לילה

../images/Emo29.gifלילה../images/Emo29.gif

שקט מוחלט. שקט בו מהדהדת כל לחיצה על המקלדת כמו פעימת לב... העיניים רוצות להעצם אך הגוף שטוף אדרנלין, הפנים סמוקות והזיקפה בוערת במכנסיים. המח מעבד את הפנטזיות ומזרים את רצונו דרך העצבעות אל מחשכי העולם הוירטואלי. אולי אי שם יגיעו מילים אלו אל הנסיכה, יעברו דרך עינייה וירתיחו את דמה והיא תבוא. מתוך החשכה. אני אפתח לה הדלת בלי לומר מילה ואוביל אותה אל חדרי. היא תעמוד מול האקווריום ואור הניאון הקר יבליט את קימורי גופה מבעד לשמלתה הדקה. אני ארמוז לה לשבת בקצה המיטה, אתישב לידה ואשלח את ידי לעבר כוס היין מאחורי גווה תוך שאני נוגע בה קלות ומתבשם מריח שערה... היא תפנה את מבטה אלי כאשר עינייה טובעות בעיניי ותלגום מהכוס, מתענגת על ריחו העדין של היין המתמזג עם מוסיקת הרקע שמוחרשת ע"י הלומות ליבותינו. אני אכרע על ברכי לפניה, אקח את רגליה הקטנות בידי החמות ואסיר את נעליה. היא תישכב לאחור על המיטה, מניחה את קרסוליה על עורפי ומכוונת את שפתי הלוהטות על עורה העדין לעבר הלהבה השחורה...

../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אני נעלם בתוך שמלתה שואף את ריחה המשכר ומעסה בעדינות את ירכיה. היא נאנחת בעונג ואני מושך את תחתוניה באיטיות מטריפת חושים. היא תופסת את ראשי ברגליה ומקרבת אותי בכוח לעבר פרי התאווה תוך שהיא מרימה את שולי שימלתה וחושפת אותו במלוא הדרו. אני עוצר. נשימותי הכבדות מרעידות את שערות ערוותה. היא מלטפת את ראשי ואני נשען על ירכה ומפסק את רגליה. אני נושף קלות והיא נאנחת, בוערת מתשוקה, דורשת את שיפתותי, את לשוני ואת ידי המלטפות במעלה גופה לעבר חזה, מעסות אותו קלות בתיאום מושלם עם תנועות לשוני הצוללת בעולם של תענוג... (המשך יבוא)

סיור של עונג.

מילה אחר מילה בתאווה רבה. משפט אחר משפט בתשוקה רבה. סיור של לילה,סיור חמים נעים ומענג מלאכית כחולה

לי1234

New member
סיור

סיור של לילה על סוס לבן חולצה קלה ויד סיור של לילה בחורשה ענן קטן ושד סיור של לילה בין הטיפות נשימה קלה ומעט דליפות סיור של לילה במבט לאחור התכווצות גדולה של שחרור

../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שקט ממלא את החדר. רק קול התחולה המגרגרת בשנתה נשמע מרחוק. "בוא" היא לוחשת, כמעט ללא קול. "בוא", היא מתישבת על קצה המיטה ומרימה את שמלתה, חושפת את גופה באיטיות לאור הניאון ולעיני המעריצות. היא משליכה את שמלתה ומניחה לשערה להתפזר על כתפיה ולהמם אותי במשב ריחו. אני מוריד את חולצתי תוך שהיא מקלפת את מכנסי מעל האש הבוערת בקירבי. היא קמה ומחבקת אותי. שנים נהפכים לשלם בנשיקה שעוצרת את הזמן מלכת. נשיקה שמבעירה את העצמות ומרתיחה את הדם. והחזה קטן מלהכיל את הלבבות הפועמים להתפקע. אנחנו נופלים על המיטה והעולם מסביב מאבד כל משמעות. אני בתוך גופה והיא בתוך נשמתי, נעים ומתפתלים בטירוף החושים. אני מרגיש את כולה, כל חלקת עורה הנוגעת בגופי, מלטפת וממלאת אותי בחום. אני שוכב על הגב והיא עוטפת את כולי ובלחץ ירכיה הפראי היא מלחינה את המנגינה: באיטיות מדהימה בהתחלה, מתגברת עם קול חריקות המיטה וגניחות התאווה ועד להתפוצצות החושים האקסטטית המלווה בצעקה הנחנקת בן שיפתותינו המתמזגות בעוד גופינו סופגים את עוצמת החוויה.

למעלה