חדר שינה

doofi

New member
../images/Emo29.gifחדר שינה

שלום אביבה יקרה, אנחנו ישנים עם ראש לצפון והחיים שלנו התייבשו מאז, יש לך רעיון? דופי

שלום יפית!

אני אתייחס לביטוי "החיים שלנו התייבשו מאז" האם תוכלי לתת לזה איפיונים נוספים? מה המשמעות שאת מדברת עליה? חדר שינה הינו חלק מכל הבית, עם אפיון ספציפי, אולי אפשר לעשות דברים גם בבית עצמו? כיוון צפון, הוא כיוון קר שנותן שינה טובה ועמוקה, אך יתכן שאיננו מתאים לשלב זה בחייכם. הוא יכול לגרום לבדידות וקור גם בפנים... תני עוד פרטים מחדר השינה, ומעוד מקום שאתם נמצאים בו ביחד, אולי אפשר לשלב כדי לעורר יום שמש אביבה

doofi

New member
שלום לאביבה,

ביתנו אחרי שיפוץ, הריהוט לא הושלם עדיין, אבל יש לנו חדר שינה חדש מעץ, חום, בעלי קואה 3 ואני 7 החדר ממוקם בצפון מערב הבית, אין וילון בחלון ואנו ישנים מתחתו, יש אפשרות להעביר המיטה לנזרח, אבל בקיר הזה יש שירותים,בצד השני, ממול יש חדר ארונות פתוח עדיין, יש שידה במערב, תמונת נישואינו בקיר מערבי, התחתנו לפני שנתיים, אביבה, האם התשובות כבר בתוך מה שכתבתי לך? חדשי לי-- דופי

חדשי לי, את אומרת...

האם התשובות כבר פנים...? שאלה יפה, דופי, קראי את ההנחיות שנתתי להרי לגבי חדר שינה, כדי לעורר, לחמם, הוסיפי כרים, בדים, בצבעים חמים -אדום, בורדו לסגור את כל "הפתחים" של שירותים, ארון, חלון הסתכלי על חדר זה כמקדש שלך ושל בן זוגך, אל תהססי לבטא את עצמך בכל דרך בחדר זה, שינה לכיוון מזרח לפרק זמן קצר יכולה להביא איתה התעוררות וצמיחה ספרי לי מה את אומרת יפית... חג שמח אביבה

doofi

New member
חדר שינה

אביבה יקרה, האם ראש מיטה למזרח? כי זה מה שאפשר אצלי. תודה

למעלה