הטעויות שלנו בשירים...

sapirush1

New member
../images/Emo3.gif הטעויות שלנו בשירים... ../images/Emo6.gif

כן כן זה הזמן להודות אם חשבתם אי פעם שפייר מצטער על זה שהוא כן מושלם או שמא הוא סתם שיכור שנהנה מהעולם באנטיטלד ו.. טוב נגמרו לי הדוגמאות ובקיצור שרשרו לכאן את כל הטעויות שהיו לכם אי פעם בשירים של סימפל וכשראיתם את המילים גיליתם עד כמה הם דביליות

sapirush1

New member
לאחר מחשבה רבה..

נזכרתי רק במקרה אחד שקרה לי: בג'אמפ אז כשהוא אומר: I just don't care tonight I just wanna jump (Jump!) אז אני חשבתי שזה i just don't get that I I just wanna jump... כאילו הוא לא קולט שהוא רוצה לקפוץ(בעע.. נשמע יותר הגיוני באנגלית) ובעיקרון אפילו עכשיו שאני יודעת שזה לא נכון עדיין יוצא לי לפעמים לשיר ככה כי זה נשמע דומה

bad astronaut

New member
חחח

היו לי כמה... אבל כבר שחכתי. אני זוכרת רק אחד, בנתיים. בשיר God Must Hate Me אז בשורה: I'm stuck in hell And I wanna go home אני חשבתי: fuck and hell it and i wanna go home. =/

Just TalTi

New member
אוי, גמני חשבתי

לא הבנתי למה הם מקללים כי הם אף פעם לא
חעחע נדהמתי..

sapirush1

New member
חחח ונזכרתי עכשיו בעוד אחד

ב-I'm Just A Kid הפזמון פשוט שיגע אותי ובמקום: cause I'm alone and the world is... אני חשבתי שזה: i'm alone in the world is having.. ולא הבנתי מאיפה הis הזה וחשבתי שאולי יש איפהשהוא אבריבאדיז וזה לא הסתדר לי

Edgar Davids

New member
במת שמתי לב שהיא מדברת אלייך

בשפת זכר והיה זכור לי שאת בת בכלל. ובדקתי בפרטים וראיתי שאת בת אז ספיר מוזרה מאוד.

קרניjack

New member
נכון נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חשבתי שהוא אומר FUCKING HELL

קרניjack

New member
חחחח נכון

היו לי מכל מיני דברים כמו בגוד מאסט הייט מי בעיקר ... רעיון יפה וכמובן 3 נק'

למעלה