אימונים ב-FM

4667

New member
קצת על אימונים...

אני משחק עם מנצ'סטר וסתם רציתי לשאול אם זה נורמלי שבדרך כלל יש לי בממוצע 93-94 אחוזים של כושר לפני משחק - כי אחרי הכל הם משחקים 2 משחקים בשבוע... אבל רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לשנות משהו באימונים שהם יהיו יותר בכושר? וחוצמזה, אתם מתעסקים עם האימונים או שנותנים לעוזר מאמן? גיל

tomash11

New member
../images/Emo3.gif אימונים ב-FM

מישהו מתעסק באימונים בכלל?... יש כמה סוגי אימונים וזה שונה לחלוטין מגרסאות קודמות של CM שאני מכיר לפחות...יכול להיות שבגלל שאני לא שיחקתי מעולם בCM 4 אז אני לא מכיר את הסגנון של האימונים הללו אבל...מישהו מוצא ידיים ורגליים? מישהו יכול להסביר למה כל אימון נועד? איך אתם משתמשים בהם כדי להפיק את המקסימום מהשחקנים? מתי לתת לשחקנים לנוח? מתי לתת להם אימוני הגנה/קישור/התקפה? שחקן כמו מליקסון שהוא קשר התקפי לעילא, לתת לו אימוני התקפה או אולי קישור דוקא?... יש עוד כל מיני שאלות שאני מניח שצצות בקשר לאימונים, אני אשמח אם יש לכם תשובות ותוכלו להאיר את עיני כולנו כי אני משחק במשחק הזה כבר עונה ויש לי תחושה שאני מחמיץ הרבה מאד דברים בתחום של האימונים (וגם בעוד תחומים אבל זה כבר בשרשורים אחרים). ואני משרשר לפה את ההודעה של 4667 כי היא לא תקפוץ כבר לבד והיא רלוונטית לנושא הזה.

Dark Muse

New member
אני נותן רק FIRST TEAM

לא נתתי לאף אחד אימון ספציפי... אגב שמתם לב שאם אתה עושים RETRAIN POSTION זה לוקח 20 שנה?

למעלה