Sleeper

charmer

New member
../images/Emo29.gifSleeper../images/Emo120.gif

אף אחד לא פתח נושא, אז שוב אזרתי אומץ.. אני אישית לא הכי אוהבת את הפרק, אבל יש בו קטעים טובים כמו הקטע שאניה נאלצת להעמיד פנים שהיא רוצה את ספייק בשביל שהוא לא יחשוד בה (חוץ מזה שתמיד נחמד לראות את ספייק בלי חולצה..), וכמובן השיר.. השיר הזה של ספייק, שעוד יחזור אלינו בגדול עוד כמה פרקים. תגידו, רק אני שמתי לב שאניה לבשה חולצה עם בערך ארנב עליה?? מחכה כבר ליום שני, פרק מצוין שוב. שרשרו להנאתכם..

charmer

New member
אה, ורק שתבינו על מה אני מדברת -

החולצה.. לא מזכיר ארנב קצת?

City Of Angel

New member
חחח יפה!

לא הייתי שם לב... נחמד לראות את ספייק בלי חולצה?? הוא כבר 3 עונות ככה (בנות, לכו תבינו..). פרק יפה, אבל עדיין אין בו מספיק תשובות לכל השאלות שעלו מ-CWDP. וגם לא ממש הבנתי מה הקשר לשם של הפרק וכמובן המשפט שיכול חמם כל ערפד - "My sire better than your sire"

alond

New member
sleeper אולי בא מ-sleeper agent

כלומר סוכן רדום שזה כמובן מונח מהמלחמה הקרה לסוכנים זרים שמופעלים אך ורק בזמן מסוים ולמטרה מסויימת ולפעמים הם גם לא מודעים למצב עד ש-"מעירים" אותם. מתאים לספייק. הוא לא מודע שהוא הורג ולראשון יש מטרה בשבילו שהוא לא מודע לה. לגבי תשובות, תמתין. עוד יבואו.

City Of Angel

New member
כן נשמע הגיוני

להרבה פרקים בעונה 7 יש משמעויות מתוחכמות וראיתי כבר את העונה, יש לי את כל התשובות...

וול

לדעתי לא היה משו כל כך מיוחד בפרק הזה... באפי גילתה שספייק הורג אנשים כבר המון זמן...זה מה שהפרק סובב...אז הוא היה פרק בעיקרון בסדר...אין כבר כל כך מה להגיד... הכי אהבתי את המשפט של אניה: "if I get vamped, I'm gonna bite your ass" הא התגעגעתי לאניה...

charmer

New member
סליחה?

הכי מגניב הייתה התשובה של זאנדר למשפט הזה.. Wouldn't be the first time!

למעלה