אחחח איזה פורום...

../images/Emo3.gif אחחח איזה פורום...

טוב, באמת שיש סיבה להתרגש. אחרי שנים של חיפושים אחרי מילות השיר של סדרת הענק מקורי וחבורתו, החלטתי לבדוק במנוע החיפוש של הפורומים, אולי משם תבוא הישועה והנה מה מצאתי... אחרי דפדוף ב2-3 עמודי ההסטוריה מסתבר שלמקורי אכן יש נוכחות רק שמילות השיר עדיין חסרות.

טיקיי

New member
...

זה כמעט הכל, רק המשפט הראשון אני לא כל כך זוכר... ועוד איזו מילה... (שתי מילים שאני לא זוכר) יש אי קטן שבאטלס לא סומן החיים בו נעימים אם כי קצת מסוכנים מרחוק נראה עזוב אבל יש בו גם ישוב שם חי מקורי וחבורתו על כל אחד מהידידים מוטל שם למלא אחד התפקידים בטנון ובולו טמבה גם מקורי מפקח על כולם על כולם בחריצות עובדים ביום אך כשהערב רד עושים דבר אחד מקורי וכל חבריו בטלוויזיה הם צופים יחדיו הם צופים יחדיו לפעמים אחרי (מילה שאני לא זוכר) גשם משתולל פתאום ואת כל האי מציף מהחוף עד הרציף אך בכח התקוות מתגברים על הצרות מקורי יחד עם כל חבריו על כל אחד מהידידים מוטל שם למלא אחד התפקידים בטנון ובולו טמבה גם מקורי מפקח על כולם החברים עובדים ביום אך כשהערב רד עושים דבר אחד מקורי וכל חבריו בטלוויזיה הם צופים יחדיו מקורי יחד עם כל חבריו

אהההממממ...

קטע הוידאו... נמצא במחשב...? יש איזושהי דרך לקבל את הקבצים הנחשקים..? אכן פורום משובח

horse girl1

New member
שלום לך ברוכה הבאה../images/Emo24.gif....../images/Emo121.gif

שלום אני שי בת 12 מרמת גן תקווה שתהני בפורום....

horse girl1

New member
וכתבתי ש...

שבגלל שמצאתי את החתימה המושלת אני לא יספר לכם אותה
ואז יש את הסימן הזה-
ועוד כוכבית בסוף כמו בהתחלה....

h i l l e r

New member
../images/Emo129.gif ברוך הבא!!!! ../images/Emo121.gif

תהנה בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוטע נשמות... תוטע..

מהרגע שנכנסתי הנה, כבר נהנתי. מה גם שמילות השיר של הסדרה מקורי בכלל עשו לי את היום. (ד"א horse girl , יש לי סוס דרסאג')

killer thriller

New member
כן אחי רק תכנס לאייסי שלי ואני אשלח

לך את מקורי וחבורתו גם בוידאו וגם באודיו וגם תמונות...

למעלה