6.6.06 מה הייתן עושות עם היו אומרים לכן שתוך 3 שעות העולם מגיע לקיצו (מואאאאה)
E Eos14 New member 6/6/06 #1 ../images/Emo29.gif ../images/Emo190.gif6.6.06../images/Emo190.gif מה הייתן עושות עם היו אומרים לכן שתוך 3 שעות העולם מגיע לקיצו (מואאאאה )
../images/Emo29.gif ../images/Emo190.gif6.6.06../images/Emo190.gif מה הייתן עושות עם היו אומרים לכן שתוך 3 שעות העולם מגיע לקיצו (מואאאאה )
E Eos14 New member 6/6/06 #7 ../images/Emo29.gif האמת, יש לי דברים... 1. לספר לבן שאני אוהבת, טוב.. שאני אוהבת אותו... 2. לגרום לשתי החברות הכי טובות שלי להשלים 3. להגיד תודה לה' שנתן לי שבוע כזה כיפי (שימו לסעיף ה-1.. ) אבל זה רק אם זה באמת היה קורה..
../images/Emo29.gif האמת, יש לי דברים... 1. לספר לבן שאני אוהבת, טוב.. שאני אוהבת אותו... 2. לגרום לשתי החברות הכי טובות שלי להשלים 3. להגיד תודה לה' שנתן לי שבוע כזה כיפי (שימו לסעיף ה-1.. ) אבל זה רק אם זה באמת היה קורה..
D DuLcE NeTa New member 6/6/06 #4 כמה חארטות! חחחחחחחחח זה דבר כל כך דפוק. יש לי ידיד וחברה שיש להם היום יומולדת ועוד מישי שאני מכירה נולדה ב6-6-66 ולא קרה לה כלום. אז, שיהיה לכם יום שמח. ודי להאמין לחארטות נטע
כמה חארטות! חחחחחחחחח זה דבר כל כך דפוק. יש לי ידיד וחברה שיש להם היום יומולדת ועוד מישי שאני מכירה נולדה ב6-6-66 ולא קרה לה כלום. אז, שיהיה לכם יום שמח. ודי להאמין לחארטות נטע
R Roniii New member 8/6/06 #10 אז ככה...../images/Emo6.gif הייתי מפרקת את התכנית חיסכון שלי, קונה בכל הכסף שוקולד, ואוכלת אותו עד לרגע האחרון
אז ככה...../images/Emo6.gif הייתי מפרקת את התכנית חיסכון שלי, קונה בכל הכסף שוקולד, ואוכלת אותו עד לרגע האחרון