לילה טוב!!!

bloomy

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב!!!

כדי להפוך את מחר למאושר, יש לנו את המומולדת הכי שווה בעולם- של אורליוש!!!
המושלם שלנו בן 27...איך הזמן טס!!! וכמו שמישהי אמרה- אם כל שנה, הסיכוי לחתונה ירד...
אבל, בגלל שיש עוד הרבה הרבה זמן עד הבוקר, הנה משהו שיעשה לכן את הלילה נהדר, ויספק לכן השראה לחלומות!!! אוהבת אתכן הכי הכי בעולם, טוב, כמעט הכי בעולם, ההכי-הכי שמור לאורלי בלבד!!!
עדי

בטי בופ

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לאורלי../images/Emo65.gif

וואי תחשבו שעוד 3 שנים הוא יהיה בן 30 איך הזמן
אני לא מאמינה טוב בכול מקרה שיהיה לו יום הולדת 27 הכי שמח שבעולם ושיהיה לו רק טוב בחיים ....................

little bry

New member
חחחחחחחח עשית לי אחר צהריים מושלםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחח :) ויאאא אתם בכלל קולטות שהוא כבר בן 27?!?!?!?!?!?!?! כי אני לאא הוא אפילו אמר באחד הרעיונות שלו שהוא לא מאמין שהוא כבהר בן 27... בכל מקרהההה תודההה על הלילה טובבבבב ורק חבל שראיתי את זה בצהריים אבל חפיףףףףף ממואההההה

NiKi†a

New member
אני פה ../images/Emo9.gif

לא הייתי ארבעה ימים כי היו לי מבחנים..קשה לי קצת לעמוד כרגע בקצב של ההודעות בפורום, אני משתלדת ^_^ ואני מחפשת את השירשור מזל"ט ואורלי
...מטומטמת שכמותי, לא ידעתי שיש לו יומולדת
.

פרפר15

New member
כן 30 כבר נישמע זקן אבל הוא יהיה

אצלי בן 26 עוד קצת כי קשה לי ליקלוט (אני עדיין ב2003)חח

bloomy

New member
פיטר פן!!!

אם לא הבנתן מה הקשר של הכותרת להודעה, אז אני קצת אסביר... אורלי המתוקי שלי, בעיניי לפחות תמיד ישאר אותו מושלם שהוא היה וגם עדיין עכשיו!!!
וחוץ מזה, חשבתי על זה, ונכון שאורלי מתבגר, אבל גם אנחנו!!! ולפחות יש לנו את הכיף של להתבגר "ביחד"
אז אל תתבאסו, הוא כ"כ מושלם שאני בטוחה שגם בגיל 30 הוא יהיה חתיך וסקסי כמו היום!!
ולסיום- תמונה שתעשה קצת טוב ללב...

למעלה