מצוטטת

New member
../images/Emo29.gif

אתמול עפ
כתבת לי ש..... אז הנה רגע לפני
... משתפת: לא , לא על
שמצאתי לא, לא דייט מפתיע שהיה לי
לא על געגוע למאן דהוא אלא על איזו הרגשה שעוטפת אותי בזמן האחרון ולא, זו איזו מלנכוניה זהו גם לא שיעמום או רייקנות דובר פה בחדר בימים האחרונים על איזונים וכל מה שמסביב...... ואני בין כמה שירשורים קצת לא מצאתי ת'עצמי לא בהקשר של תגובה איזו תחושת חוסר נוחות אז משתפת אתכם חברים/משתתפים משהו כאן בחדר קצת הלך לאיבוד........... ובאותו הקשר......... הנה ההומור שלי/ אבטיפוס הנה באה מנוחה ליגע הנה בא דיכאון לעמל על כל פעם שאני פוגע באות שלוש שאני מתנצל לפעמים נדמה שבינתיים אין שום טעם להמשיך ולשאול על כל אחד שנוגע בשמיים באים שלושה שמאבדים את הכל הנה ההומור שלי פושט את הרגל והביטחון שלי פושט את היד הנה הילדון שבי מניף את הדגל אבל אין מאחוריו אף אחד הוא לבד הנה באה מנוחה ליגע הנה בא דיכאון לעמל על כל פעם שאני יודע באות שלוש שאני מתבלבל הנה ההומור שלי פושט את הרגל והביטחון שלי פושט את היד הנה הילדון שבי מניף את הדגל אבל אין מאחוריו אף אחד הוא לבד אין בכוונתי לפתוח דיון בנושא ממש לא זו הייתה הכוונה אלו היו סתם 60 שניות של שיתוף בתחושה לילה טוב

מעניין

מה שאת אומרת... ומה הלך לך לאיבוד? כמובן שאינך חייבת רק אם את רוצה להמשיך ולשתף

מצוטטת

New member
את צודקת

את המעט הזה עלי להשלים עבורך לפחות... ואת אשר אני כותבת הוא מתוך תחושה שהלכה והתחזקה לאחרונה....... נכון ה"גולם" הזה מולו אנו יושבים ופורקים נותן לרובנו רבות לכל אחד מאיתנו במידה הרצויה לו נכון ישנה אותה מנטרה מוכרת שפרופורציות זה אינו קוד של קסם נכון שזוהי במה פתוחה לכל איש כרצונו עליה יחשוף ובכל זאת מעברו השני של הצג יושב לו ייצור בדמות אדם ובין יתר תחושותיו, הוא ניחן בזו הנקראת אינטואיציה....... יש לעיתים חלקנו בוחרים לכתוב מסביב... יש לעיתים נזהרים / נמנעים מלחשוף מידה של פרטים...... איש כתחושת ליבו ולאחרונה אולי רק אצלי (כנראה שכך) איבדתי תתעוזה, אבדה לי תחושת הביטחון תחושת הנינוחות שלי בדרך בה נהגתי לשחרר תגובתי. כדברי ה
בן אדם הוא רק בשר ודם אבק פורח במדבר בן אדם, בדרך העולם כצל עובר, כחרס הנשבר אדם הוא רק אדם ורוב ימיו לילות ואין אדם מושלם בכל המעלות אז תן לו לחלום ותן לו נשימה תן לשם, תן לחם, תן ליפת נחמה אל תכביד ידך עליו ותן תקווה ואל תדון אותו תמיד לכף חובה כי אדם הוא אדם הוא אדם הוא רק אדם........(אהוד מנור) וזה מכוון כמובן לכלל הכותבים בואו נחזיר את מעט הרגישות לכתיבתם של אחרים.

עכשיו

את הרבה יותר ברורה לי, חייבת לומר כי מבינה מאוד על מה ולמה הכוונה יש לי את הדעה שלי על כך וחושבת שאת גם יודעת אותה... לא ניתן להתעלם מדברים שקורים אחרי הקלעים גם אם אינם קורים בחסות הפורום הזה הם עדיין מתרחשים זה עצוב וזה חבל שהאיכות הזו של חשיפה ורגישות נלקחה אך יכולה לומר לך מצוטטת יקירה למרות שריקושטים מגיעים אלי בוחרת להתעלם מהם שמה פס אחד גדול אבל כזו אני שלמה עם עצמי ... מה אומר לך יקירה? שחבל לי? כן! מאוד חבל אוהבת אותך אוהבת את כתיבתך ולי אישית את חסרה מאוד

Lonely In Blue

New member
מה לגיד לך...

הסיבה היחידה שלא הבאתי עדיין את השיר הזה היא שחיכיתי לפעם הבאה שאני פוגע במישהו כדי להשתמש ב"על כל פעם שאני פוגע באות שלוש שאני מתנצל" להבעת התנצלות ועכשיו לקחת לי אותו... לא יפה
נו, זה היה ההומור שלי. לגבי ה-60 שניות שלך, קראתי. הבנתי. לא פותח דיון. רק שולח חיבוק.

ophra

New member
רק ../images/Emo24.gif גדול. אפשר? ../images/Emo9.gif

עפ
(אני דווקא אהבתי במיוחד את המשפט: "על כל פעם שאני יודע באות שלוש שאני מתבלבל")

*יערית

New member
אמרו לי...

במקום שאין הרבה מילים{כי אני גם ב
משל עצמי} יש...
ועוד
ואני...עדיין אומרת לך בשקט.... מתגעגעת

ophra

New member
אפשר לבחור משפט נבחר

מה"גימיק"?
הנה הבחירה שלי: Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. שיהיה אחלה בוקר!
ולך אשה יקרה -
גדולה ורטובה סתם כי בא לי
עפ

למעלה