Infinity on High - מידע ודיון

FallOutGirl

New member
../images/Emo29.gif Infinity on High - מידע ודיון

חחחחחחחחחחח הכותבת נראית לי מטומטמת ><" טוב. כמה פרטים על האלבום - 1. בשיר "Thriller" ג'י.זי עושה קולות רקע. מצאו אותם ותגידו מה דעתכם. 2. ריאן רוס עושה סולו גיטרה ב-"You're Crashing, but You're No Wave" 3. צ'אד גילברט (סולן/גיטריסט ניו פאונד גלורי) עושה גם הוא סולו גיטרה ב-"You're Crashing, but You're No Wave" 4. "Thnks fr th Mmrs" הוא באמת קיצור של "Thanks for the Memories" רק בלי אותיות ניקוד.. זאת אומרת - הברות. a,o,e,i 5. "It's Hard To Say "I Do", When I Don't" נבחר ע"י מעריצים. הלהקה פרסמה את הליריקס לתחרות והמעריצים הציעו שמות. ועוד שאלה. בשיר "You're Crashing, but You're No Wave" ב-2:40 בערך יש קולות של מישהו אחר ששר. לא פטריק. לא מצאתי מידע לגבי זה אבל אתם יכולים לנסות לזהות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo29.gif עוד כמה פרטים.

"It's Hard To Say "I Do", When I Don't" הוא שיר בונוס ביפן בלבד. "G.I.N.A.S.F.S." קיצור של "Gay Is Not a Synonym for Shitty" הוא שיר בונוס ביפן, אנגליה, ניו-זילנד, אוסטרליה ובחניות של החברה Best Buy - http://en.wikipedia.org/wiki/Best_Buy ביפן בלבד! יוצא - Japanese Limited Edition Bonus DVD הכולל- "This Ain't a Scene, It's an Arms Race" (Music video) "Sugar, We're Goin Down" (Music video) "Sugar, We're Goin Down" (Download version) "Dance, Dance" (Music video) "A Little Less Sixteen Candles, a Little More 'Touch Me'" (Music video) "Dance, Dance" (The Making Of) "A Little Less Sixteen Candles, a Little More 'Touch Me'" (Live at Summer Sonic '06)

GoldenBabe

New member
ריאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo109.gif

|הודעה פאנגירלית| עהאההאעה ריאןןןןןןן DDDDDDDDDD: XD טוב להירגע ;; רגע מה זה השיר "It's Hard To Say "I Do", When I Don't"? כי לא זכור לי שהיה לי אותו -,- ובשיר אזאזאזאזא אולי ריאן שר? DDDDDD: חחחח טוב לסתום עם ריאן

GoldenBabe

New member
אה קבלי ביטול על השאלה../images/Emo109.gif

חחח לא ראיתי ת'הודעה שאחרי

GoldenBabe

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif

אממ איפה ריאן עושה סולו גיטרה? ;; שמעתי ת'שיר באנגלית ולא מצאתי X_____X ואגב, הראפר בייביפייס [חח מזכיר לי את ריאן] עושה קולות רקע בכל האלבום אז יש מצב שזה הוא ביור קראשינג בלהבלה והייתה משהו על האלבום החדש בראש1 והם רשמו שכשהוא יצא הם יעשו סיקור ענק... אממ כתבת שער+2 עמודים מישהו? D:

GoldenBabe

New member
בשיעור אנגלית ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

זה לא היה ברור חח טוב די להציף ת'שרשור הזה

orw93

New member
../images/Emo205.gif

1. בשיר "Thriller" ג'י.זי עושה קולות רקע. מצאו אותם ותגידו מה דעתכם.איזה מזל שיש לו רק 2 שורות וחצי בקושי
2. ריאן רוס עושה סולו גיטרה ב-"You're Crashing, but You're No Wave"יאיי ריאן *הולכתלמורהלגיטרהשילמדאותית'סולו* 3. צ'אד גילברט (סולן/גיטריסט ניו פאונד גלורי) עושה גם הוא סולו גיטרה ב-"You're Crashing, but You're No Wave"מרגש
4. "Thnks fr th Mmrs" הוא באמת קיצור של "Thanks for the Memories" רק בלי אותיות ניקוד.. זאת אומרת - הברות. a,o,e,iאין תגובה 5. "It's Hard To Say "I Do", When I Don't" נבחר ע"י מעריצים. הלהקה פרסמה את הליריקס לתחרות והמעריצים הציעו שמות.מאגניפיק*מושפעתמקטנטנות* ובקשר לקטע עם יפן: למה לעזזל זה רק ביפן? מה היפנים עשו שרק הם מקבלים את כל הבונוסים?!?!?!?!?!*הפליה*

לייינוש

New member
מזל שיש לי יומולדת בפבואר..

כך יוכלו לקנוות לי :)))) אני בעניניים אין לי אפילו דיסק אחד מכורי יש לי רק את הקודם צרוב מחברהה (אני יודעת משפיל) אבל אני רוצה שיקנו לי אותם את כולם ולא אכפת לי איך (בסוף בטח יקנו לי את הדיסק שיצא עכשיו ובגדים.)(מידע שלא אכפת לאיש)(אבל לי כן)(מאוד)(יש לי יומולדת עוד...9 ימים) (

למעלה