Mondayyyyyy!!!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif Mondayyyyyy!!!

ע-ר-ב ח-ג!!!!!!!!!!!!
היום הסדר!!!! מה אתם מתכננים להיום? לסדר? לנקות? לעשות? לערוך שולחן? למדוד בגדים עד הערב? להסתובב? לפגוש אנשים? לעשות משהו מיוחד? ביעור חמץ מאוחר? לרבוץ כל היום בבית? מה מה מה?
חחחח זהו יום שני, 2.4.2007, י''ד בניסן התשס''ז, ערב פסח!
חג המצות [לפי המקרא], "זמן חירותינו" [לפי התפילה]! אם אתם בכורות- האם אתם צמים כחלק מתענית הבכורות? האם אתם תחגגו את המימונה בעוד שבוע?
אם כן, מה אתם יותר אוהבים- את ליל הסדר, או את חגיגות המימונה? :) מוווווווווווואה שיהיה לכם יום קסום וחג מדהים!
והרבה הרבה ב-ת-א-ב-ו-ן

גליזה

New member
אני צריכה לעזור לאבא ואין לי כוח

בשיטטטטטטטטטט
משהו כמו...לעסוק בליל הסדר עד שזה יעלה לי בבריאות. ה', בבקשה בבקשה שלא יהיו ריבים היום בסדר
לא חוגגים אצלנו מימונה
למעשה, אף פעם לא הייתי באחת
כל הברכות והאיחולים גם לך!!
אמא, אחותי ואני בחרנו אתמול מרצפות לבית החדש ואמבטיות ובלאגנים ואני מקווה שהיא תסגור עם האיש שהיינו אצלו כי בחרנו דברים מה זה יפים
ו..ו..מממ, אמור לצאת לנו בית בןןןןןןןןןןן זונה! אני מקווה שהוא באמת ייצא כזה
עוד שבועיים עושים טיח
בעז"ה והכל
והיום אחותי חזרה מהבית של חבר של וקראתי לה לחדר וצעקתי עליה "בוביייייייייייייייייייייייי! התגעגעתי אלייך!!!!!!!!!" וקפצתי לחבק אותה (מה, לא ראיתי אותה מיום שישי, בעצם..מיום חמישי
) ו..האמ, זייהו. הרגשתי צורך להגיד הרבה דברים, מה?

Simply Blonde

New member
נעה זה פשוט לא הולך ככה!../images/Emo203.gif

א-נ-י כותבת ימים באנגלית
הם שלי
המ אריזות אחרונות ונוסעים לשפיים יפי יאי יאי
בקיצוווווווווור אני שונאת את פסח ולא אני לא חוגגת מימונה כי אין לי מושג מזה בקושי והמ אני שונאת פסח כבר אמרתי? ואני לא בכורה והיי קניתי עוד חולצה לחג אתמול
וזה רק בנים אמורים לצום כשהם בכורים המפ.

השקעת../images/Emo6.gif

וואל, בטח אעזור לאמא לבשל,או לפחות אנסה בלי לשרוף חצי מטבח. בערב אנחנו אצל הדודים. לא בא לי,אין לי כוח. אני מרוקאית מידיי,אז אין מצב לוותר על המימונה
למרות שאני שונאת את זה. אצלנו זה יותר מדיי בהגזמה
ואני לא אוהבת את שניהם,לא מתה על חגים.
שיהיה לכולם חג מקסים

m i c k e y 15

New member
יאיי ערב חג..עכשיו אני יוצאת לקריון

עם חברה..מזל שהיא גרה מולי...אחרת זה היה לוקח זמן..ואין לי זמןןןןןן חח אז אני הולכת לעזור לחברה לבחור בגדיםםם להיום..וכנראה לאירוע חח וזובי אני לא מנקה כלוםם חח אני שונאתתתת לנקותתתת.... או לשטוף כלים... אז..אני אערוך שולחן...ויהיו מה זה צחוקים היוםם....וואיי אין לי כוח לקרוא את כל ההגדהה חח אני רוצה אוכללללל ואני לא חוגגת מימונה..רק מרוקאים חוגגים את זה? אם כן אני לא מרוקאית אז אני לא חוגגת חחח אז ליל הסדר
חג שמחחחחחחחח

Wild Eye Joker

New member
איף

קמתי עכשיו אחרי שאמא שלי צעקה על אח שלי שהוא לא מטפל באוטו שלו ואז היא החליטה שנורא בא לה לשיר עם הרדיו
אני עדיין נורא עייפה וערב חג היום למי יש כוח לזה בכלל......
לא חוגגת כלום חוץ מליל הסדר, במימונה אני אצל חברה שלי כי היא מרוקאית וזה מגניב אין לי מה לעשות עד שניסע..סתם מול המחשב...לעדכן את האייפוד!! נחשב? יומטוב

Efrat K

New member
היום היום

אני הולכת לקבל את הMP4 שלי שנמצא בתיקון כבר חודשששששש
אני הולכת לאכול היום מצה בלעעעעע ולעזור קצת בהכנה ובבישול וגם ללמוד למתכונת מעצבנת בלקט שיוצאת ביום שחוזרים מהחופשה.

ליל סדר בפתח תקווה ../images/Emo122.gif

אצל סבאסבתא אני צריך לזכור איזה גמרא אני לומד למקרה שסבא יחליט לבחון אותי פתאום
כבר שרפנו חמץ מימונה? אני אשכנזי! ו..זהו, חג שמיח D:

פיטריוט

New member
אני:

אצל סבתי אם כל הדודים והדודות כמעט בצד האבא ואני כרגע עושה עבודת גיאוטופ במחשבת ישראל על גבעת התחמושת ,אשמח מאוד אם יש פה מישהו בקשר עם חייל שלחם במלחמת ששת הימים ,פשוט חייבת ראיון . ובערב אני מתכננת להסתובב אצל בנות דודות שלי בשכונה או לשחק קלפים ,או משהו אחר שיוצא לי. המימונה אני עדיין לא יודעת-אני דתייה ובא לי לצאת לשמה .

HeNoOsH

New member
אני עייפהההה

איך שאמא הגיעה מהעבודה התחלתי לעזור לה.. עזרתי לה להכין מפרום וקניידעלך וקצת לסדר...עכשיו הם יעזבו אותי בשקט אחרי שעזרתי. כואב לי הגב רצחחח...עמדתי מלא זמן =\ אני לא מרוקאית אז אין אצלנו מימונה אבל חברה שלי מרוקאית אז יכול להיות שאני אלך אליה.. בא לי מצה עם שוקולדדדדד

למעלה