88FM

giba70

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo220.gif../images/Emo26.gif88FM

להלן רשימת השידורים לשבוע:
הלילה - יום ג' 13.03.07 מיכה שטרית - מסמרים ונוצות The Smiths - The Queen is Dead
REM - Automatic for the People בלאגן - גן עדן עירוני Air - Moon Safari אביתר בנאי - אביתר בנאי Mal Waldron - Soul Eyes
יום ד' 14.03.07 Stevie Wonder - Music of My Mind אלון אולארצ'יק - תגיד לי מה אתה מרגיש Johnny Cash - American V Love - Forever Changes
מאחורי הצלילים Simon & Garfunkel - The Sound of Silence אלברט עמר - שקוף
יום ה' 15.03.07 ג'וני שועלי - האלף ואחד Bob Dylan - Blonde on Blonde כרמלה גרוס ואגנר (ערן צור) – עיוור בלב ים
Radiohead - OK Computer
אריק איינשטיין - יושב על הגדר Van Morrison - Astral Weeks
יום ו' 16.03.07 Underworld - Second Toughest אסף אמדורסקי - לייב Bill Withers - Live גידי גוב - תקליט ראשון
Pharoah Sanders - Welcome To Love
יום שבת 17.03.07 מוניקה סקס - פצעים ונשיקות Pearl Jam - Ten אינפקציה - בכיף Traffic - The Low Spark of High Heeled Boys
מיקי שביב – בדיוק דבר כזה Concert for George
Crosby, Stills, Nash & Young - Deja Vu
יום א' 18.03.07 Finley Quaye - Maverick a Strike משינה - להתראות נעורים, שלום אהבה Beck - Mutations Big star - 1 record מאיר אריאל - שירי חג ומועד ונופל Serge Gainsburg - Le Ballade de Melody Nelson ארז הלוי - הלילה

afon

New member
יום ה' תענוג!

לילה שלם שהולך לעבור ללא שינה.

melancholy man

New member
תגיד ג'יבה

זה העתקה מהאתר שלהם? כי אם כן, אולי מישהו ימסור לחברה מרוממה, שהאלבום המצויין של סרג' גינזבורג, שהם שמים ביום ראשון, אה... יש לו שם קצת אחר
אגב, כמה המלצות חובה למי שלא מכיר את האלבומים: Simon & Garfunkel - The Sound of Silence אולי אלבום האולפן הכי מוכר של הצמד החנני ממנהנטן, וכמו כל אלבום של סימון וגרפונקל, אלבום מושלם של שירים מושלמים וכמובן עם ההרמוניה הכי מושלמת שמיתרי קול של שני גברים אחרי בר מיצווה יכולים ליצור. Van Morrison - Astral Weeks תעשו עם פיסת המידע הזה מה שאתם רוצים, אבל מדובר באחד מעשרת האלבומים שאני הכי אוהב, וכמעט בטוח משהו שאקח לאי בודד, עם מערכת סטריאו וחשמל. Concert for George כבוד! Crosby, Stills, Nash & Young - Deja Vu מיותר להסביר נכון? Traffic - The Low Spark of High Heeled Boys האמת, אני מעדיף את הורסיה הראשונה והפסיכדלית יותר של טראפיק וגם מהורסיה השניה, אני מעדיף את ג'ון בארליקורן על זה, אבל טאפיק זה טראפיק וזה עובד, חוץ מזה, יש חינם ברדיו, לא תשמעו? Serge Gainsburg- Histoire de Melody Nelson (כמובן, יתכן שיש לסרג' אלבום שקוראים לו כמו שיר הנושא של האלבום: הבלדה על מלודי נלסון, אבל לצורך העניין, אפשר להניח שמדובר באלבום הזה, עם תמונתה הערומה משהו של ג'ין בירקין על הקאבר), אלבום סוטה ומסוייט, סקסי וסקסטי, אבל בעיקר מדליק, בואו נגיד, שאם האדונים טאושאנד או ווטארס, רוצים ללמוד איך כן עושים אלבום שלם סביב עלילה אחת, זה מה שהם צריכים לבקש בחנות התקליטים החביבה עליהם. וכרגיל, תודה ג'יבה.

giba70

New member
בד"כ אני משלים שמות אלבומים...

ואף מתקן אם יש לי זמן להסתכל באתר AMG. אתמול לא היה לי זמן לזה, אז תיקנתי/השלמתי רק מה שידעתי מהראש. אין בעד מה, ותודה לך על ההמלצות וההארות

Aeroguy

New member
למי שלא מכיר...

אני ממש מפציר בכם, לטובתכם, להקשיר ל- #1 Record של Big Star ביום ראשון. זה, לדעתי, אחד מהאלבומים הגדולים של כל הזמנים. באמת, יצירת מופת שרק יושבת בחושך ומחכה שאנשים יואילו בטובם לגלות אותה...

Barmelai

New member
יש להם שניים

שנמכרים על דיסק אחד, והוא מומלץ בטרוף. חגיגה של פאוור פופ עם מנוד ראש נמרץ לכיוון של הקינקס. האלבום השלישי 3RD/SISTER LOVERS הוא של אלכס צ'ילטון בלבד, והוא משהו אחר לגמרי, לא יצא באופן רשמי בזמן אמת מכיוון שצ'ילטון שהיה מחוק לגמרי במחצית שנות השבעים חיבל בו בכוונה תחילה. בהמשך האלבום יצא מספר פעמים עם רשימות שירם שונות מעט זו מזו. ההוצאה המומלצת היא של ריקודיסק ובה 19 שירים, חלקם בשלב דמו. לא קשה לנחש שאני נמשך יותר לאלבום הטראגי הזה יותר מלפאוור פופ של ביג סטאר אבל זה רק בגלל פגם אצלי. החצי היצירתי השני של ביג סטאר - כריס בל, לא פיגר אחר צ'ילטון בכל הקשור לנרווזות, דכאונות ואי יציבות בסיסית. הוא דווקא ניסה להוציא תקליט במהלך אותו עשור אבל אף לייבל לא רצה לקנות את מה שבל רצה למכור. בימי חייו הוא זכה לראות רק סינגל אחד שלו יוצא לאור: I AM THE COSMOS. כריס בל תקע את עצמו בעץ ומת ב 1978 כשהוא מותיר אחריו דמואים של שירים בעלי עומק ואיכות שקשה לתאר. בשנות התשעים הם כונסו באוסף תחת שם הסינגל היחיד שיצא בזמן אמת. זהו הגביע הקדוש שהותירה אחריה הלהקה מוכת הגורל ביג סטאר.

Barmelai

New member
פנטסטי

לכן כתבתי שהוא הגביע הקדוש: גם נדיר וגם מעולה. שירים יותר רכים ומהורהרים מביג סטאר וגוון כללי קודר, אם כי לא טראגי כמו צ'ילטון ב 3RD/SISTER.

מעניין. קראתי מאמר על ביג סטאר

לא מזמן, שסידר לי את הסיפור (אותו ידעתי רק בקטעים, קודם לכן). חלק גדול הוקדש לבל וסיפורו, שהוא עצוב.

למעלה