PAIN

0sveta0

New member
אדיר

אני כבר מספר דקות בוהה ביצירה שלך ומגלה כל פעם משהו חדש. זה מאוד מיוחד ומשחק בין נגטיב לפוזטיב, ומעין קולאז´ של סגנונות שונים. כבשת את ליבי, ובהחלט עבודה הרבה יותר מרשימה מהעבודות האחרונות שהעלת בפורום. אני מנסה להבין כיצד שם היצירה קשור ליצירה עצמה- אולם איני מתיימרת להבין את צפונות ליבו של האומן כל הכבוד

komandatore

New member
החלק האמצעי הוא המעניין

ביותר זה מה שעושה את התמונה ואותו צריך להמשיך לפתח

0sveta0

New member
אדיר

אני כבר מספר דקות בוהה ביצירה שלך ומגלה כל פעם משהו חדש. זה מאוד מיוחד ומשחק בין נגטיב לפוזטיב, ומעין קולאז´ של סגנונות שונים. כבשת את ליבי, ובהחלט עבודה הרבה יותר מרשימה מהעבודות האחרונות שהעלת בפורום. אני מנסה להבין כיצד שם היצירה קשור ליצירה עצמה- אולם איני מתיימרת להבין את צפונות ליבו של האומן כל הכבוד

cha ching

New member
מאוד מאוד יפה!

רק הייי באמת מפתחת את החלק האמצעי.... אולי טיפה עושה אותו יותר...בהיר ומתפרש על פני כל הציור

מדהים

תסביר קצת איך אתה עושה את התמונות האלה,ועוד שאלה,הם נשארות במחשב או שאפשר להוציא אותם? אם בא לך לתלות למשל...

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifתשובה לצייר חופשי

היי צייר את התמונות האלו אני כן שומר במחשב ואין שום בעיה להדפיס להגדיל וכ"ו וכן לתלות אותם. איך אני עושה את? זה קשה להסביר בכמה משפטים אבל אני משתמש בכל מיני תוכנות לעצב אותם. אגב מה אתם חושבים על הפסל הזה?

danbros

New member
הו, דוד... היית או חלמתי חלום...

ובכן, דוד בתמונות שבספרים ושקופיות מעולם לא הרשים אותי במיוחד.. אח"כ כשהגעתי לפירנצה ראיתי את כל ההעתקים המוצלחים שלו ברחבי העיר וגם אז הערכתי את היצירה עד מאד אך לא יצאתי מגדרי.. ואז, ברגע של חוסר מעש הלכתי לגלריה של האקדמיה, היכן שנמצא הדוד.. נכנסתי לשם, וכל מה שיציא לי מהפה זה וואו!!!.. עמדתי מולו נפעמת נרגשת כולי, לא מאמינה למראה עיני.. כעבור זמן מה התאוששתי מעט, והתחלתי להסתובב סביבו, לבחון כל פרט ופרט בו עד הסוף, וגם צילמתי המון המון, מכל זוית אפשרית. וכל הזמן עברו לי בראש מחשבות שלא נתנו לי מנוח כמו "הוא היה רק בן 25 כשפיסל אותו...!!!" וגם "איך יכול להיות שכל הדוד הזה, כולו, מגוש אחד בלבד??!!..." הורידים בידיים.. אצבעות הרגליים.. שרירי הגב.. השוקיים.. אה.......
דוד יפה עיניים...

למעלה