גירא

New member
../images/Emo29.gif

ישנתי יותר מדי זמן בצהרים ועכשיו אני לא נרדמת. וכשאני לא נרדמת עולות בתוכי יותר מדי מחשבות.... לא מזמן נפרדתי מהבת זוג שלי שהיינו ביחד שנתיים. חוץ ממחשבות על געגועים אני גם חושבת על העתיד - אני רוצה להכיר בנות חדשות אבל קשה נורא למצוא לסביות ועוד דתיות למי שלא נמצאת ממש בברנז'ה.. אני לא ממש מכירה ויודעת. לבת קול אני לא ממש מתחברת למרות שאמרתי לעצמי שאני צריכה לנסות להתחבר אליהן יותר כי זה לא שיש לי יותר מדי אפשרויות... למישהו יש רעיון? ושיהיה לכולם לילה טוב!

היי גירא

לדעתי בת קול יכול לשמש כלי להכרות עם נשים אחרות בהנחה שאת מחפשת אישה דתיה. את לא חייבת להיות מעורבת בארגון אבל בהחלט יכולה להצטרף לפעילויות. בעבר הן היו שולחות SMS ואימיילים על פעילויות.

גירא

New member
הי תלאביבי

קודם כל אני מחפשת אשה דתיה כי גם אני דתיה (לסביות חילוניות יתר קל להכיר באתרים כמו שידייט וגברת... זאת בדיוק הבעיה שלי). אבל אולי באמת אתה צודק, שווה להגיע לאירועים ולפעילויות שלהן כדי לפתוח ת'ראש... אנסה ליצור איתן קשר. תודה!

אנחנו תמיד נופלים לאותה מלכודת

מדברים על קהילה או במקרה זה בת קול, כאילו אנחנו מתחתנים עם הגופים עצמם. כל אלה הם אמצעי להכיר אדם אחד שאיתו נרצה להעצים את חיינו. בהצלחה.

avitano

New member
צודק

את לא חייבת להיות חלק מהקהילה עצמה אלא לפתוח דלת להיכרות עם נשים באמצעות הקהילה

למעלה