../images/Emo29.gif../images/Emo48.gif

לילה, חשוך ושקט מסביב, הצרחנים נרדמו כבר, הכלים במטבח שטופים, הכביסה מונחת במקומה, אפילו ניגוב אחרון על הרצפה, הנורות מסביב כבר כבו, שקט... דממה.... והוא שם, בבית זר שוכב ומתגעגע.... ואני כאן, גונבת דקת שפיות אחרונה לפני הטרוף של מחר...

הצופה.

New member
ובערב רומנטי זה

ישבתי מעט על האורגן שקט בבית ניגנתי את השיר של אושיק לוי מהשוטר אזולאי הסימטאות......לה לה לה לה מעט געגועים מעט רטט בלב גונב מעט דקות של שפיות לפני הטירוף של הלילה.. תכף המשטרה תגיע ניגנתי חזק

כל הרחובות כבר ריקים...

הסימטאות כולן שלו... איזה יופי! מתי למדת לנגן?
לילה טוב צופי..

הצופה.

New member
מנסה להרשים את ההיא ../images/Emo13.gif

הייתי אלוף הארץ בקריוקי עד גיל שבע ב 69 לקחתי מקום ראשון בשחיה לאחור באולמפיאדת סן רמו והיום אני מופיע מידי פעם ברחוב (חושף את עצמי) כותב פילוסופיה חדשה בפורום שגם אני לא מבין אותה דא יודעת למה עירקים לא משחקים מחבואים? למה מי יחפש אותם? סתםםםםםםםםםםם

../images/Emo79.gif

כל הרחובות כבר ריקים, הסמטאות כולן שלו, שוב הוא לבדו שוב הוא עם צילו כל הרחובות כבר ריקים הסמטאות כולן שלו אין מה למהר או לאחר. לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן איזה עולם נפלא הוא היה בונה, לו רק להשיב ניתן את שחלף הזמן איך העולם אז היה משתנה... עשר שנים לפחות הוא מהלך בין הצללים, שוב ושוב סופר את הגלגלים. עשר שנים לפחות הוא מהלך בין הצללים אין מי לאהוב או לעזוב. לו להשיב ניתן... בוקר אפור באוויר הסמטאות כבר לא שלו שוב אומרים לו: "לך" שוב אומרים לו: "בוא" בוקר אפור באוויר שוב משנה את התמונה שמש אט יוצאת מנדנה. אהוד מנור

הצופה.

New member
תודה

תודה על המילים עכשיו יש לי מה לשכוח שוב
חסר לי עכשיוהמילים של אריק אינשטיין "הינה בא הקייץ וכולם בים לה לה לה" וסע לאט
תודה

הנה...../images/Emo13.gif

הנה בא הקיץ וכולם בים מתמכרים, מתפנקים, על החול החם אחד חושב על בית, אחד על עבודה הלואי ולכולם תהיה שנה יפה. עוד יהיה, עוד יהיה עוד יבוא שלום עלינו עוד יהיה, עוד יהיה הנה בא החורף רוב הזמן גשום קר בבית ולא רוצים לקום אחד חושב על ילד, אחד על אהבה הלואי ולכולם תהיה שנה יפה עוד יהיה… הנה אייבי נתן, על האניה הוא מפליג, לתוך החשיכה יא חביבי אייבי, בהצלחה לך, יש עמוק בלב תפילה אחת גדולה. עוד יהיה …

וגם...

נוסעים במכונית הישנה, לתוך הלילה הרטוב. הגשם שוב נהיה כבד ולא רואים ממטר. סע לאט צבי אומר שגשמים כאלה מזיקים לחקלאות ואני חושב כמה חם בבית ואיזה מסכנים החיילים- ששוכבים עכשיו בבוץ. סע לאט, סע לאט ברדיו- החלפון של הגשש פתאום התחילו חדשות הלילה יירד ברד כבד אצלי הלך הוישר. צבי אומר שקר לו בראש, תסגור איזה חלון ואני חושב הפועל שוב הפסידה, ואיזה מסכנים האוהדים- שאוכלים להם את הלב. סע לאט, סע לאט תן למחשבות לרוץ לכל בכיוונים לא יתחילו בלעדינו, סע לאט, סע לאט נוסעים במכונית הישנה לתוך הלילה הרטוב מחר אני אקום מוקדם תראה יהיה בסדר. צבי אומר שקשה לו לנשום ונגמרו לו הטיפות ואני חושב, אני חושב עלייך ואיך שאת יודעת לפנק אני אוהב אותך סע לאט. אתה זוכר שנסענו לאילת ירדנו אל המים כולם היו בראש אחד- שרנו ביטלס בקולות אה, אה אה, אה נוסעים במכונית הישנה לתוך הלילה הרטוב הגשם שוב נהיה כבד ולא רואים ממטר צבי אומר שגילו כוכב שיש עליו חיים ואני חושב עוד מעט זה עזה, ורק שלא יעוף איזה רימון ונלך לעזאזל. סע לאט, סע לאט. תן למחשבות לרוץ לכל הכיוונים לא יתחילו בלעדינו סע לאט, סע לאט נוסעים במכונית הישנה לתוך הלילה הרטוב. מילים: אריק איינשטיין, לחן: מיקי גבריאלוב

למעלה