בסדר, אבל עדיין אני די בטוחה שהאופציה כבר לא קיימת
S super girl 15 New member 21/7/06 #32 אני מדברת על האפטר פארטי... לmeet & greet יש עוד הגרלה שבוע הבא כמו שהצלחתי להבין.. ... אבל אם אני רוצה להגיע לאפטר פאטי, אני גם היתי צריכה לקנות כרטיס דרך המועדון? או שיש הגרלה בלי להיות קשורים לזה... או שזה בכלל סגור כבר?!
אני מדברת על האפטר פארטי... לmeet & greet יש עוד הגרלה שבוע הבא כמו שהצלחתי להבין.. ... אבל אם אני רוצה להגיע לאפטר פאטי, אני גם היתי צריכה לקנות כרטיס דרך המועדון? או שיש הגרלה בלי להיות קשורים לזה... או שזה בכלל סגור כבר?!
I Ice machinE New member 21/7/06 #34 אין הגרלה לאפטר פארטי זה יהיה על בסיס "כל הקודם זוכה" מן הסתם לא יהיה ניתן להכניס את כולם אז כנראה שרק הראשונים יוכלו להיכנס.
אין הגרלה לאפטר פארטי זה יהיה על בסיס "כל הקודם זוכה" מן הסתם לא יהיה ניתן להכניס את כולם אז כנראה שרק הראשונים יוכלו להיכנס.
S super girl 15 New member 21/7/06 #39 "כל הקודם זוכה"?! ../images/Emo122.gif מאיפהההההההה?!?!?! מאיפה משיגים כרטיס?!
S super girl 15 New member 21/7/06 #46 יאפייייי!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לספק פרטים.. מתי זה? איפה זה..? באיזה שעה מתחילים להכניס?!
יאפייייי!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לספק פרטים.. מתי זה? איפה זה..? באיזה שעה מתחילים להכניס?!
I Ice machinE New member 21/7/06 #48 תשובות 1. אחרי ההופעה 2. במקום שייקבע מאוחר יותר 3. לפני שהלהקה תגיע למקום
S super girl 15 New member 21/7/06 #51 כמה אחרי ההופעה? ב12 בלילה?! ומתי יקבעו מקום? ו.. מי יודיע את זה?
I Ice machinE New member 21/7/06 #53 אין לשאלות שלך תשובות כי זה עוד מוקדם מדי. אולי בכלל לא תהיה אפטר פארטי אם לא תהיה הופעה. בגלל זה עדיין לא יודעים כלום.
אין לשאלות שלך תשובות כי זה עוד מוקדם מדי. אולי בכלל לא תהיה אפטר פארטי אם לא תהיה הופעה. בגלל זה עדיין לא יודעים כלום.
S super girl 15 New member 21/7/06 #56 כן.. ../images/Emo4.gif לפני 2 דקות.. הודיעו שנכנס מחבל לשטח תל אביב.. מי יודע מה עוד ינחת שם...
L Lady in red2 New member 21/7/06 #35 אם האפטר פרטי פתוח לכולם בטח אין בכלל סיכוי לראות את דייב או מישהו מחבר הלהקה שם, מרוב שיהיו מוקפים.