../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif

היי, זאת שוב אני. אזכיר לך, לילך 15.04.78 אמא לבן, שמו אור - 09.02.99 רק רציתי לדעת מה קורה איתי, האם אני אכיר משהו, ואתחתן באחד הימים? באיזה מזל הוא יהיה אם כן? ואיזה מזלות מתאימות לבנות מזל טלה? האם לבני היקר מתאים השם? ושאלה אחרונה... אני גרה בירושלים, והציעו לי עבודה בחיפה, עבודה קצת יותר טובה משיש לי פה, האם כדאי לי להסכים להצעה המפתה הזאת? שהרי בירושלים אני גרה ממש ליד הורי, והם מאוד מאוד עוזרים לי עם בני היקר. דילמה קשה מאוד מקווה שתכתוב לי תשובה שתספק אותי בתודה מראש לילך

../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif 2

שלום לך לילך, יקירתי,
שאלת הרבה שאלות, אז אני אנסה לענות לך לפי הסדר. (1) האם תכירי מישהו, ותתחתני באחד הימים? את באמת חושבת שלא ? אני בטוח שקופידון החמוד (או נוגה´לה ה"שוורית") כבר מתכנן לך משהו עם החיצים האלו שלו...
באשר למתי תתחתני, ואיזה מזל יהיה המאושר - האסטרולוגיה היא לא אורקל, גם לא פורסת קלפים צוענייה. אבל זה מה שיפה... הוא יכול להיות איזה מזל שאת רוצה, ואת יכולה להתחתן בכל אחד מהימים שבשארית חייך - אף אחד לא מגביל אותך... כיף, נכון? (2) לבנות מזל טלה מתאים כל גבר שמתאים להן... הוא יכול להיות מכל דת, גזע צבע או גיל.. ונחשי מה? גם מכל מזל! כי האהבה באה מהלב
, לא מהכוכבים
. אבל אם זה ממש מעניין אותך... אני בטוח שתסדרי עם בני מזל תאומים, מאזניים וקשת. בגלל נוגה שוורית (בשור) - לא הייתי מתנגד להוסף את מזל עקרב ודגים
. (3) האם לבנך מתאים השם? שאלה קשה! אולי בפורום נומרולוגיה (שמתעסק עם שמות ומספרים) יעזרו לך יותר מאיתנו... כי אסטרולוגיה מתעסקת בכוכבים, לא מספרים ואותיות. (4) ותשובה אחרונה - תעבדי איפה שהלב שלך רוצה להיות.. פשוט ככה...
שלך, שבי

למעלה