i hate

New member
../images/Emo29.gif

היייי מה נשמע? קיצר רציתי לספר לכם על משהו ממש נחמד(לפחות לפי דעתי) שהבית ספר שלי אירגן לתיכון....ביום חמישי אנחנו משתחררים מוקדם ובאים לבית ספר בשתיים עשרה בלילה(Aעון חורף) ונשארים עד חמש ועושים כל מיני פעילויות ליום כיפור ויום שישי לא לומדים. אהה וקיבלתי 90 במבחן קשה בטירוף במתמטיקה(*גאה בעצמי*
)

icודליה

New member
../images/Emo24.gifחכמה שלי!../images/Emo24.gif

כבר יש מבחן? אני אראה להם. נו טוב. חייבת לעשות וידוי. יש לנו מבחן הקבצות במתימטיקה ביום חמישי!!!!!
הזה!!!!!!!!!!! אנחנו שוב הולכות לכותל במסגרת היסטוריה... לא ידוע עדיין מתי.

Cold As Death

New member
שרשור ציונים../images/Emo41.gif

טוב אז אם רונצ'וק כבר התחילה...אני אתלהב קצת... קיבלתי 90 בערבית!!!כשמתוך 11 שיעורים מתחילת השנה נוכחתי רק ב-4! המורה בכלל לא מכירה אותי...היא עושה לי כזה..."מה גם את בעונש אצל כיתות ז'?"...חשבה שאני מ-ט'. עכשיו טחור גאה בי! נכון טחורון?

icודליה

New member
המורה לערבית מתה עלי

לדעתי רוב התלמידים באים בבעסה לערבית וזה לא נכון, זה מקצוע מאוד מאוד חשוב! אבל אם אין להם את המורה הנכון על ההתחלה ככה יהיה היחס שלהם כל הזמן וזה ממש חבל. אני באתי בבעסה ומהר מאוד שיניתי את הדעה שלי. אני מתה על שיעורי ערבית וגם יש לי היום ונדמה לי שיש הכתבה, אני שולטת בחומר... זה לא משנה לי...

המורה לערבית שלי....

קטנה..
כאילו, ממש ממש קטנה, וזה לא בגלל שאני 1.74 זה בגלל שהיא פחות מחצי מטר. זה נראה כאילו היא דגם מוקטן של מורה לא יודעת היא ממש ממש פיצקלה

zvozda4ka

New member
מייי

שתי בחנים במ"מ+מבחן באנגלית. קיבלנו כבר את הציונים במ"מ באנגלית לא....תחכו בסבלנות... קיבלתי באחד 100 ובשני 95!

icודליה

New member
לנו היה

במדעים וגמרא אבל במדעים היה היום והמורה לא החזירה לייפ סאקס

nirte

New member
לא נורא שהיא לא התחילה. ../images/Emo13.gif

קיבלתי בפיסיקה 91. בעבודה בהיסטוריה קיבלתי 9+ מחר אני צריך לקבל את המחברת שלי בתנ"ך...
אולי בעתיד אני אפתח שרשור קיטור על מורה מפגרת לתנ"ך ואנשים בכיתה שלי למשל, PROFESSOR JAMES POTTER שיחזור בשעה טובה מאיטליה, ומ MM130 ציטוטים נבחרים בתגובות שלה על מחברות שהגישו לה. ויש לי מבחן מפחיד במתמטיקה ביום חמישי ואני בלחץץץץץץץץ!!! ויש עוד כמה דברים דפוקים שלא נחשבים...
בהצלחה לכולם!

שילי

מתמטיקה-83, מה?!?? זה קשה......
אנגלית-90 ביולוגיה-75 ואנא אערף לא זוכרת עוד

Mr Invisibilety

New member
היי לכולם!

גאש אצלנו ממש ממש קשה!!!!!!!!! בביולוגיה וכימיה יש לנו כל שבוע בוחן בכולם עד עכשיו קיבלתי 100.. :) במתמטיקה בראשון 73 בשני אני חושב שאני הולך לקבל 60 באנגלית 95 100 100 82 97 המממ פיזיקה 86 וזייהו אני מניח....... במתמטיקה ממש קשה לי..... אני גרוע

Mr Invisibilety

New member
היי לכולם!

גאש אצלנו ממש ממש קשה!!!!!!!!! בביולוגיה וכימיה יש לנו כל שבוע בוחן בכולם עד עכשיו קיבלתי 100.. :) במתמטיקה בראשון 73 בשני אני חושב שאני הולך לקבל 60 באנגלית 95 100 100 82 97 המממ פיזיקה 86 וזייהו אני מניח....... במתמטיקה ממש קשה לי..... אני גרוע

למעלה