הצילו

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif הצילו../images/Emo70.gif

בנובמבר יהיה לי יומולדת 14, ואני רוצה לתכנן מן מסיבת בנות. אני צריכה הצעות לדברים שאוכל לעשות במסיבה. אני מתכננת מסיבה לעד 20 בנות, אמצע-סוף נובמבר (בחוץ לא בחוץ) ושוב, אני אחגוג 14. למי שיהיו הצעות, תודה רבה.
שחר

tamarushz

New member
../images/Emo35.gif

אין לי מושג.. אני גרועה בדברים כאלה.. לבנות כאן יש רעיונות מעולים, אני בטוחה שתמצאי משהו שמתאים לך..

ממ..

אני לא יכולה לעזור לך כי אני יהיה בת 14 רק עוד איזה שלוש שנים (היום אני בת 11 חודש ושלושה ימים-כן כן אני סופרת חיחי..) היום מאיה מזבנג בת 18 וחודש חיחי נראה לי

ר ע ו ת 16

New member
קודם כול מזל"ט../images/Emo9.gif

מסיבת בנות..........אז מה את רוצה מסיבה שקטה כזאתי עם כול מיני סרטים מפחידים או מצחיקים אוכל וכול מיני......
או מסיבה עם מוסיקה ובאלגנים

tzlilonit1

New member
וואוו יש לי מלא מלא רעיונות!

אבל תגידי איזה מן מסיבה את רוצה.. רגועה..אפלה..מצמררת..

סתיו מם

New member
כבר כתבתי לפני רגע...

שאני מאוד אוהבת מסיבת פיג'מות לבנות. זה פשוט הכי כיף, תקראי את התשובה שלי בנושא... אפשר גם לעלות על רכבת ביחד ולנסוע לאיזה עיר רחוקה שלא מכירים (נגיד עכו) ולהסתובב שם בשוק, לקנות מציאות ולאכול חומוס ולשבת על שפת הים ו... פשוט סתם להיות קצת בחוצלארץ!

Broken Smile1

New member
אממ.. לדעתי, הכי כיף

זה כמו מסיבת פג'מות.אז זה כולל ככה:
מגזינים-[אפשר "לאישה", "פנאי ", "ויוה", "מעריב לנוער", "ראש 1",וכ'ו]
אוכל- טוב, קודם כל, למנה ראשונה אני ממליצה באמת בורקסים סלטים ושאר הירקות.
למנה השנייה-זה ממתקים ודברים מתוקים, אפשר גם להוסיף סלסלה עם פירות שטופים.
מוזיקה- לדעתי, אין כמו כמה דיסקים טובים שיחממו את האווירה. תשדלי לצרוב מכל סוגי המוזיקה, אם את צריכה עצות ועזרה, תפני אליי במסר
.
סרט- כמובן גם סרט נחמד, יכול להיות קומדיה, ויכול להיות אימה. לא ממליצה דרמה.. זה משבש את כל המסיבה. אבל היי, מי אמר שקומדיית אימה זה לא טוב? [דוגמאות: "מת לצעוק 1/2/3", "קלאב מת", ועוד!]
והחלק הכי כיף- זה דיבורים, רכלויות, שיתוף סודות, צחוקים, ופתיתחת מתנות. אז זה הולך ככה: לדעתי, כדאי לך להזמין איזה 10 בנות גג, שאתן נורא מסתדרות [אפילו פחות] ושהן יכולות לשסמוך אחת על השנייה. אחרת זה ממש לא רלוונטי שיספרו לאחרים על אותו ערב. ואם לא נעים לך, את תמיד יכולה לעשות ככה, להזמין נגיד 20 בנות למסיבה רגילה, ואז כמה חברות ישארו לישון ותעשו ערב משלכן.
משחקים- אפשר לשחק בכל מני משחקים מצחיקים, אמת או חובה בגרסת בנות [לא לסביות!] אפשר להתקשר ולעבוד על אנשים, וכ'ו. אז ככה, עכשיו שיש לנו את כל הרעיונות, אני אחבר לך כמה לוחות זמנים למסיבות: מסיבת פיג'מות [אמרנו כבר מה צריך..] 1. כל המוזמנות באות [בפיג'מה, למקרה שאת עושה מסיבה פרטית עם 5-10 בנות] 2. אומרים שלום, מתחבקים, ומתנשקים, לוקחת מתנות שמה בחדר, צוחקים קצת, פה ושם מוזיקה. 3. את מתחילה לשים כיבוד [מנה ראשונה] על השולחן, זה יכול להיות בורקסים, סלטים, פשטידות, הכל. 4. אחרי שכולם שבעים [כל אחד לוקח מה שהוא רוצה] את יכולה לשים קצת מוזיקה מעניינת ולהתחיל להתפרע. 5. בשלב שאת רואה שכולם שבעו, את יכולה להביא איפור, [ולבקש מהבנות שיביאו גם איתן], ולהביא מגזינים, ולהדליק טלוויזיה על ערוץ אופנה, להביא בגדים חמודים, ולהתחיל את מסיבת בנות האמיתית
. 6. אחרי שהתעייפתן, הגיע זמן הסרט
. 7. פה בדיוק נכנס העניין של הכיבוד המתוק. פופקורן, חמצוצים, במבה, ביסלי, ושאר המתוקים. 8. השעות הקטנות של הלילה הגיעו, הגיע הזמן לכבות אורות, ולשים מנורה/פנס מגניב באמצע, לשבת במעגל, ולרכל להנאתכן
. [שימי לב שרק החברות הקרובות והטובות נמצאות בריכולים
] אםשר גם לספר צ'זבטים ולצלות מרשמלו מראש. [על הגז אפשר] 9. מכינים את החדר אורחים/סלון לשינה, [רצוי לבקש שכל אחת תביא שמיכה וכרית אם אין לך מספיק]. 10. עושים קצת צחוקים עד שנרדמים. מסיבה רגילה+פיג'מות: אז ככה, בערך אותם שלבים, רק טיפה לצנזר את אלו שבאים ולא יושנים. ורק אחרי הכמה שעות עם האורחים שהולכים, את נשארת עם החברות הטובות ומתחילה המסיבה האמיתית
. שיהיה לך המון הצלחה, ואם את צריכה עזרה במשהו, תפני אליי במסר ואני אתן לך את האייסקיו שלי. ובכלל, אני אשמח לעזור לך עם המוזיקה. עדי.

Broken Smile1

New member
אה ועוד משחק שנזכרתי בו עכשיו

תנפחי בלון גדול עם מלא ממתקים בפנים, ואיזה שהיא הגרלה, וה-2 בנות המנצחות מפוצצות את הבלון וכל הממתקים נופלים. עשינו את זה במסיבה של חברה שלי, היה כיף
.

tamarushz

New member
וואו!!../images/Emo65.gif

רעיון טוב למסיבה שלי! היא יום או יומיים לפני או אחרי שחר [אני כל פעם שוכחת] ככה שגם לי יש מלא זמן לחשוב.. רק שאצלי זה לא ממש מסיבת בנות.. יש בנות שאני אוהבת לרכל איתן, אבל עם החברות הקרובות שלי אי אפשר ממש לרכל.. הן דיי טום בוי.. >< אבל אני מתה עליהן.
תודה!!

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo51.gif לכולן../images/Emo70.gif

על כל ההצעות הנפלאות שלכן. כבר חשבתי על רעיון, וכשיגיע הזמן (זה עוד חודשיים בערך...) אספר לכן מה אעשה... ושוב-
שחר

למעלה