חזרתי אליכםםםםםםםםם!!!!!!!!!

super girl 15

New member
אמממ.. אבל אולי יהיה את מרטין.. ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifחזרתי אליכםםםםםםםםם!!!!!!!!!

חחחחח איזה "אושר"... וכרגיל כל מה שיש לי להגיד זה.. היה מושלםםםםםםםם!!!! אמרו "קולטורה" המשודרגת.. איזה שידרוג מה?!
כבר חשבתי שינקו את השירותים או משהו אבל לא... הם רק הזיזו את עמדת הדי-ג'יי מהבמה לצד של המדרגות... בקיצור... היצתיידתי בחולצת דפש מוד.. וכמובן שזכיתי גם באחד מכמה הדיסקים שהיתעופפו להם בJohn The Revelator... בטח עובר לכם בראש "מה?!
רינת..? היא..? מזל...? לתפוס...?" אז לא... אחד פשוט נחת על הריצפה ממש ממש מולי ואפחד לא שם לב..
אז סחבתי אותו... שיא ההיתרגשות היה בWalking In My Shoes... ובמיוחד שזה היה בלייב מתוך One Night In Paris... ובכלל כל המסיבה לראות את ההופעה הזאת על 2 מסכים גדולים זאת היתרגשות!!! (
לא היה FreeState) בקיצור כולם היו שם.. הגר.. אסף... הדר...
וליזי.. עוד פעם ההית חסרה לי... היה גם את ההגרלה של האמפי הזה והכרטיסים של הכניסה לסוויטה..
10 אנשים זכו.. למה שאני יהיה גם אחת מהם?! אה? למה שיהיה לי מזל?! למה...?
מזל שיש את מיצי... כוח השיכנוע שלה יעבוד על מרטין => ואני בפנים!!!
(מותר לחלום לפעמים.. אחחחח...
) אזז.. זהו...
היה מושלם!! הולכת עכשיו לישון!!!! קמה בלילה.. .
כאילו.. ברור... וכל השש שעות האלה ישבתי על המדרגות של הבמה... נשברו לי עצמות התחת... אבל היה שווה...
בייי לכולםםםםםםםם!!!!

היי, מה כרטיסים לסוויטה?! אני לא

מרשה! הורסים לי ולמיצי את הערב הרומנטי! ועוד 10 אנשים שלמים? אני מצטערת... זה לא הולך ככה. מיצי, אנחנו צריכות לעשות משהו בנידון!!!

הגר26

New member
צר לי לנפץ לך את הבועה

אבל אני חושבת שהכי קרוב שתגיעי ללהיות לבד עם מרטין/דייב זה להיות איתם ועם כל המשפחה שלהם והחברים שלהם ועוד 100 בנות אחרות שקיבלו את הכרטיסים האלו (אני די בטוחה שזה רק בנות...) או פשוט הועלו לבמה ע"י מרטין (כמו שהוא עשה בהופעה בלונדון שאסף היה בה. אגב, רינת טעתה, ההגרלה היתה לכניסה למפגש איתם, אבל לא בסוויטה. אגב, עוד לא הראית את האישור כניסה הזה שיש לך ואת ההזמנה לסוויטה... סתם מעניין לראות איך נראה משהו שמדברים עליו כל הזמן

Speak and Spell

New member
זהו, שזה כרגע בהדפסה. אתמול לקחו

מאתנו את מספר תעודת הזהות וכל השיט הזה ואנחנו נקבל את זה בתחילת השבוע. כשנקבל את זה אני אמצא איך לסרוק את זה כדי להראות לכם. סבבה?

Speak and Spell

New member
אותך אני מוכנה לקבל בסוויטה, אבל

בתנאי שתעזרי לי לשים את האזיקים על דייב

הגר26

New member
מותק.. אני נתנייתית

אם ג'ניפר יודעת מה טוב לה, היא לא תהיה בטווח ראיה שלי באותו רגע בכלל

Speak and Spell

New member
אני ואת צמד לעניין... אחת נתנייתית

אחת שוטרת לשעבר.... באמת עדיף לג'ניפר לא להגיע לארץ... חבל וזה... דייב רגיל להתגרש, לא להתאלמן!

super girl 15

New member
אההה דרך אגב.. ../images/Emo3.gif

אני זוכרת שהיתה עוד הגרלה כזאת לפני... וההגרלה שהיתה במסיבה אז זכו 10 אנשים והיה גם כתוב שצימצמו את הרשימה.. זה אומר שבהגרלה הקודמת היו יותר מ10 זוכים?!
ודרך אגב..
שבוע הבא יש עוד הגרלה!! (הרבה אנשים יהיו אה?!
) יאללה להיתפלל..

super girl 15

New member
למה שירשרתי את זה לפה?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה רק כי קמתי עכשיו ואני לא מפוקסת!!!! אממ.. השאלה מופנת להגר..

למעלה