Infinity On High - קרדיט.

FallOutGirl

New member
../images/Emo29.gif Infinity On High - קרדיט.

פרסמתי את זה לפני קצת יותר משבוע.. אבל אף אחד לא הגיב ולא שם לב וזה אפילו ועכשיו זה כבר עבר לעמוד השני בלי שאף אחד ידע שזה קיים.. עכשיו אחרי שיצא האלבום התבהר לנו קצת מי האורחים באלבום :]] אז הינה רשימת כל הנגנים/קולות וכו' באלבום. Andrew Hurley – תופים. Joseph Trohman – גיטרה ראשית וקולות רקע. Patrick Stump – קולות וגיטרת קצב. Peter Wentz – באס וקולות רקע. Jay-Z – פתיחה וסיום בשיר "Thriller" Chad Gilbert – סולו גיטרה בשיר "The Take Over, the Breaks Over" Ryan Ross – סולו גיטרה בשיער "The Take Over, the Breaks Over" Butch Walker – קטע בשיר "You're Crashing, but You're No Wave"; קולות רקע בשירים "This Ain't A Scene, It's An Arms Race", "Hum Hallelujah", and "Bang The Doldrums" Sofia Toufa - קולות רקע בשירים "This Ain't A Scene, It's An Arms Race", "Hum Hallelujah", and "Bang The Doldrums" Lindsey Blaufarb - קולות רקע בשירים "This Ain't A Scene, It's An Arms Race", "Hum Hallelujah", and "Bang The Doldrums" Babyface - מנדולינה בשיר "Thnks fr th Mmrs" ואורגן B3 בשיר "I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You)" Ken Wiley - קרן צרפתית Nick Lane - טרומבון Darrell Leonard - עוד סוג של טרומבון.

P A T D F A N

New member
מישהו כבר קנה את הדיסק?

ויכול להגיד לי אם יש בטאוור רקורדס כדי שאני אדע אם לנסוע :]]

אני קניתי באוזן השלישית

אבל אני לא יודעת אם יש בטאוור רקורדס לא בדקתי
אבל הדיסק טוב!

GoldenBabe

New member
הייתי אתמול../images/Emo109.gif

באוזן השלישית ואמרו לי שהגיע אבל כבר נגמר חחחח >,< בכל מקרה מה אכפת לי, שחר קונה לי D:

balush93

New member
יש בטאוור רקורדס- הרצליה

בהרצליה, שבעת הכוכבים. אבל אני קניתי את השני שנשאר אז לא יודעת אם נשאר או לא.. (זה היה מצחיק.. באתי לקניון וב-5 דקות שנכנסתי לקניון כבר קניתי את הדיסק ולא נשאר לי כסף לבזבוזים במפגש הכיתתי..)

shani192

New member
לא ;(

חברות שלי היו אמורות לקנות לי את הדיסק מתנה ליומולדת אבל הדיסק עוד לא הגיע לטאוור רקורד אז הם קנו לי דיסקים אחרים.. באסה:( בכל אופן אני יבקש כבר מההורים שלי בהזדמנות כשהיה להם מצב רוח נדיב

חיפשתי היום

בטאוור [חארות] לא היה את הדיסק אבל בתו השמיני היה... קניתי היום וכעת אני חורשת עליו

sbsp

New member
קניתי קניתי!!!

קניתי ביהוד! בצליל! דיסק ממש טוב!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ורק אני עוד לא קניתי >;

בלעט. אין לי בכלל חנות קרובה לבית! וכל מה שאני יכולה לעשות זה לחכות לחופש שאני אוכל לנסוע למקום עם חנות דיסקים >; כנראה שרק בראשון עוד שבוע וקצת אני אקנה.. אם ישאר כי אני צריכה שניים [לי ולהגר]

Rose131

New member
קניתי את הקודםXD

הייתי בתו השמיני, יש שם את From under the cork tree ויש לידו את החדש. ואני כזה. הממ.. החדש חרא. אז קניתי את הישן
אסבל בעיקרון יש אותו בתו השמיני ממש בזול

למעלה