ההפתעה מתגלה!!!

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gifההפתעה מתגלה!!!../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

ובכן... הנה הדבר שכולכם ציפיתם לו... ערב של
כוכבים... ערב שכולו...
מחזות זמר!!!
כן, זה מה שהתבשל במוחי במשך כל הזמן הזה, זה הדבר שרמזתי עליו, אך לא גיליתי... זהו ערב שנעלה כולנו יחד, בכוחות עצמנו! בכל מקרה, שום דבר עוד לא סגור... לאחר התייעצות עם תומש הגענו למסקנה שצריך לחכות עד שיהיו עוד אנשים קבועים בפורום. למרות שיש כבר הרבה, אין מספיק... בכל מקרה, לאחר שזה יקרה, נתאם אתכם את התאריך וננסה לקבוע תאריך שיהיה, כמובן, נוח לכמה שיותר אנשים. בנוסף, כולם מוזמנים כמובן, בתור קהל, ואם יש מישהו שרוצה להשתתף גם בתור מופיע, שיודיע לי... יש כבר כמה אנשים שאני יודעת שאני רוצה אותם בתפקיד זה או אחר. בכל מקרה, אני מקווה שזה ייצא כמה שיותר מהר אל הפועל, ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם. תנסו להביא לכאן חברים שלכם, שאתם יודעים שאוהבים ומתעניינים במחזות זמר. לפרטים נוספים ולהודיע על השתתפותכם - אתם מוזמנים לכתוב תגובות להודעה הזאת.
ביי!
אתכם

actress

New member
זה בערך כמו מה שאנחנו עושים ונעשה ו

אני בפנים

איפה ומתי?../images/Emo79.gif

גבירתי הצעירה, אם תודיעי איפה ומתי, יתכן ואוכל לגייס זמרת ענקית לערב שלכם. ואיפה? , הכוונה באיזה אולם? כמה קהל? וחוץ מזה, תענוג לראות את ההתלהבות שלכם כולכם נהדרים.

Hold it! Hold it!

קודם כל כמה הבהרות - לא נכנ לערב הזה, לא בתור מופיע ולא בתור קהל, אף אחד שלא שייך לפורום. אולי זה קצת נוקשה, אבל ככה זה, מה לעשות. זה כל הקטע - שזה משהו שנועד בשבילנו גם להנות וגם לפגוש את האנשים שאנחנו מתכתבים אתם באיטרנט. משהו אינטימי כזה, רק שלנו. איפה? בבית של אחד מאיתנו. אולי אצלי, אם אצליח לשכנע את ההורים שלי, ומיכל (actress) התנדבה לארח אותנו אצלה, אני רק אשאל אותה אם יש לה פסנתר. כמה קהל? כל מי שמשתתף קבוע בפורום. זה לא יותר מדי אנשים, אני חושבת...
דרך אגב - ברוך הבא לפורום!

actress

New member
שמעתי נכון?? אממ.. יש את המשכן שאני

יכולה אולי לקחת יום ואולי ניפגש שם.. אצלי אממ... ממש רעיון יפה אבל גם זיו מאוד מאוד אוהב לארח אנשים אז אולי אצלו? ו... במשכן יש במה והכל הכל הכלללללללל
אז אני כבר יכולה להגיד שאנחנו נארח אותכם שם מצוין.

במשכן?! אעלק!!!

אם תוכלי להשיג לנו את הבמה של המשכן לערב אחד, מבלי לשלם, אני אנשק לך את הרגליים! זה רעיון מעולה, אם יהיה ניתן להוציאו אל הפועל. ומכיוון שגם לך וגם לזיו אין בבית פסנתר, הרעיון הזה יורד. חייבים פסנתר. אם עוד מישהו ממשתתפי הפורום מוכן לנדב את ביתו+פסנתר, זה יהיה מבורך!

actress

New member
יש מצב

גם ככה לפעמים יש הפסקות בין חוג לחוג אז אפשר לפעמים יש הפסקה של שעה וחצי או שעתיים. ועכשיו בימי חזרות שאנחנו נמצאים שם תמיד אבל אני יכולה לרחת את יום רביעי שאין שם איש. אני אדבר על זה עם המורה שלי ואני אשכנע את זיו לשכנע אותה גם אני בטוחה שהיא תסכים גם ככה לה יש גם בעלות על המקום. אבל יש אורגן לא פסנתר.

starshine

New member
וואו../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

סתיווש, איזה רעיון מטריף!!!!! מי זה תומש...??? אני מעוניינת ואני יכולה לארגן כ"כ הרבה אנשים מוכשרים ונלהבים.!!! תהיי בקשר! hakoona-matata!
*אריבדרצ´ה*

תומש=תום נחמיאס

ושוב, כמו שכתבתי לגולש סולידי - לערב הזה מוזמנים רק אנשי הפורום!!! אני שונאת להיות המגעילה, אבל מה לעשות...

