טוב לכולכם

idanyd

New member
../images/Emo29.gif טוב לכולכם

שלום לכם. שלום לכם. שלום לכם. שלום. ההמשך ידוע... כשכבר סוף סוף מצאתי זמן להגיב על ה"בעיה הקיומית" שלי, הת´רד לא מועלה לראש הפורום, ואז אף אחד לא יודע מה רשמתי. טוב, לא משנה, כנראה שזה כבר לא מעניין. זה בסדר, גם אותי זה לא היה מעניין
. אבל, רק רציתי להודיע, קבל עם ופורום, שמחר אני הולך להצטלם ל"כספת" אז... תאחלו לי
?

דן צ

New member
הרבה הצלחה ../images/Emo50.gif

ולמה לא קראו לי?? אני עניתי על כל השאלות ולא חזרו אליי [ לא פייר] אבל שיהיה לך המון הצלחה ותקרעי להם את הצורה

מיטללל

New member
עידן :)

ירדתי למטה.. קראתי מה כתבת.. ואני שמחה :) תהנו היום. המון בהצלחה. מחכה לעדכן מחר! וכמובן. בהצלחה גם בכספת..

פעם שניה היום -

פשששששששששששש. כמובן שיש להתארגן מיידית על מנת לבצע את המשימות הבאות: בירור מל"מ אודות המתחרים הנוספים, ניטרול השפעות סביבתיות, והחדרת סם משכר למזונם. בנוסף, חוליה נוספת תדאג להעביר למיילך את השאלות, אך יותר חשוב, את התשובות. בשלב הגמר, על כולנו להתחבר, להמצא בצ´ט, ולעזור לו עם התשובות און ליין. תמורת עזרתנו הדלה, נדרוש 98% מסכום הזכיה (מה זה "נדרוש"? תעביר ישר לתיבת מסריי), ואת שאר שני האחוזים אתה רשאי לתרום למטרה נעלה בעינייך, כשהרמז העבה הוא מוזיאון "יד לפולין" המקדש את מורשת פולניה ותרבותה.

דן צ

New member
למה "יד לפולין"?

כבר נתרמו הרבה לעמותת יד לפולין הגיע הזמן לתרום קצת לעמותת "יד לדןורגל לתימן". "תימני זה הכי יאכי".

idanyd

New member
אני חושב ש...

מה שראס מנסה להגיד זה שהתכנית כבר צולמה, ולכן לא אוכל להיעזר בידיעותיכן הרבות, ודרכיכם הנלוזות, ע"מ לנצח. אמנם, הוא צודק, אכן התכנית כבר צולמה, אבל הוא שכח שעדיין יש שידור ישיר, בו המנצח מתחרה מול הבית. ולכן, עוד אוכל להיעזר בכם רבות :) כמובן, זה בהנחה שניצחתי...

idanyd

New member
נכון...

אבל אתם לא
. אחרת, מה הטעם לראות את כל התכנית? מה שכן, אני מבטיח להגיד לכם, ברגע שאני אדע, מתי זה משודר. וזה בסדר, גם ראס לא יודע (למרות שהוא חושב שהוא יודע...)

shellyland

New member
היום בדרך לעבודה עלה בדעתי

שהשיר "מקום לדאגה" צריך להיות מוזיקת הרקע במעליות של מוזיאון "יד לפולין", לא כך?

shellyland

New member
מה פתאום!

ולו רק בגלל השורה האוקסימורונית: "קיבה מקולקלת ושקט נפשי" מי שמע בפולין על שקט נפשי, ועוד עם קיבה מקולקלת?

למעלה