DBZ- הסרט?

Evil Beast

New member
למה?

כל ארה"ב וכל יפן וכל העולם ראה את דיביזי אין צורך לחזור על זה שוב פעם. וחוץ מזה זה יהיה כמו הארי פוטר.. בסרט הראשון התלהבו בסרט השני פחות בסדרט השלישי אני מאמין שפחות והרביעי פיניטו לכולם יהיה נמאס! אז עדיף 2 סרטים של דרגון בול זי שיוצאים בהפרש של שנתיים. אני מאמין שאם יביאו שחקנים חדשים וצעירים, תקציב של מעל 50 מיליון הדולר, ואפקטים סטייל נמר דרקון וחבריו זה יהיה להיט!

Shinobi

New member
הארי פוטר מבוסס על ספר

זה מבוסס על סרט מצוייר הרעיון הזה שכל הרעים יחזרו לחיים יהרוס את הכל כך למשל את מלחמת הכוכבים גם הם בנויים מסאגות בהתחלה ג'ורג' לוקס הבמאי של מלחמת הכוכבים בהתחלה רצה לעשות את כל הסיפור בסרט אחד אחר כך הוא הבין שהוא לא יכול לעשות את זה כך גם בדרגון בול זי בסרטים מהסוג הזה צריך להתמקד באוייב אחד לא בכולם אם כולם יחזרו לחיים אולי יהיה הרבה אקשן אבל זה יהרוס את העלילה, וחוץ מזה זה ייקח הרבה זמן עד שכולם ימותו... כמו שבמלחמת הכוכבים לא התחליו מתחילת הסיפור לדעתי צריך להתחיל מסאגת פריזה וככה להמשיך לסרטי ההמשך ואני מקווה שיהיו הרבה...

Ryuu Akuma

New member
ההשואה למלחמת הכוכבים נתנה לי

רעיון... אתה יודע.. אני חושב שיכול דווקא להיות מגניב להשתמש באותו סגנון.. כאילו במלחמת הכוכבים ג'ורג' לוקס עשה את סרט 4 5 ו6.. ורק אז את 1 שניים.. ועוד מעט 3.. אז יכול להיות כזה מגניב לעשות כמה סרטים על DBZ ואז אחרי כמה סרטים לעשות סרט או אפילו כמה על DB.. כאילו להראות את העבר כמו במלחמת הכובים.. יכול לצאת לא רע..

Kyen

New member
נורא מוזר

לפני שבועיים בערך אמרתי לחברים שזה יהיה ממש מגניב אם יעשו סרט לא מצוייר על דרגון בול זי..

king kazabubu

New member
אתה צוחק?<.

אני מחכה לזה כבר כמעט שנה... ממה שאני יודע זה אמור לצאת שנה הבאה. בקיץ... אני אמנם כבר אגויס אבל למי אכפת?? הצבא פשוט ילמד שיש דברים יותר חשובים מ... מ... צבא!!!

Shinobi

New member
מי שמכיר את השחקן ששיחק

את שאנג טסונג בסרט מורטל קומבט 1 יכל לשחק את וג'יטה אם הוא היה צעיר אני חושב ששחקנים מהמזרח הרחוק (עם מבטא אמריקני טוב... לא כמו של ג'קי צ'אן) יוכלו לשחק את וג'יטה מה אתם אומרים?

Ryuu Akuma

New member
רעיון לא רע..

הוא גם שיחק טוב עם המכות והכל... הוא היה ממש פ33תי בסרט.. אבל צריכים למצוא מישהו הכי פ33תי לווג'יטה.. כי אני הכי אוהב אותו !! הוא אדיר ראיתי לפני כמה דקות את הTRIBUTE שהורדתי לו שעשו עם השיר של לימפ ביזקיט .. MY WAY .. אדיר בטירוף !!!

KeNNy7

New member
אני לא הייתי מעדיף שיעשו

את הסרט על סאגה מסויימת שימציאו סיפור חדש

Piccolo

New member
אבל אם בכל זואת זה על סאגה..

כלשהי.. אז עדיף על פריזה או סל.. לדעתי זה באמת יהיה משהו חדש.. רק אני מקווה שזה לא יהיה כמו כל הסרטים כמעט: יאמוצ'ה,קרירין,גוהאן וטן שין האן נלחמים נגד כל הרעים, מפסידים להם... גהואן כמעט נהרג ממישהו, פיקולו מציל אותו, פיקולו בסוף גם מפסיד להם.. ואז גוקו מגיע, עושה קאיו קן, הורג את כולם, מגיע לאוייב הראשי, כמעט מפסיד לו, עושה גנקי דמה (ספיריט בומב) ומנצח... X_X

Kyen

New member
Dragon Zall B

חחח סתם בצחוק :) בכל מקרה זה לא יהיה סרט מכות בעיקר, אז ג'קי לא מתאים

למעלה