ץץץץץ

New member
סתיו סתיו../images/Emo65.gif

מה זו ההתלהבות הזו? כל הכבוד על הרעיון המקורי והלא ברור כלל. למרות שלא הצלחתי להבין מילה, רק מההתלהבות שלך אני יכול להסיק שזה בהחלט יהייה ערב שווה. תדעי שבכל מקרהאני בפנים ואם את צריכה עזרה בדברים הכי גדולים שיש, אני כאן לרשותכם ובאמת שיש לי קשרים עמוקים בתל אביב. (בדרך כלל אני אוהב להיות צנוע, אבל נפלט לי נו,,,,,) אני גם משחק בכלל לא רע כך שתרשמי אותי בקטגוריית המשתתפים. חוץ מלאכול שעועית ירוקה או חצילים על הבמה, אני מוכן לעשות הכל. הייתי מציע בכנות שלא תקחו את הכל על הכתפיים שלכם, את ותומש, אלא תקבעו תאריך עם עוד שלושה ארבעה ילדים וותקיימו מעין ישיבת צוות ובו תחלקו את העבודה, אני אשמח לקחת חלק גם בצוות שכזה.
בכל אופן, אני אישית רואה את זה כפרוייקט של כולנו לכן, שיהייה לכווווווולנו בהצלחה, ולא יזיק לך לחשוף בינתיים עוד כמה פרטים. אוהב את כולכם, ומתחיל לספור לאחור (חחחחחחח...)
ירון- ליצן החצר

אריאלי18

New member
לסתיו ולכולם!

אז כמו כולם...גם אני התלהבתי כשקראתי את ההפתעה.... זה מזכיר לי את עצמי כשכל שנה רציתי לביים ולהעלות מחזמר בבית ספר... לכל התלמידים עם כוריאוגרפיה, תלבושות...והכל...בכל מקרה אני ממש ממש אשמח לשחק ולשיר....כמו שסיפרתי לכם אני אוהב לשיר ולשחק.. וזה יכול להיות באמת משהו מדהים....רק חבל שלא פירטת.! מאיפה הכסף להפקה כזאת? צריך קשרים, במאי, אנשי מקצוע..קהל....במות.... אם את יכולה אז תפרטי יותר....!! על מה היה הנושא? חוץ מזה אולי חני אמא של תום תוכל לעזור...! זה יהיה אדיר! בכל מקרה אני כבר התחלתי לפני שלושה חודשים לכתוב מחזמר לככל המשפחה לצוות בידור באילת, שכנראה יעלה באוגוסט! זה ייקרא "לרקוד את העולם" וזה יהיה ממש מצחיק ומגניב (דוד שלי מנהל של צוותי בידור באילת) ואם נמשיך להיות בקשר...ותהיו באילת אני אזמין את כולכם לראות אותו...במלון הרודס-אילת.... אריאלי ("כמה צחקנווווו" אאאאאאאאאאאהההההה....פיספסת...) :} LOL

ץץץץץ

New member
אריאלי

אם יש לך כאלה קשרים, קח אותי לשחק במחזמר שלך באילת. זה נשמע לא רע ובנוגע לטנג´י, רק תדע לך שמאוד התלהבתי ממנו בסדרה הארמון. נורית, זו שניסתה למרר לו את החיים, היא טבריינית אבל האמת היא שהיא יצאה לא בסדר. בכל אופן, אווה מהצוות כבר חזרה לאילת, או שהיא נשארה כבר בחו"ל עם המשפחה שלה???? אם באמת תצטרך נער צעיר, אני יורד לאילת. אני יודע שאני רוצה ומסוגל, די, כבר משעמם לי כאן ואין פה שום דבר שיכול לאתגר אותי מבחינת תיאטרון... חבל. ירון

רגע!!!!!!! להרגיע!!!!!!!

שום במאי, שום אולם, שום קשרים, שום אנשי מקצוע, רק חברי הפורום בבית של אחד מאיתנו, כולה פסנתר, בלי מיקרופונים ובלי שטויות, שירה חיה. משהו קטן ואינטימי רק שלנו, מין ערב כזה של כיף. לא הפקה גדולה וגרנדיוזית.

הנה עוד דבר שאני שונאת לעשות...

אבל חייבת בכל זאת לעשותו. כל מי שרוצה להשתתף בערב הזה בתור מופיע, יצטרך להיפגש אתי ולהשמיע לי איך הוא שר. עם זאת, ואני מדגישה - זהו לא אודישן
אני לא בוחנת אף אחד, ואני לא אאסור על אף אחד להשתתף
אני רוצה לשמוע אתכם שרים כדי לדעת באיזה תפקיד לשבץ אתכם. זה הכל. אז לא צריך לפחד...

לא שמעתי אותך שר

חוץ מהסדנא ההיא של הפיתוח קול...
... אני אשמע אותך שר ואז אחליט במה לשבץ אותך. אולי לא תשיר אלא תעשה קטעי קישור או משהו, אבל אני מבטיחה לך שאם תרצה להשתתף לא אמנע ממך...

למעלה