבקש ממך להפסיק להזכיר כל מילה שניה את זה.
 

super girl 15

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

בדרך כלל אני רגילה לזה שאני מוציאה את העיניים... ולא שמוציאים לי..
 
אוי זה ממש לא בקטע כזה, אני מנסה

להתבדח לא לעשות דווקא. הדבר האחרון שאני מנסה לעשות זה דווקא או להוציא עיניים. אל תקח את זה כל כך קשה. אם המקרה היה הפוך אני לא הייתי לוקחת את זה כל כך קשה, זה סך הכל בהומור ובלי שום כוונה רעה. אם נפגעת מזה או מישהו אחר נפגע מזה פשוט הייתם צריכים להגיד. בינתיים אם תשים לב, בכל פעם שהנושא הוזכר כולנו התבדחנו ותכננו תוכניות הומוריסטיות. בכל מקרה, אני לא אזכיר את זה שוב. הכוונה כמו שכבר אמרתי לא היתה שמישהו יפגע מזה, וחבל שככה זה יצא.
 
למעלה