היי, חזרתי!

taltal3001

New member
../images/Emo3.gifהיי, חזרתי!

היי היום בבוקר מוקדם חזרתי ארצה.. היה כ''כ חשוב לנסוע...אני מציעה לכל מי שיש לו הזדמנות לא לחשוב פעמיים , להגיד כן!!!!

Lucy987

New member
יא גם אני חזרתי היום

היינו כנראה באותה טיסהההה. אני לעומת זאת, לא מציעה לכל אחד לנסוע. אני די שונאת את פוליןןןןןןןןןן

ss88

New member
למה את שונאת את פולין?

אני יוצא עוד שבועים.

Lucy987

New member
ארץ דכאונית.

הכל שם קשור למוות. אתה פשוט רואה אותו בכל מקום. שבוע שלם כזה.. כבר הכל נמאס עלייך. וגם מבחינה פיזית, המסע ממש ממש קשה. כמעט ואין לך שעות שינה. אבל אולי זאת רק אני. לא הרגשתי בכלל בטוחה עם הילדים במשלחת. לא הרגשתי קשורה אליהם.. זה ממש חשוב להרגיש איתם בנוח. אז לי אולי נדפק המסע בגלל זה.

ss88

New member
כנארה זה רק את...../images/Emo13.gif

לפי מה שאני רואה פה אנשים שחוזרים מפולין אומרים שזה היה מדהים והם היו רוצים לחזור שוב.

הכל קשור למוות שם רק בגלל

שזה הדבר היחיד שמראים לך במדינה הזאת. אם במסעות האלה היו מראים גם את אירופה החדשה ופולין החדשה לא היית חושבת ככה

y a e l 1 6

New member
ממש לא נכון!

אז נכון המסע הזה קשה! אפילו מאוד קשה! אבל דואגים להראות לך גם את הדברים היפים שבפולין.. מנסים ללמד אותך שני דברים 1) השואה בפולין (ובכלל) 2) התרבות הפולנית ופולין לקחו אותנו לערב פולקלור (שם ניתן לראות את הריקוד העממי, האוכל הפולני- בעעע) לקחו אותנו לקתדרלה - לראות את המקום למכרות המלח לשווקים ולעוד מקומות.. איך אפשר להגיד שבפולין הכל קשור למוות? חלק נכבד מהמסע כן קשור לשואה וכן קשור למוות..אבל הכל?..ממש לא! פולין היא ארץ יפה עד כאב (תרתי משמע:)..) ראינו בה גם צדדים יפים! אני חושבת שדי הרבה מההרגשה הזאתי שלך זה בגלל שלא התחברת עם הילדים מהמשלחת...די מוזר לי..כי במסע כזה אנשים כל כך נקשרים, נרקמות חברויות להרבה מאוד זמן...את דיי החמצת בקטע הזה..חלק מההווי של המסע זאת החברה... חבל..

ארץ דיכאונית?

אולי בגלל שזה כל מה שהמדריכים שלכם הראו לכם ? הידעת שנגני הג'אז הפולנים נחשבים מהטובים בעולם? ראיתם קצת את פולין ללא הקשר אל השואה ? סתם כארץ תיירותית? אולי פשוט שמו לכם משקפיים מאד מסוימים מול העיניים ואתם לא הייתם מספיק חכמים כדי להבין זאת ולשאול שאלות?

jisack

New member
את פרנואידית

זהממש לא נכון מה שאת אומרת באמת בכל המסע הזה יש שם 3 ימים שהם קשים וזה הימים של המחנות השמדה כל השאר בכלל לא ולא מרגישים שם שום מוות באוויר ושום כלום ובכלל פולין היא ארץ יפה לפחות בעריפ שאנחנו ביקרנו ורשה וקרקוב ממש יפות ויש מה לראות! חובה לסוע

taltal3001

New member
פולין ארץ יפה מאד..../images/Emo9.gif

למרות כל הזוועות שנעשו בה.. היא יפה מאד..אהבתי..

y a e l 1 6

New member
קודם כל לשתיכן-ברוכות הבאות../images/Emo24.gif

גם אני חשבתי ככה כשחזרתי... הייתי שם ורק חיכיתי לרגע שאני יעלה למטוס ואחזור לחיק המשפחה האוהבת:) אבל עכשיו, חודש אחרי, אני רק רוצה לחזור.. ואני ממליצה בחום לכולםםםם לטוס לשם..לכל אחד שמחשיב את עצמו כיהודי. חשוב לדעת, ראות בעיניים ולהעביר הלאה..לדורות הבאים. לא מספיק רק לראות סרטים, לקרוא ספרים וחומר היסטורי..זה כלום לעומת אותה חוויה מדהימה! אז סעו לפולין! תבינו, תפנימו, תלמדו, תזכרו ותעבירו הלאה! *מי ששוכח את ההיסטוריה שלו זוכה לחוות אותה שוב*

taltal3001

New member
כ''כ כיף לכל מי שנוסע באוקטובר!

אני ממליצה בחום רב לסוע לפולין, זו הזדמנות של פעם בחיים שאסור לפספס.. כל יהודי באשר הוא חייב לנסוע לשם ולהבין מה קרה!!!!! לזכור ולהזכיר!! זה המוטו.. יש לי כ''כ הרבה חוויות ואני לא מתחרטת לרגע אחד שנסעתי לשם!! הכל היה כ''כ מושלם...ה-כ-ל .. משלחת תשס''ה-גליל מערבי-אוהבת את כולכםםם היה הכי נפלא בעולם..

למעלה