נעים מאוד!!

celia

New member
../images/Emo29.gifנעים מאוד!!

שלום רב!! הייני חדשה בפורום וזה פעם ראשונה שאני מבקשת עזרה דרך פורומים. מקווה שאוכל למצוא קצת כיוון בכדי לנסות להציל את חיי הנישואים שלי. הייני נשואה רק שנה ולדעתי יש לי בעיות כמו לזוג נשואי כבר עשרים שנה. האמת וזה הייה צפוי. בעלי איש מדהים. ישר, טוב, נאמן, מותק אמיתי...אבל תמיד התלוננתי בקשר לתשוקה שבננו. הוא מאוד אדיש...סגור עד מוות!! נתחיל מזה שגם אם אני מתלבשת מאוד סקסית, אפילו עוברת לידו עירומה הוא נישאר כאילו כלום לא קורה. אני מרגישה שזה לא מזיז לו. הוא יכול להיות זמן רב (מאוד) ללא מין ו כשקורה משהו ואני מפרגנת מאוד עובר המון זמן עד לפעם הבאה. אין י בעיה להתחיל אתו. אבל הביטחון שלי הוא כבר מתחת לאדמה. אני בחורה צעירה, יפה, חמה, מפנקת, מבשלת וכל מה שרק אפשר לבקש (כמובן לא מושלמת). אוהבת מין ומסוגלת לאכול אותו כל כולו. אבל הוא...מה שניקרא אגויס מאוד. למרות שאני אומרת מה אני אוהבת במיתה הוא מתעלם. דוגמה פשוטה: לא יורד לי. מחכה את האור תמיד, מחזיק אותי חזק רק שאני לא אסתכל אליו, או עובר אחורה. לא יודעה אם אני מצליחה להסביר לכם טוב מקוון שאיני נולדתי בארץ. אני מארגנטינה אז מתנצלת מראש בקיצור אני התייאשתי. כל פעם שאני רוצה לדבר על זה אתו פורץ ריב ומתרחקים עוד יותר. אני צריכה מטפל טוב אך לא מכירה אף אחד. האם מישהו יכול לעזור לי?

qt1

New member
אויייייי ../images/Emo10.gif

זה יעזור לך אם תדעי שאת לא לבד במצב הזה? (הייתי בדיוק במצב שלך לפני הרבה מאוד שנים) באמת שלא... שלא תחשבי שאת לבד וגם יש אפשרויות לטפל בבעיה הזאת. בעלך יסכים ללכת לטיפול? ניסית לדבר איתו על זה? אם כן , תכתבי לנו באיזה אזור את מתגוררת , את לא חייבת לכתוב אזור מדוייק , מה הכי קרוב לך? צפון דרום מרכז? ואנחנו נכתוב לך שם של מטפל או מטפלת איך שאת רוצה חבר או חברה באיט"ם שזה ארגון המטפלים המיניים בישראל טוב? המחיר לשעת טיפול בד"כ הוא 185 ש"ח והשיחות מתבצעות בבתי החולים הגדולים בארץ , כך שאת לא הולכת לאיזה שרלטן או משהו... בבקשה אל תהיי עצובה ,אני מאוד מבינה על מה את כותבת ואפשר לצאת מהמצב הזה בטיפול נכון. אם הוא לא מעוניין ללכת איתך לטיפול זוגי , אפשר תמיד שתלכי לבד , לפחות תוכלי לקבל הנחיות איך להמשיך את הקשר ולבנות את הביטחון העצמי שלך מחדש. אל תהיי עצובה טוב? הנה ,אני גם שולחת חיבוק והעברית שלך אחלה ...
איתך qt1

celia

New member
איזה מותק!!!!!../images/Emo51.gif

קודם כל תודה מכל הלב. אני בכל זאת עצובה. בהתחלה, כשהתחלנו להיות חברים, התי חברה מקסימה...מאוהבת עד שמיים. עברו מאז ארבע שנים שאני מנסה לשמור על להבת האהבה. אני מאוד רומנטית ורגשנית. (אני לא הבנתי אם אתה זה בן או בת) בעלי בטח מסכים ללכת לטיפול. הוא מאוהב בי מאוד...אבל להגיד לך את האמת? אני ממש! לא מאוהבת בו כבר. יa לי חשק להכיר מישהו מחדש...להתאהב שוב ממישהו שהחת חילה מתאים יותר. ואני אומרת את זה מכל הלב. בגלל זה אני עצובה. למרות הכל אני רגוע ולא מוותרת. הטיפול יעזור לי להאמין שוב או לעזוב לתמיד. אני גרה ברמת גן מילוין נשיקות

