לילה טוב-Good Night

Mrs Brightside

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב-Good Night../images/Emo29.gif

חורף 2009
לזכר החייל שנהרג ב"עופרת יצוקה". (בתקווה שלא יהיו יותר הרוגים). יהי זכרו ברוך
(סמ"ר דביר עמנואלוף, בן 22 מגבעת זאב)
ובנימה אישית ולילה טוב... אנחנו הילדים של חורף שנת תשעים ואחת, חלמתם אותנו לראשונה עם שחר, בתום הקרבות הייתם גברים עייפים שהודו למזלם הטוב הייתן נשים צעירות מודאגות ורציתן כל כך לאהוב וכשהריתם אותנו באהבה בחורף תשעים ואחת רציתם למלא בגופכם את מה שחיסרה המלחמה... הבטחתם יונה עלה של זית הבטחתם שלום בבית הבטחתם אביב ופריחות הבטחתם לקיים הבטחות הבטחתם יונה... לילה טוב

Mrs Brightside

New member
אין קשר מלחמתי. יש קשר רגשי.

הפחד, הילדים הקטנים שבוכים, הכל...
ולהזכירך הייתי בת 4 במלחמת המפרץ ...

SuperKeren

New member
כן...

אני הייתי בת 3. עד היום כשאני שומעת את נחש צפע זה עושה לי רע
.

tsofa

New member
אם כבר מדברים על זה אז יש פה מישהו מהדרום ?

שלום כולם [[: אני צפנת בת 14 ממושב ליד נתיבות.. הייתי בפורום לפני כמה חודשים טובים למשך קצת זמן עכשיו אני בתהליכים לחזור (אם אפשר לקרוא לזה ככה ) מי שזוכר - מה קורה ?
ומי שלא - נעים להכיר .. חח

tsofa

New member
תאמת ? החופש שעשו לנו יותר גרוע מהקסאמים..

אני מתה משיעמוםם , היום היה אחד ליד המושב שלי אבל לא קרה כלום [: איך שאנשים שומעים את זה מביחוץ זה הרבה יותר מפחיד

באר שבעית..../images/Emo9.gif

והשעמום הזה משגע גם אותי! הדבר הכי מצחיק בכל הסיפור הזה זה השיעורים שמעבירים בערוץ1 אני לא מפסיקה לצחוק שאני רואה את זה!

נעים מאוד :)

אני הודיה וגם אני דרומית...באר שבע חח אז ברוכה הבאה.. ורונית...מה את מדברת בשמי?! חחחח :D סתאאםםםםם יפפהה שלייי:-* תגידי לאיפו נעלמת ליי? חח געגעתיי אלייךךךך המונייםם!! "החופש" הזה שיגע אותיי הכי רחוק שיצאתי מהבית כל השבוע היה לכניסה של הבניין לדשא חחח וזה קרה רק היום חחח וגם הייתה ליי אזעקה באמצע חחח קיצרר דבריי עימיי (ולא בשמי חח) חולה עלייךךךך

tsofa

New member
לנו פתחו אתר לבצפר ומביאים לנו שיעורים שם וזה

פעם ראשונה שאני אומרת את זה אבל אני מתגעגעת ללימודים !!

תמרוש 5

New member
גם אני

חח גמאני מבאר שבע.אימא שלי מכריחה אותי לראות את הלומדים ביחד הזה חח

למעלה