אני כאן

../images/Emo3.gif אני כאן ../images/Emo3.gif

לפני שעתיים חזרתי
טיול קצרצר עם כל השבט הפולני, ככה ארזנו לנו כמה בגדים והופה היי לשדה התעופה לקפריסין טיסה קצרה 35 דקות בית מלון אמממ משהו משו אוכל אמממ יאמי ים שקט מילוי מצברים קטן ככה באמצע החיים למי שהתגעגע אני כאן ולמי שלא, אני כאן גם
את כל החוויות אמסור בהמשך ליל מנוחה, עולה על הערסל לנוח, אין כמו מנוחה טובה אחרי חופשה
רק טוב!!!

ברק 188

New member
מה את כאן ../images/Emo12.gif

בעוד אני כותב שאת לא כאן את מתגנבת לי מאחור ועושה לי הבוש/ה אז היא כאן תקוותי אפשר לזרוק את השמיעות הפולניה לא תרדם לפני שתכסה אותכם אני הלכתי ל ט.ל.ח מה שבטוח עשיתי ברח אחזור שתגלה לנו איזה מתנות הביאה כן...כן לנו אלה למי .

paloma blanca

New member
מה חזרת כל כך מהר../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה ליקרתנו הגחלילית
מה הבאת לי ? איזה יווני קטן?
יום שלישי פעמיים כי טוב אהיה עסוקה ומהבוקר עד אח"צ בתערוכת הריהוטים ואחר כך פיגשה
שיהיה אחלה בוקר לכולם

תשרי55

New member
איזה יופי שאת פה

ויופי שנהנית ואפילו שהיה כזה קצר העיקר שהיה טוב וכל הדברים האחרים לא חשובים כשעושים חיים

עלווה

New member
גחלולה אין עליך...../images/Emo6.gif

רגע פה רגע שם
פעם במטוס ואחר כך בערסל
עובדת עד שעות הלילה המאוחרות....כאילו אין מחר
תקועה באיזה פקק שלא נגמר...
עושה סלטה לאחור ומשכיבה על הריצפה את הגבר של המשרד
מכינה מטעמים כלאחר יד
באה בשקט...ויוצאת בסערה
ואת עוד כותבת שאת צריכה מנוחה למילוי מצברים
....אההה
אז הפעם אין וויתורים והנחות....מחכים לחוויות....וגם למתנות

ש ר ה לה

New member
גחלילי, ברוכה השבה השווה לארצנו החמה../images/Emo24.gif

רק אתמול חשתי כאן בדידות מזהרת, והנה כולם התקבצו ובאו לך... ואני חייבת להתיחס לשירו של ביאליק בביצוע המרטיט של נחמה הנדל עליהם השלום...., כמה אני אוהבת פנינות נוסטלגיות כאלה..., לא פחות מכך אהבתי את הביצוע של וולאדי בלייברג שהביא ברקי תודה לשניכם... ובאשר לשלט המודיע ש"כאן תעבור רכבת העמק".... כן ניקו. השלטים כבר הוצבו, אבל האם אני אוכל איפעם להגיע מביתי לנהריה או חיפה ברכבת???? ברור שגם לא לתל אביב.

למעלה