qt1

New member
אין בעד מה celia

לי לא היה האומץ לעזוב ... אבל מדברים עליך עכשיו...(כותבים) אני אישה בת 40 , כתבת שלא הבנת אם אני גבר או אישה...
אם אתם מרמת-גן , יש לכם מרפאה באיכילוב , גם בקופ"ח לאומית יש טיפול זוגי מיני של מטפלים חברים באיט"ם - , אני לא מציעה ללכת למטפלים שלא חברים באיט"ם , הטיפול יעזור לך להחליט אם את יכולה / רוצה להישאר בזוגיות או להפסיק אותה ולהתחיל בחיים בלעדיו. אני מבינה את מה שאת כותבת על האכזבה ועל הרצון להתאהב ולהתחיל ברגל ימין זוגיות חדשה , אני יודעת שאם לא מטפלים בבעיה הקיימת והולכים לזוגיות חדשה , לוקחים איתנו איכשהו את דפוסי ההתנהגות שלנו וזה כמו גלגל שחוזר על עצמו והורס לנו זוגיות נוספת וחוזר חלילה. במילים פשוטות יותר - זה שיש בעיות בנישואים שלך , גם אם זה בגלל שבעלך לא מעוניין , צריך להבין מה הוביל לזה ואיך את תוכלי להימנע מקשרים כאלו בעתיד או איך לשנות את ההתנהגות שלו ואפשר!!! בטיפול נכון אפשר להגיע למצב שהוא ירדוף אחריך בכל הבית ואת תהני
כבר לא עצובה? חיבוק qt1 (רק שתדעי שאני לא ידעתי בכלל שהבעיה היא אצל בעלי כשזה קרה בזוגיות שלי , אני הייתי בטוחה שאני לא בסדר... מעניין שאת כן הבנת שמשהו אצלו לא בסדר , תשמרי על אופטימיות , זה חשוב וגם אין סיבה לאבד אותה במקרה שלך )

CELIA../images/Emo24.gif

אכן מצב קשה ומתסכל!! יפה שאת לא מוותרת.! ורדה היתה כבר אומרת לך להתלבש מיליון דולר ולתת לו בעיטה בתחת...ואני....אני אומר...אם את בקופ"ח מכבי אז פני לאיכילוב 6925767 ואם את בלאומית אז לסניף בביאליק 37 רמת-גן! לא לוותר מהר!!למרות מה שכתבת!! עידן

celia

New member
../images/Emo8.gifאתה צודק!!../images/Emo39.gif

איזה כיף לקום בשבת כה יפה ולמצוא אנשים שמוכנים לתת עזרה מכל הלב. תודה!!! אני אתקשר לאיכילוב. שבוע טוב!! נהיה בקשר

captain pickard

New member
אין מילים...../images/Emo7.gif

אין לי הרבה מה להגיד על הסיפור,מעבר לזה שהוא באמת לא נעים , אם אפשר לקרוא לזה ככה. לי יש הקגשה שהבעיה של בעלך עמוקה הרבה יותר,ועידן הוא סמכות "גדולה" ממני לענות על זה,אבל באמת-אל תזניחי. את לא יכולה לחיות את חייך ללא מין או ללא מין מספק. את נשמעת מקסימה,חמה ואוהבת,לכי תטפלי כעיצת כולם. לא חידשתי,אני יודע-רק עוד זריקת עידוד

celia

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gifזה מאוד מרענן...

אני, באופן כללי, מקבלת הרבה עזרה מהפורום הזה. יש גם כאלה ששופטים ללא רגש, אבל זה גם חלק מהמשחק. בכל אופון זה כיף לשמוע שיש משהו שכל כך מבין שללא תשוקה הדרך היא עצובה וללא מוטיבציה. בימים אלא אני הופכת עולמות כגי למצוא עזרה...ואתה חלק. תודה

qt1

New member
celia מה קורה? מצאת מטפל?

תכתבי לנו בבקשה אם את יכולה, מה קורה? תודה ויום נעים qt1

למעלה