של
ב-88FM

giba70

New member
../images/Emo29.gif של ../images/Emo220.gif ב-88FM

השידורים להמשך השבוע:
הלילה - יום ג' 13.02 Finley Quaye - Maverick a Strike Curtis Mayfield - Superfly ארץ טרופית יפה Jackson Browne - Late for the Sky נקמת הטרקטור - מטבח אקוסטי Simon & Garfunkel - The Sound of Silence החלונות הגבוהים
יום ד' 14.02 אלון אולארצ'יק - תגיד לי מה אתה מרגיש XTC - Oranges & Lemons עופר אקרלינג - טיסת לילה Gil Scott Heron - Pieces of a Man Van Morrison - Astral Weeks אלברט עמר - שקוף
יום ה' 15.02 Talking Heads - Remain in Light
Gomez - Bring it on ג'נגו - לנשום במים David Gilmour - On an Island
בציר טוב
Bruce Springsteen - Nebraska
שלמה יידוב - הפעם הראשונה הכבש ה-16
יום ו' 16.02 טנגו The Cure תערובת אסקוט Rare Earth Moby ג'וני שועלי יונתן גפן – שיחות סלון
שבת 17.02 Jeff Lynne - Armchair Theatre טנגו - סידור קבוע Stevie Wonder - Songs in the Key of Life
שם טוב לוי - התעוררות Ray Charles - Sings Basie sw דני ליטני - יחס חם הכבש ה-16 Randy Newman- Sail Away
יום א' 18.02 פורטיס - סיפורים מהקופסא
Brian Eno & John Cale - Wrong Way Up Air - Moon Safari ביקיני פטריק סבג - יום מן הימים Cat Stevens - Tea for the Tillerman עמיר לב - פעם בחיים תבלו

melancholy man

New member
David Gilmour - On an Island

אחת האכזבות היותר גדולות שלי מהשנים האחרונות, האיש יודע לנגן גיטרה ולא צריך אותי בשביל זה, אבל האלבום עצמו, מרדים ברמות לא חוקיות, מה הוא ניסה להיות? ג'נסיס?? רק מוכרים את אנגליה מרדים אותי יותר. בפינת המומלצים שלי, מכבב קרטיס מייפילד עם סופרפלי המדליק, Van Morrison אהובי וכמובן הבוס (כמובן שגם סיימון וגרפונקל וקת סטיבנס והחלונות הגבוהים, אבל זה לא חוכמה גדולה).

LadyG

New member
יותר מרדים מסלינג אינגלנד?

אני חייבת לבדוק את זה במו אזניי.

melancholy man

New member
בואי נגיד

שאם יעברו למכור אותו בבתי מרחקת, יש כמה חברות תרופות שיפשטו את הרגל ולא את ממש לא חייבת

Barmelai

New member
גם לי הוא עושה לישון

באופן די מוזר אני הפעם בצד שלכם. הבעיה העיקרית היא שמדובר במלכודת. הרי גילמור לא קרא לאלבום "נומה נומה ההההאיי|ישן"|. הוא בכוונה תחילה קרא לו "על האי" וככה הוא הוציא את אלבום האי הבודד שלו. וכשאתם תקחו 10 אלבומים איתכם לאי בודד, הדיסק הזה כבר יחכה לכם שם

וואלה? דווקא שמעתי עליו רק דברים

טובים בינתיים. אבל אם גם ברמלי וגם מלנכולי מזהירים....

melancholy man

New member
אתה שומע את האנשים הלא נכונים כנראה

סתאם, סתאם, תבדוק בעצמך הכי טוב...

Barmelai

New member
ברמלאי תמיד האיש הנכון ../images/Emo13.gif

רק שעוד לא גילו לאיזו מטרה

Barmelai

New member
תגיד בוטל

שמעת פעם על רוק נסוג לאחור? אז זהו, ש David Gilmour - On an Island הוא דוגמה לכזה דבר. למה אני מתכוון? לאלבום שכולם ממליצים לך עליו אבל אחרי מספר חודשים, שנה אתה נותר עם חמיצות קלה ואלבום שאיש לא זוכר מעלה אבק אי שם בעומק המדף. מייד אני ארחיב בסוגיה חשובה הזאת של מוסיקה נסוגה אחורה. הגיע הזמן שמישהו יאמר עליה כמה (וכמה) מילים

giba70

New member
מה רע במרדים?

