תמונות באפילה

maglor

New member
אני מתנצל על הגודל, באתר שלקחתי אותן הם נראו

גדולות יותר. אבל עדיין התמונות די ברורות אני חושב, אפשר לראות את כל הפרטים, גם אם הם קטנים.

כרוני

New member
די ברורות עם צפייה תוך שימוש בטלסקופ האבל

יוזמה ברוכה, ומאוד מהנה.... אבל שים לנו משהו שלא יוציא לנו את העיניים.

maglor

New member
מאחר ואין יותר תגובות לחידון אני אפרסם את התו

התוצאות כבר עכשיו. התשובות הן כדלהלן: 1) החביות בהן היו הגמדים ובילבו שבעזרתן ברחו מהעלפים. 2) אנחנו בקהלד זאראם, אגם מי-ראי, ב-DIMRIL DALE, בונוס: פרודו, סאם וגימלי נעצרו ליד אבן דורין ובהו לתוך ממי האגם. 3) מדובר בפיו של סאורון, מה שייחד אותו בסרט היה פיו הענקי וקסדתו אשר חסרו בה חריכי עיניים. 4) זה הקרב במרום מגדל דורין, בין גאנדאלף לבין הבאלרוג, הובילה לזה נפילתו של גאנדאלף והבאלרוג בגשר קאזאד דום. 5) גלורפינדל מגן על הנמלטים מגונדולין, כמובן מדובר במנוסה מגונדולין. 6) אלה הנמלים האפורים. 7) אלה מורגות' ופינגולפין, נלחמים בשערי אנגבאנד. 8) זוהי הדרך לאייזנגארד, בתמונה רואים את היד שהצביעה לכיוון אייזנגארד. 9) זוהי קבורתו של ת'ורין מגן-אלון. 10) אכן זוהי וינגלוט של איארנדיל. לסיכום הנקודות: קנאי הגליל - 5 נקודות ניאנה - נקודה
אישאחד2 - 6 נקודות (הכוונה לONEMAN2) אדון האופל - נקודה כרוני - 5 נקודות הזוכה, עם 6 נקודות (ומסומן עם כתר) הוא ONEMAN2, קיבלת את תואר האלוף השבועי. הפרס: הכנת חידת בונוס לחידון של שבוע הבא, מכל סוג שהוא: תמונה, חידת טריוויה, חידת מי אמר למי וכו', מבקש להעבירה אלי בהודעה פרטית. שבוע הבא: חידון
חידות באפילה
, 10 שאלות טריוויה על שרה"ט, ההוביט, הסילמריליון והסל"ן.

למעלה