../images/Emo29.gif
טוב אנשים, אני לא יודעת מה אתכם, אבל אני מתה מעייפות ואני עוד שנייה צונחת כאן על המקלדת, אבל משום מה אני במן מוד מוזר כזה של כתיבה, ולמרות שאני עייפה ממש לא בא לי ללכת לישון. מכירים ת´הרגשה? עזבו אולי זאת רק אני.
בקיצור, אני אכתוב דעות שלי על כל מני עניינים בנות-גילמוריים (איך לעזאזל אומרים בנות-גילמור ברבים?!) שברומו של עולם. אז ככה:
בנות גילמור- הסדרה מספר 1 בטלוויזיה היום ואי פעם בכלל! זאת סדרה ממש מעולה, משעשעת נורא, הדיאלוגים והיחסים בין הדמויות מעניינים ומורכבים, והדמויות בכלל פשוט מקסימות, לכל אחת ואחת מהן, אפילו לדמויות השוליות, יש איזו תכונה או גישה מיוחדת לחיים שמאפיינת אותה (טוב, אולי חוץ מדין שאין לו בכלל אופי, חוץ מההגדרה "החבר של רורי"). סדרה שאף פעם לא משעממת, ותמיד עושה לי מצב רוח טוב וכיפי!
העונה השנייה- אני חייבת לומר, שהעונה השנייה עולה בהרבה על הראשונה, מבחינת הכול! היא יותר מעניינת, מצחיקה, ויש בה משהו שפשוט גורם לך להישאר דבוק אל המסך כל שנייה ושנייה, ובעונה הראשונה לא הרגשתי ככה. חוץ מזה, שבעונה הזאת יש את ג´ס, שמכניס לא מעט פלפל לסדרה!
הפרק האחרון לעונה- פרק שמתנדנד אצלי על הגבול הדק בין מצויין למאכזב. הוא היה טוב, אין מה להגיד. ה"אוי עם הפודלים" היה גדול, והיו עוד כמה קטעים מאוד משעשעים. סוקי וג´קסון היו מתוקים כרגיל, ובמיוחד סוקי הפרפקציוניסטית הכפייתית, שנראתה כל-כך חמודה בשמלת כלה. אבל אני שכל כך ציפיתי לא ובניתי על זה שהוא יהיה פרק מדהים ובלתי נשכח (לפי הפרומו לפחות), התאכזבתי. לורליי וכריס היו נפלאים ביחד. זוג מושלם. ועד שהם כבר מחליטים להתחיל להפוך את הקשר למשהו רציני ומחייב, באה ההודעה הזאת משרי. היא בהריון. בום גדול שהרס את כל הציפיות. לדעתי ההריון הזה היה ממש מיותר, והם היו צריכים לתת ללור וכריס צ´אנס להיות ביחד. אבל זה עוד כלום לעומת האכזבה האמיתית שלי מהפרק הזה. בהתחלה הייתי מאושרת- ג´ס חזר! והתמלאתי תקווה לגבי המשך (או יותר נכון, התחלת) יחסיו עם רורי. הנשיקה (המקסימה, דרך אגב, וכל מי שאומר שלא לא מבין. היה בה משהו תמים וילדותי, וכל-כך יפה), שרורי הביישנית יזמה, הייתה השיא. אבל אז היא פתאום מפסיקה, קוטעת את ג´ס שמנסה להגיד לה משהו, ואין ביניהם אפילו דיבור קצר אחר כך. ממש מאכזב!! הקטע בסוף, שרורי ולורליי עומדות אחת ליד השנייה ומביטות קדימה, היה עצוב ומרגש. בסך הכול היה פרק טוב. אני לא יכולה לחכות לעונה הבאה! מה אני אעשה עד אז? מה אראה בטלוויזיה? נראה לי שעד שהעונה הבאה של בנות גילמור תחזור, הטלוויזיה שלי תהפוך להיות קישוט נחמד. טוב, עכשיו אני כבר ממש עייפה, אז אני אגיד לכם ביי ביי ולילה טוב, גל.
טוב אנשים, אני לא יודעת מה אתכם, אבל אני מתה מעייפות ואני עוד שנייה צונחת כאן על המקלדת, אבל משום מה אני במן מוד מוזר כזה של כתיבה, ולמרות שאני עייפה ממש לא בא לי ללכת לישון. מכירים ת´הרגשה? עזבו אולי זאת רק אני.