שרשור שיר הרגע.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo32.gifשרשור שיר הרגע.

*הרעיון לקוח מפורום באנגלית איפשהו* אוקי אז ככה.. פה כל פעם כשאתם רוצים אתם כותבים הודעה וכותבים בה ככה.. שם הזמר: שם השיר: פורמט: מז"א פורמט
לא, לא MP3 וכ'ו.. סתם קראו לזה ככה.. אבל זו צורה שמיעה כאילו
בעצם אתם אומרים איך אתם שומעים את השיר. אם זה בק*זה, או בראש שלכם, או שאתם שרים או מזמזמים את השיר.. הנה שלי.. זמר/ת: נלי פורטדו שיר: Powerless פורמט: ק*זה (זכרו לא לרשום את המילה ק*זה המלאה, כי ההודעה שלכם תימחק וחבל)

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifממשיכה.. תגיבו../images/Emo70.gif

זמר/ת: סטייסי אוריקו
שיר: I Promise פורמט: ק*זה ועושה עם השפתיים כאילו אני שרה חחחחחח...
גאד זה שיר ע-נ-ק.. זו פעם שלישית שאני שומעת אותו בחצי שעה האחרונה..

BiGuy3000

New member
ממממ...

אני לא חושב שהבנתי את הפואנטה, אבל מה זה משנה
להקה: The Darkness
שיר: I Believe in a Thing Called Love
פורמט: ווינאמפ, ומנגן אותו תוך כדי...
יש שם גיטרה פ-ר-א-י-ת
וסופסוף למדתי לנגן אותה...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifקולהכבוד../images/Emo70.gif

וכן.. נראה לי שהבנת. אין פואנטה, זה פשוט מגניב לראות מה כולם שומעים

BiGuy3000

New member
אהה...../images/Emo3.gif

מגניב. הנה עוד אחד- להקה: Oleander שיר: Halo פורמט: ווינאמפ, כשאני בדיכאון, או כשאני רוצה להיזכר בילדה שאהבתי...
(הרבה פחות
). מומלץ לכולם להוריד ולהקשיב
מילים מאוד עצובות, מנגינה איטית, אבל שיר גדול. אגב, גם את השיר הקודם כדאי להוריד- הזמר פסיכופט, וזה ממששששששש מצחיק איך שהוא שר... בכלל, שיר מגניב, קופצני, עם המון גיטרה ודיסטורשן...

יערה13

New member
מממממממממממממממ

בואו נראה... זמרת: אבריל לאבין השולטת!!! שיר: I'm with you פורמט: שרה אותו בעצמי, מי צריך מחשב? חחחחחחחחחחח

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif לי יש ה-ר-ב-ה....

ובגלל שיש כל כך הרבה, זה היה באותה ההודעה....: שם הזמר: משינה. שם השיר: היא התווכחה איתו שעות. פורמט: כל השמן שרתי את זה, ועכשיו יש גם ווינאמפ! שם הזמר: סינרגיה. שם השיר: צועקים על אהבה. פורמט: ערוץ 24 ושרה. שם הזמר: כוורת. שם השיר: המגפיים של ברוך. פורמט: דיסק, שרה. שם הזמר: כוורת. שם השיר: סיפור המכולת + שיר המכולת (גם הסיפור נחשב - לא....?
) פורמט: דיסק ושרה/מספרת. שם הזמר: הcast של buffy. שם השיר: כל השירים מהמחזמר של באפי.... פורמט: ווינאמפ ושרה. ויש עוד מלאן, אבל אני לא אבלבל לכם את המוח עם זה....

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifלא לא לא..

דיברתי על מה שומעים/שרים/וואטאבר באותה שניה

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אההההה

הו וול, אפשר לומר ששמעתי את כל השירים הללו בעשר דקות שלפני שכתבתי את זה.....
אלה פשוט שירים שאני שומעת נון סטופ....

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

זמרת- ביונסה שיר- Fighting Temptations פורמט- ק*זה וזימזומים

למעלה