88FM

giba70

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo220.gif88FM

השידורים להמשך השבוע:
בלילה הקרוב: יום ג' 20.03.07 Joe Jackson - Night & Day Blood Sweat & Tears
פרמיירה Steely Dan - Aja ארקדי דוכין - 1 פטריק סבג - יום מן הימים Anthony Phillips – The Geese and the Ghost
Bill Evans - You Must Believe in Spring
יום ד' 21.03.07 נושאי המגבעת - מי רצח את אגנתה (או שמא אנייטה?) פאלסקוג Soundgarden - Superunknown Lynyrd Skynyrd – Second Helping אחד חלקי אחד
Renaissance - A Song for All Seasons
ורד קלפטר (ואחרים) - סימנים (שירי מירון ח. איזקסון)
יום ה' 22.03.07 Stevie Wonder - Music of My Mind Sly & the Family Stone דורי בן זאב - הכיוון מערב
Malcolm Mclaren - Paris רונה קינן Joni Mitchell - Hejira
Joni Mitchell (בחיי, זה מה שכתוב שם...)
יום ו' 23.03.07 אלון אולארצ'יק - תגיד לי מה אתה מרגיש (דז'ה וו אולי?) Terence Trent D'arby Richie Havens - Mixed Bag טנגו - סידור קבוע Talk Talk - The Colour of Spring
(אלבום שני עם אביב) ריקי גל - אמצע בלוז
יום שבת 24.03.07 The Doobie Brothers – The Captain and Me משינה - משינה The Rolling Stones - Exile on Main St
כרמלה גרוס ואגנר - עיוור בלב ים
N.Y. Rock&Roll Ensemble King Crimson – In the Court of the Crimson King קצת אחרת
חווה אלברשטיין – התבהרות |8|יום א' 25.03.07 ג'נגו - לנשום במים Paul Weller - Wild Wood גרי אקשטיין John Lee Hooker - Chill out
David Gilmour - On an Island אביתר בנאי - עומד על נייר
סיון שביט – הכחול האפור הזה ו... תבלו

almogi

New member
הלללללו, 88FM - יש מישהו בבית ? ../images/Emo10.gif

שוב אותם אלבומים...חשבתי שחל שינוי לאור שבוע שעבר, אבל אני רואה שטעיתי בגדול. שוב אלון אולארצ'יק. שוב גרי אקשטיין. והשיא - שוב נושאי המגבעת. ראברק - בסך הכל לפני שבועיים שידרתם אותם פעמיים באותו שבוע . רבותי - עדיף כבר שלא תשדרו בכלל. אגב - דווקא בתחום האלבומים הלא ישראלים ניכר איזשהוא ניסיון לגוון.

giba70

New member
בוקר טוב

במקום "לצעוק" כאן בפורום, אולי תכתוב להם? בקיצור, גם אתה קצת מתחיל לחזור על עצמך... "לילה של אלבומים" משודר כבר לפחות שנה, כך שלחוסר הגיוון כבר התרגלנו (לפחות אני). מצד שני, לא כולם ערים כל לילה וכך אם מישהו מפסיד שידור של אלבום מסוים הוא יכול לשמוע אותו בהזדמנויות רבות אחרות.

almogi

New member
כתבתי להם...לא עזר.

אני יודע שיש עורכים שם שקוראים את הפורום הזה ובועז כהן גם נהג לכתוב כאן (קצתץנעלם). זן התחנה האהובה עלי ולכן לא "אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה"

giloni

New member
טוב שיש שם

קצת משינה ודומיה. זה יאפשר לי לנמנם קצת בין שאר המטעמים... יקי

למעלה