• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

MorC18

New member
מה הקשר?

שייכנסו, אבל שלא ירשמו "חסרה לכם פאקצה?" שהתשובה ברורה מאליו.. וגם אם לא היינו חוסמים אותה, אתה חושב שהיא לא הייתה ממשיכה?

MorC18

New member
וגם שמתי לב עכשיו בקומונה,

שהיא עדיין ממשיכה..

noyy

New member
../images/Emo28.gifאוי...

איזה מסכנים!!!1 נכנסתי לקומונה שלכם והגבתי לשרשור של רועי!! איזו מרשעת אני איווווווווו טוב דיי עכשיו רציני!111 ואתם לא -ממשיכים-? אתם לא נכנסים לפורום [שזו קהילה גדולה, לא כמו קומונה פרטית ואינטמית!!11 כמו שחברה שלך אמרה] ואומרים שפאקצות זה "יאק"? [אני לפחות לא קיללתי אתכם שם
] אם הייתם רוצים להפסיק את ה"יחסים ההדדיים" בינינו, ממזמן כבר הייתם מפסיקים להגיב, אז תפסיקו להוציא אותי "הקרצייה".

noyy

New member
../images/Emo28.gifממשיכה במה?

ראבק, מה כבר עשיתי? :| אז הייתם אומרים לי "לא", היינו קצת מתכחסים ושלום על ישראל. אחרי זה לא הייתי חוזרת, אז למה לעשות את החיים קשים ופרנציפ לחסום!!!!

MorC18

New member
כנסי..

נו בסדר, הגבת לשרשור של רועי.. ואנחנו נכנסנו רק בגלל שפתחת את האשכול הזה.. וחסמתי אותך רק בגלל שהיית "ממשיכה" לרשום.. כמו "חסרה לכם פאקצה כאן?" נו באמת.. ונגיד, ולא הייתי חוסמת אותך.. את כן היית ממשיכה! בקיצר, אם את רוצה תגיבי שם.. אבל לא לומר שטויות כמו על ההודעה שבגללו נחסמת. זהו..

...

זאתי דרך חכמה מאוד כי לנו אין כוח לריב ולכל השטויות האלו... אז פשוט סגרנו עניין והרחקנו אותך

noyy

New member
../images/Emo28.gifטוב, אז *אני* לא נחמדה

להזכיר לך את כל הקללות שלך במסרים?

shakush

New member
אני רעה, מותר לי :)

אבל את פקאצה, אין בך שומדבר טוב

noyy

New member
../images/Emo28.gifאת מודעת לזה...

שכרגע קיללת פאקצות בקהילה ששורצת בהן, נכון?

shakush

New member
אכן ../images/Emo9.gif

אני שונאת פקאצות במוחי בדמי בנשמתי רק בגלל הפקאצות במוחי בדמי בנשמתי!!!!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעע איכססססססססססססססססס פווייייהה יאקקקקקקקקקקקקקקקקק

shakush

New member
PINK FLOYD ../images/Emo99.gif

הכניבה אסורה לפקאצות מגעילות , חהחה תפוז בשלישטת המטאליסטים/רוקרים/פריקים, מוחעחע יש לכן רק שלוש פורמים לברוח אליהם מוהאהאהאהאהאהאהאהאה :)

MineraL

New member
אז לכי לטיפול ומהר.מה שפאקצה הייתה אומרת,כנסי

ועכשיו תצאי.

למעלה