שמוצה

New member
../images/Emo29.gif

שירשור תמונות...שלנו
יאללה שימו תמונות....ובמיוחד נילס. מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא|אייקון ממזרי במיוחד|

תמונה../images/Emo163.gif

טוב אממ.. את זאת התמונה. אתם מבינים שככה אמרו לי לעמוד ולהיע הבאה של טמבל LOL ככה זה כשמפורסמים.. אומרים לך מה לעשות

תמונה שלי ../images/Emo5.gif

אבל אני מכוער! ועצבני! ושעיר! ויש לי בעיות עור! ואני מעשן! ואני... אררג... בכלל לא אנושי!!! טוב נו... שיהיה...

מאיפה? מאיזו משלחת הסתננות אתה?

מאיזה חלק של דרקוניס? ומאיזו הטלה? שירתת בביצות ויס די לוך?

הבנתי... אתה נתקעת בתרבות השלישית

חבל.. כשתחליט להתקדם לתרבות ה19... אתה מוזמן ליצור קשר

elcool

New member
הנה אני

עכשיו כל פעם שתראו אותי ברחוב תוכלו לצעוק: "o my god!! he this guy from somewhere i don't remamber!!" ואני כאילו "get outa hare, moron" ואתם כאילו תהיו "o!! i new it! it's E.L. Cool!! o my god" ואני כאילו אזמין את הבריונים שלי והם האילו ירביצו לכם ואני כאילו אהיה אז היחיד בפורום ואז הנהלת הפורומים כאילו תהפוך אותי למנהל ואני כאילו אהיה מלך ואתם כאילו תהיו מתים ואני אהיה כאילו שמח ואתם כאילו עדיין מתים. וזהו.

את רוצה שאהיה רציני?

בסדר... אני אהיה רציני... רציני להחריד... רציני ברמה כזאת שאני אהפוך בעצמי לבעיה רצינית

אתם לא רציניים בכלל

אני הכי רציני וזאת התמונה הכי רצינית בכל הסיפור הרציני הזה ותשמרו על רצינות כי אני רציני ואם לא תהיו רציניים אז אפחד לא יהיה רציני ולא תהיה רצינות אז חבל.

נילס, מרילין מנסון לא רציני...

הוא בן אדם מבוגר שמתנהג כמו ילד בן שלוש, היפראקטיבי, עם תסביך נחיתות ונטיית יתר לאלימות... אני ממליץ בחום שתשקול שנית את הטענה שלך כי מרילין מנסון רציני כמו הפרצוף האמיתי של בריטני ספירס (ראה תמונה)

Watch yer language, young man

this is a serious and intelligent forum (LOL) and not just a marketsquare discussion! מרילין מנסון הוא זמר רוק כבד שידוע בגלל האיפור הלבן שהוא צובע בו את פניו וגם בגלל התנהגותו הסוציופאתית, סאדו-מאזוכיסטית, סכיזופרנית וגם נטייה רצחנית לטמטום... (ראה התמונה שנילס שם כדי להבין על מה אני מדבר)

למעלה