גם ספרים טובים במקרים רבים מרדימים.

jonbirion

New member
האמת גם אני לא נפלתי ממנו

ולא סתם לפני שנה בדיוק בפברואר חגגו לי מסיבת יום הולדת הפתעה. קיבלתי את הדיסק הזה פעמיים. אז לא נפלתי פעמיים. אחד שמרתי - בכל זאת. (קיבלתי גם את ההופעה של שלמה ושלום פעמיים) פה לא שמרתי כלום. לשים אותו עם סלינג באותה פיג'מה קצת מוגזם אך לא ניכנס לזה. יונתן

melancholy man

New member
על סלינג נדבר בהזדמנות

מה שכן, זה אחלה רעיון לשרשור, מה המתנות המוסיקליות הכי גרועות שקיבלתם? ואם כבר, אז מה המתנה המוסיקלית הכי מדליקה שקיבלתם?

בדיעבד, המתנה הכי גרועה

שקיבלתי הייתה איפשהו בגיל 10-11 - קסטה של אתניקס. מאותו הרגע חברי אתניקס הפכו להיות מושא להערצה חסרת גבולות שלי ושל אחותי שבאה לידי ביטוי ברכישת כל האלבומים של אתניקס, כולל הקלטות נדירות ושירים שנגנזו בעריכה, תליית פוסטרים של זאב נחמה בחדר (לצד אבי נמני ואלי דריקס (!)), ותקשיבו לזה- החלפת גלויות חתומות עם חברי הלהקה, עד שנמאס להם מצמד המתנחלים הנודניקים. מדהים כמה נמוך מתנת יומולדת יכולה לגרום לך לרדת.

LEATHER REBEL

New member
דווקא הראשון שלהם היה טוב

לגבי הטקסטים... טוב, לא צריך לרדת עליהם, משינה עשו זאת במקומי, אפילו שהטקסטים שלהם עוד יותר מגוכחים. חבר שלי קנה לא מזמן את האוסף של אתניX... זהו CD אחד, וכצפוי (או שלא), דווקא השיר הכי טוב מהאלבום הראשון -לא נכלל- שם.

giba70

New member
ככה בשליפה: האוסף 70 מי יודע

אוסף שיצא בשנות ה-80 מתישהו ובו להיטי שנות ה-70, כאלה ששמעו בתכניות כגון "על בטוח", כלומר מכל הסגנונות מרוק ועד סאן רמו. Boat on the River לצד Una Paloma Blanca, אמנם היה שם את Light My Fire אבל בגרסה מקוצרת.... והשמות המתורגמים של השירים - מטעמים: למשל: "אין אשה, אין בכי" של בוב מארלי והמקוננים

LEATHER REBEL

New member
ובהוצאת ה CD לעומת זאת

שמו את LIGHT MY FIRE בגרסה הארוכה והמלאה. לא היה שם דיויד בואי, ועל כך כתב דב אלפון ב"כותרת ראשית" (ז"ל): "עכשיו דיויד בואי פחות נצחי". בשנת 1991 יצא אוסף של שלושה CD ששמו "ההיסטריה של הפופ", גם כן מבית הד ארצי, וחלק ניכר מ"70 מי יודע" היה גם שם. הפעם אני שפכתי עליו את זעמי, בטור שהיה לי בזמנו ב"העיר" של אילת.

sixkiller2003

New member
כל מי שקנה את האלבום והתבאס..

ולא דחף אותו בין שתי אומצות וזרק לכלב של השכנים
.. אני אשמח לקחת אותו מידיכם יש לי הרבה דברים להחליף תמורותו שנחשבים לקלאסיקות יותר או פחות בתחום שאני לא התחברתי אליהם..

למעלה