..All The 5 Things

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif..All The 5 Things ../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif

That Will Make Your Week...
היי כולםD: טוב, בפינה זו אתם צריכים לכתוב לפחות חמישה דברים שיעשו לכם את השבוע! נסו לכתוב לפחות 2 דברים שקשורים לערוץ ,זה יכול להיות יציאת קליפ חדש/ אלבום חדש, ספיישל כלשהו בערוץ וכ'ו. המשך שבוע נעים לכולם!
אה, תשתפו פעולה, אל תהיו מייבשים

dandiT

New member
אוקי../images/Emo9.gif

בואו נראה
1.שיעור גטרה... 2.אממ..
שאני יוצאת עם חברות P: 3.אפרסקים D: זהו^_^

אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

פרק אחד לפני אחרון של הירוס פרק אחד לפני אחרון של עקרות בית נואשות פרק של מגרש ביתי פרק אחרון של על טבעייייייייי העהאהאהעהעאהאה

sapir lee

New member
אני מקווה שלא נתאכזב שוב!

אני רוצה לראות ת'קליפ הזה!@#$%^@

Let it Bleed

New member
ננסה../images/Emo217.gif

היום שיעור גיטרה יום שלישי- יש סיור למי שבערבית אז ככה שלמי שבצרפתית [אני] יש יום חופשי שכזה... יום חמישי- שעתיים של ספרות אומנות שזה תמיד בא בטוב אמור לצאת מתישהו טינאייג'רס, לא? יום שיש- נו.. זה יום שישי>< וזהו נראה לי

orw93

New member
../images/Emo205.gif

1.שיעור גיטרהD: 2.צופים (סוף סוף
) 3.דה דוקטור
4. טינאיג'רס?
ולא יודעת מה עוד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

1. מחרררררררררר יוצא הדיסק החדש של פיונרל פור אה פרינד D:: שלא שמעתי עדיין כי הכרטיס קול במחשב שלי נדפק בפירמוט ;; אהה וזהו. בעיקרון סתם שבוע משעמם ~,~

אז ככה.

להרוג את הספר שסיפר אותי. אם השיער שלי יצמח בפלאים חזרה. אם ינחמו אותי בקניות מטורפות על סך 3000 שקלים. אם יקנו לי את המצלמה המקצועית השבוע. אם אמא תרשה לי להשיער חודש בבית עד שהשיער יצמח. כן, אני כ"כ שטחי וזה מגוחך. אבל אני סובל כרגע. -____- הוא הגיע לי לכתפיים ועכשיו הוא מגיע לצוואר, מקדימה הגיע לי לפה ועכשיו הוא מגיע רק עד אחרי העין. יופי. אני מקווה שהספר שלי יתעורר כל לילה בבהלה שאני אוכל לו את הראש ושהמספרה שלו תסגר. *נרגע*

Shot To Pieces

New member
../images/Emo5.gifאם לפחות אחד מהדברים האלה לא יקרה....

אני אחווה התמוטטות עצבים!@!$&^%$#@!&^% *שאכן יבטלו לנו את כל המיצ"בים שהיו אמורים להיות -לפחות השבוע! *שאיכשהו המצב יהיה יותר טוב עם אבא שלי (כי הוא טס היום בלילה)... נו אני רוצה דברים מהוט-טופיק! :( *שהקליפ של טינאייג'ס יצא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.זהו. *שהשבוע יעבור מהר כדי שישארו פחות ימים ליציאה של הדיסק של "דה יוזד". *שבדרך פלא אני אמצא את עצמי בת"א עם אמא שלי במסע שופינג מטורף.

Rose131

New member
../images/Emo6.gif

ישלכם מיצב! שימי זין, זה לא נכנס לך לתעודה. תגישי ריקD:

למעלה