שמוצה

New member
../images/Emo29.gif

היי אנשים. סבתא שלי חזרה מטיול בדרום אמריקה (אירזונה\מקסיקו...) והיא הביאה לי Dream catcher Dream catcher were used by native americans to ensure sweet dreamfor their children. Evil dreams became trapped in the web, and vanished at first light. Good dreams passed through the web and on to the sleeping child. קצת חומר שמצאתי. Pleasent dreams every body.

Eshedl

New member
בואי נבדוק

בואי נבדוק ממה בנוי "לוכד חלומות" : - עץ - חוט - צבעי מלחמה עכשיו בואי נשווה את זה עם ה NovaDreamer: - בד תרמי מיוחד - חומרה לזיהוי R.E.M. - שנים של מדע ופיתוח כן, אני מניאק. אני יודע. אבל החיבור המסריח שלי לאינטרנט עולה לי על העצבים, וזה מה שקורה. שמוצה, בקשר למתנה שלך, העיקר הכוונה אה? תתחדשי.

שמוצה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה

שמוצה

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

מה הקשר? זה בכלל לא אותו הדבר -ולפי דעתי- אין מה להשוות. NovaDreamer או ווטאוור, אמור לשלוח לך מסרים שאתה ישן בכדי לעזור לך לחלום חלום צלול. Dream catcher בנוי על עיקרון, שהוא כיאילו שומר את הילד מפני חלומות רעים וסיוטים ומשרה עליו חלומות טובים בלה בלה בלה. אני לא "מאמינה" בDream catcher, וגם אין לי ממש ביטחון בNovaDreamer. רק רציתי להביא לכם קצת חומר זה הכול.|סנוב מעוצבן|

Miss Dream

New member
רק שתדעו ש...

לוכד חלומות לוכד גם חלומות צלולים... קראתי על זה איפשהו.. ומי שיכתוב לי שזה שטויות- ומה, נוצות על מקל ששומרות עליך מסיוטים זה הגיוני?...
(סליחה אם העלבתי מישהו...)

למעלה