88FM

giba70

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo220.gif 88FM

לילה של אלבומים ב-88FM, רשימת השידורים להמשך השבוע :
הלילה - יום ד' 07.03 נושאי המגבעת - מי רצח את אגנתה פאלסקוג Nirvana - Nevermind Chris Cornell - Euphoria Morning אחד חלקי אחד Nick Drake - Brayter Layter
עמיר לב - פעם בחיים Nick Cave -The Boatmans Call
יום ה' 08.03 Massive Attack – Blue Lines
הדג נחש – המכונה של הגרוב Funkadelic - Maggot Brain Isaac Hayes - Hot Buttered Soul ששת
Concert for George
יום ו' 09.03 תמוז - סוף עונת התפוזים Dire Straits - Money for Nothing נושאי המגבעת - מי רצח את אגנתה פאלסקוג Jackson Browne - Late fot the Sky מאיר בנאי - גשם Pharoah Sanders - Welcome to Love Randy Newman - Sail Away
יום שבת 10.03 Talking Heads - Remain in Light
Ben Folds Five – Whatever & Ever Amen אינפקציה - בכיף Rare Earth - Get Ready אהוד בנאי והפליטים
Souad Massi - Deb אלברט עמר - שקוף
הכבש ה-16
יום א' 11.03 פורטיסחרוף - על המשמרת The Waterboys - This is the Sea
אביב גפן - שומקום Traffic - The Low Spark of High Heeled Boys
Tom Waits - Swordfishtrombones
ארץ שמש Miles Davis - Kind of Blue Mike Oldfield - Tubular Bells תהנו

almogi

New member
הלו, 88, נרדמתם ?

מילא משדרים את Money for nothing בפעם המאה ואת ה Waterboys בפעם החמישים, אבל לשדר את אותו אלבום של נושאי המגבעת בהפרש של יומים ? יש עורך ל'לילה של אלבומים' או שזה מחשב שבוחר אקראית מתוך פלייליסט של 200 אלבומים ?

melancholy man

New member
פעמיים אגנתה פלסגוט

טוב, לפחות אין מאמא מייה אחת... הנה כמה אלבומים שלא תשמעו בלילה של אלבומים ואני ממליץ לכם בשביל ליצור לילה של אלבומים ראוי במיוחד: Rare Bird- As Your Mind Flies By הדרך היחידה שאני יכול לתאר את האלבום הזה, חוץ מלכתוב מאה פעם איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה יופי... הוא שהוא כמו נשיקה לילית מושלמת באמצע רחוב מלא ביוצאי פאבים, כשפתאום הכל מסביב משתתק, השפתיים נפגשות, הלשונות מתחילות בריקוד בילתי נגמר והניצוצות עפים בוודאי לכל עבר אלא שעיינך עצומות, פשוט מושלם וחם ומלא ברגש, נטו רגש. Duncan Browne- Give Me Take You מסוג אלבומי הפולק הקסומים האלה מהסיקסטיס, מלא באווירה מכושפת ואהבה, עדין להחריד ועדיין חודר עמוק לאן שצריך. The Rolling Stones- The Rolling Stones, Now! עוד אחד שבטח חודר עמוק ולאן שצריך, רק שבמקרה של ג'אגר, זה כנראה באמת לאן שצריך... לסטונס היו אלבומים מעולים לפני ואולי אלבומים טובים יותר אחרי, אבל יש איזה קסם באלבום הזה, עדיין תמים, אבל כבר קשוח וסקסי מספיק, אם באלבומים הקודמים של הסטונס, כמו אצל כל השאר באותה תקופה עוד היו פילריים (שאצל היו דרגה אחת מעל הפילריים של כל השאר), ב now כבר אין חייה כזאת, האלבום הזה מלא בכל כך הרבה אנרגיה, כל כך הרבה שירים טובים שאין שיר אחד שאפשר לציין מעל השאר. למה לא תשמעו אותו ב 88? אולי בגלל שהוא לא מאגניב מספיק, אולי בגלל שהסטונס אף פעם לא היו באמת גדולים באמת בארץ ואולי פשוט בגלל שהחברה לא ממש מכירים בעובדה שללהקות כמו הביטלס והסטונס היו אלבומים לפני "האלבומים הגדולים והמעצבים" שלהם מ 66-69 ושבאלבומים האלה יש לא פחות יופי וקסם, לא יודע בעצם למה, אבל חבל. Chad & Jeremy- The Ark נדמה לי שלסגון האיטי והמענג הזה, עם הצלילי ם ההודיים קוראים אסיד פולק, לא יודע, אבל זה מותק של דבר, בכלל צ'אד וג'רמי הם אחד הדברים היותר מקסימים שיצא לי לשמוע בשנים האחרונות The Darkside- All That Noise אלבום ניאו פסיכדליה משנות התשיעים, יש איזושהי בעיה מובנית בניאו פסיכדליה, בעצם בכל ניאו שהוא, כשסגנון מוסיקאלי מתפתח באופן אורגני, יש איזו אחידות סגנונית, השפעות משותפות לחברי הלהקה, אווירה מסוימת, כשחוזרים לאותו סגנון אחרי עשרים שלושים שנה, כבר קשה יותר לצאת עם משהו מגובש ואורגני, זה מוציא לפעמים שילוב מדליק של טעמים ולפעמים, ארוחה מבולבלת של טעמים מבולגנים בחוסר סדר, האמת שהאלבום הזה, באופי שלו, מזכיר יותר את הסוג השני והפחות טעים, אבל בשיאו (כמו למשל קטע הפתיחה המהפנט Guitar Voodoo אחד הדברים היותר מושלמים שמישהו עשה עם גיטרה מאז מותו של ההנדריקס), מדובר באלבום מדהים לגמרי. Tim Rose- Morning Dew טים רוס הוא אחד הקולות היותר מעניינים שהוציא עולם הפופ מקרבו, יוצר בחסד, כותב מחונן, מלחין נפלא ומבצע יוצא דופן, לא תאמינו כמה שירים שלו אתם מכירים חוץ מזה שבשם האלבום, האלבום הזה, בעייני הוא תצוגת תכלית של נשמה יתרה. כמובן, תרגישו חופשי להוסיף גם הפעם, רשימה אישית שלכם, אולי נרכיב ככה אחד לשני כמה לילות של אלבומים קצת יותר מעניינים.

Caraya

New member
היי

אני גיליתי את 88FM לא מזמן... מה זה בדיוק "לילה של אלבומים"? משדרים את האלבומים האלה ברצף? באיזו שעה ישדרו את נושאי המגבעת?

giba70

New member
אלבומים שלמים משודרים כל לילה/בוקר

בין 1 ל-6. האלבום הראשון משודר אחרי חדשות 1.

pasteran

New member
ובכל זאת

למרות המחזור כדאי לתפוס את בן פולדס. הגרסה הקולית של בילי ג'ואל. הזיווג של אייזק הייז ופאנקדליק גם מצוין אני דווקא חושב שמדי פעם הלילה נערך ביד אנוש. אפשר לשים לב לחיבור כלשהו בין האלבומים. אני גם מאמין שהלילה הזה עולה לא מעט כסף ל-88 ולכן קצב החידוש אטי. אבל זה לא הסבר טוב

למעלה