שלום

• פותח הנושא Eos14
  • פורסם בתאריך

Eos14

New member
../images/Emo29.gifשלום../images/Emo70.gif

ראיתן את ההודעה למעלה (העיצוב המהמם של קיטי גירל לסתיו/רוני/דנה) טוב, אז.. זו אני וחזרתי
דנה, רוני, סתיו... התגעגעתי
בבקשה תנו עידכונים
ב
ענקית, שחר

Roniii

New member
גם אני התגעגעתי../images/Emo24.gif

איפה נעלמת ככה? ספרי מה חדש ומיד

Eos14

New member
../images/Emo29.gif טוב, אז איפה אתחיל....

יו, אני אפילו לא זוכרת לפני כמה זמן בדיוק "נעלמתי"... אז, נתחיל בזה שבטח שמתם לב שהרבה פעמים נעלמתי, חזרתי, שיניתי ססימאות (והכל רק בגלל שתמיד יש לי בעיות עם המחשב ובעיקר עם האימייל והסיסמאות..) אז זה שוב פעם קרה. המחשב התקלקל ועד אז כבר כל הסיסמאות נמחקו והייתי צריכה "להקים" הכל מחדש, וגם הייתה לי שנה מאוד עמוסה (שמת לב שאני תמיד מופיעה בחופשים
) אז הנה חזרתי, וכמו שביקשתי מקודם,
תביאו לי עידכונים והרבה. אני רוצה לדעת הכל על מה שהתרחש כאן כשלא הייתי....
המשך עוד מעט....

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ועוד משהו...

אני מאוהבת
הכרתי אותו עוד בשנה שעברה, אך השנה, בעקבות חוגים משותפים, התקרבנו יותר (ר' נקרא לו לצורך העניין). בשלושת החודשים האחרונים כבר הפנמתי את העובדה שאני אוהבת אותו ויחד עם חברה שלי ניסינו שיטת שלבים כדי "להשיג" אותו. אנחנו ביחסי שיחה טובים, אומרים שיש בינינו כימיה טובה, ואני כבר לא סופרת כמה פעמים שאלו אותנו עם אנחנו אחים....
לפני כמה שבועות הייתה לנו תערוכת סיכום בבצפר, מעיין מגמת אומנות בחטיבה, השנה הראשונה, שנקראה "כיתת אומן" ושם הציגו עבודות של שנינו (שנינו נמצאים בזה). מה שטוב הוא, שאבא של ר', שהוא אומן, טוב, אני היחידה ששם לב שאני נמצאת איתו בזה, אז הוא שכנע את ר' שיזמין אותי לתערוכה של אבא שלו...
אני צריכה ללכת, אז אמשיך בסיפור שלי כשאחזור, ביי
שחר

Eos14

New member
../images/Emo29.gif המשך:....

קודם כל, חזרתי עכשיו מחוג שר' נמצא איתי בו... קיבלתי את האימייל שלו
והוא ביקש ממני לתת לו את האימייל שלי...
בכל מקרה, אנחנו מדברים לפעמים (למרות שתמיד כשאני רואה אותו אני חוטפת צמרמורת..) כשאני מגיעה לבצפר, דבר ראשון אני מחכה לו (חברות שלי תמיד באות שתי שניות לפני הצלצול) וכך גם בחוגים. אני כבר רוצה לספר לו, אבל אני לא יודעת איך ומתי... הבעיה היא, שר' שנה אחת מעלי (אני בח' והוא בט') ובקרוב הוא עוזב לתיכון. מה שעוד יותר גרוע הוא שהוא עוזב לפנימייה... במצפה רמון
(אני גרה ליד כפ"ס, אז תחשבו כמה זה רחוק..
) לפחות הוא הרגיע אותי כשאמר שהוא חוזר הבייתה בשבת וחגים (שזה גם לא תמיד יקרה כי ההורים שלו גרושים-אבא שלו גר בירושלים). בבקשה תעזרו לי
אני מדברת איתו לפעמים, אבל אני רוצה קשר יותר עמוק, אבל אני לא יודעת איך ומתי לדבר איתו על זה, איך אספר לו. אשמח מאוד אם תתנו לי כמה עצות...
שחר

Aniren

New member
תשמעי...

אני לא בדיוק טובה בעצות לדעתי אבל יש לי שני רעיונות: 1. בזמן הקצר שנשאר עד סוף שנה תנסי לברר איך הוא מרגיש כלפייך 2. פשוט מאוד תשארו בקשר, לא משנה איך אימייל, איסיקיו,מסנג`ר או לא יודעת איזו תוכנה פשוט מאוד תשארו בקשר טוב. מקווה שעזרתי ו... בהצלחה בכיבוש! ^_^

למעלה