לילה לבן 2

../images/Emo29.gif לילה לבן 2../images/Emo70.gif

אז אחרי ההצלחה המסחררת של הלילה הלבן בחופש הגדול-הוא חוזר! והפעם נוצץ יותר! אבל-הפעם מי שלא ישאר לשעות הקטנות של הלילה לא יוכל להנות מכלום! כי כל הקטעים שיעלו לפליקס-ימחקו בבוקר ורוב ההפתעות לא יהיו כשתקומו... במשך כל הלילה תוכלו לצבור נקודות מחידונים שיעלו בפורום מדי חצי שעה,מפעילויות בצ'אט שיערכו כל הלילה ובפעילויות נוספות. מלבד זאת-נחשוף בפניכם פרק חדש או חלק ממנו של הפיג'מות ברשת 2! הפרק יעלה בשעות הלילה וירד בשעות הבוקר מפליקס. המון הפתעות מתוכננות! מדובר באחד מימי שישי. וכדי שנהיה בטוחים שתהיו פה ולא בטיול/עם המשפחה/או בכל אירוע אחר-הנה לפניכם רשימה של תאריכים. כולם של ימי שישי. אם אתם יכולים בכל התאריכים סמנו כשרשור להודעה הזאת
אם אתם לא יכולים באף אחד מהתאריכים סמנו כשרשור להודעה הזאת
אם אתם יכולים ביום שישי ה-12.1.07 סמנו כשרשור להודעה הזאת
אם אתם יכולים ביום שישי ה-19.1.07 סמנו כשרשור להודעה הזאת
אם אתם יכולים ביום שישי ה-26.1.07 סמנו כשרשור להודעה הזאת
אם אתם יכולים ביום שישי ה-2.2.07 סמנו כשרשור להודעה הזאת
אם מישהו יכול בחלק מהתאריכים האלה שישרשר את האייקונים המתאימים. למשל-אם אני יכול בשני הימים האחרונים אני אשרשר
בבקשה לא לשרשר גם מאומצים כדי לא להטעות! אוהבים ומצפים לראות את כולכם- אורי וטל

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

יכול להיות שאני אשאר ויכול להיות שלא
אולי אמא שלי לא תסכים לי

Brombit

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo21.gif

אבל למה אין אפשרות ביום שישי הזה?

YUZY

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo202.gif

12.1 ישלי מסיבה.. 2.2 יום לפני היומולדת שלי [
] ואני ממש מקווה שאני אוכל להשתתף בתאריכים האחרים למרות שזה קצת קשה להגיד אם אני אוכל להיות פה או לא כי התאריכים האלה הם עוד כמה שבועות ויש עוד זמן... אבל אני יכולה להגיד שכמעט בטוח שכן..

../images/Emo124.gif כולם להצביע!

אחר כך אל תבואו בטענות [כמו במפגש] שהתאריך לא נוח לכם כי אתם בעצמכם לא מנסים להצביע!

alon2233

New member
אני יכול בכל התאריכים[לביינתים]...

אבל זה לא פייר נראה לי נגד אלו ששומרים שבת שהם לא יכולים להיות פה[אם יש פה כאלה אם לא אז סליחה.].

נראה לי שאין פה שומרי שבת...

למרות שנכון לעכשיו זה יידחה לפורים...אנחנו צריכים לפחות 10 אנשים...

go goldi

New member
../images/Emo31.gif

ממש מתחשב... יש אנישם ששומרים שבת[או שאני היחידה פה]

B o N u s

New member
חחח

יש כאלה ששמירת שבת אצלהם זה לא לנוח כל היום בלי אף מכשיר חשמלי, יש כאלה ששומרים בדברים קטנים (כמו לא להדליק אש - כמו המשפחה שלי אבל כל השאר אני עושה, או כמו להדליק טלוויזיה וכל השאר לא, או כמו לנסוע וכל השאר לא) אצל כל אחד זה מתבטא אחרת. אין מה לכעוס [-;

go goldi

New member
זה לא היה בכעס

זה היה בתמיה כי זה דיי סוטר מה שהוא אמר...

למעלה