דיון

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifדיון../images/Emo41.gif

אז ככה, חשבתי לפתוח דיון קטן. לפני זה, תודה רבה לכל האנשים החדשים
כיף לראות שיש תזוזה בפורום. וכמובן, לכל אלה שמעולם לא עזבו
נושא: סקינס. שאלות עיקריות: - האם הסדרה משקפת את המציאות? - האם אתם מתחברים עם הסידרה? - האם לפני דעתכם הם נוגעים בנושאים הנכונים? - האם יש הגזמה בנושאים מסויימים?
כללים
מותר להגיב אחד לשני [מן הסתם
].
מותר לרשום כל דבר העולה בדעתכם.
לא חייבים להתייחס לכל השאלות, אפשר גם לעלות עוד נושאים שמעניינים אותכם בקשר לסידרה.
לא לקלל, או לפגוע בכוונה תחילה.
לא לשלול דעות.
לא להיסחף לוויכוחים אישים.
זהו, אני מקווה שתהנו ותשתתפו
שבוע טוב

pilot promo

New member
משתתף:

אני חושב שהסדרה לוקחת סיטואציות די נורמליות ומקצינה אותן(למשל הדלקות על מורה:לא שחוויתי את זה אף פעם כי כל המורות שלי או בהיריון או בנות 100,אבל יש הרבה שכן חוו את זה,אבל הם לא מימשו את זה). נוגע בנושאים הנכונים?לא יודע לגבי זה-יש לגעת בנושאים הנכונים בצורות מסויימות וזה גם כמובן מכוון גם לקהל היעד,OC לדגמא,שמכוונת בעיקר לאנשים שאוהבים בריטני ספירס ושאר פופ רדוד(סליחה מראש על ההכללה,אני יודע שיש גם יוצאי דופן)לא יעסקו באנורקסיה באותו עומק כמו שסקינס עסקה(לדעתי קאסי היא אחת הדמויות היותר גאוניות במחינת בנייה והתפתחות שראיתי בסדרה כל שהיא),ואותו דבר על סמים ועל יחסים עם ההורים שבסדרות אחרות מסתכמות בהורה אומר א' ילד עושה ב'.. לדעתי הסדרה לא המציאה את הז'אנר של TEEN DRAMA מחדש אבל היא בהחלט נתנה לז'אנר הרבה יותר עומק ממה שהיה לא,אמנם נשמע קצת קיטשי אבל זה מה שאני אהבתי בסקינס-שברוב המקרים הם עסקו בנושאים שחשבנו שנאמר עליהם הכל אבל הכותבים גרמו לנו(או לפחות לי)לחוש סימפתיה ולא רק אמפתיה כלפי הדמויות ה....יותר מסובכות...

sweet shir

New member
ממ~

- האם הסדרה משקפת את המציאות? מציאות של קבוצה מסויימת באוכלוסיה, אני מאמינה שכן. הם מקצינים את זה בכוונה, כי הנושאים האלו כן קיימים, וחלקם לא מקבלים מספיק התייחסות. - האם אתם מתחברים עם הסידרה? כן, מן הסתם... אם לא למה אני צופה בה? חח
- האם לפני דעתכם הם נוגעים בנושאים הנכונים? כן. כמו שכתבתי מקודם, יכול להיות שהם מקצינים אבל זה לא משנה את העובדה שזה קיים. - האם יש הגזמה בנושאים מסויימים? ברור שיש. אבל זה מה שמייחד את הסדרה הזאתי. מה גם שיכול להיות שבאמת יש אנשים בחיים בכזאתי הקצנה... אוקי, נראה לי שיצאתי לא ברורה. XD >>"

IndieCindy

New member
well

- האם הסדרה משקפת את המציאות? אני די יודעת בוודאות אבל לא בהכללה שככה כן מתנהג הנוער בבריטניה. אז כנראה ביחס לבריטניה הסדרה כן משקפת את המציאות.. - האם אתם מתחברים עם הסידרה? מבחינת כל מה שהם עושים? לא ממש. אבל בקטעים בסדרה שיותר מתקרבים לדמות ומזדהים איתה אני ממש מתחברת :) - האם לפני דעתכם הם נוגעים בנושאים הנכונים? אני חושבת שכן אבל כשחושבים על זה הם נוגעים בנושאים מסוימים בצורה לא חיובית, כאילו אני די חושבת שמציגים דברים כמו סמים, אלכוהול וכו' בצורה יעני מגניבה... אני אישית חכמה מספיק כדי רק לצחוק על זה ולא ללמוד מזה דברים אבל אני לא חושבת שהייתי רוצה שהילדים שלי יראו סדרה כזו. - האם יש הגזמה בנושאים מסויימים? גם אם כן זה מה שהופך אותה למצחיקה :)

IndieCindy

New member
אני יודעת:)

סתם אממ יוצא לי להיות באנגליה די הרבה גם יש לי שם משפחה ואני מכירה כמה אנשים בגילי משם ודיברתי איתם על זה ובמקומות מסוימים זה בהחלט ככה.

Shexy Peanut

New member
הייתי מגיבה לזה אבל אני לא מרגישה שאני

מתמצאת כל כך כי בסה"כ ראיתי רק שני פרקים בשלמותן..

Shexy Peanut

New member
שלמותם* ../images/Emo122.gif

יואו אנשים רציני... אני לא מפגרת או משהו
משום מה רק כשאני כותבת בפורומים וכאלה יש לי שגיאות מטורפות

shan28

New member
לא נורא...

גם לי זה קורה
יש כאלה שמציקים פה אני מקווה שזה לא יקרה

shan28

New member
אוקיי אז ככה :p

סקינס: אחלה סדרה שאלות עיקריות: - האם הסדרה משקפת את המציאות? יכול להיות של אנשים מסויימים ... אבל לא שלי... - האם אתם מתחברים עם הסידרה? מאוד חחח אחלה תכנים מעניינים... - האם לפני דעתכם הם נוגעים בנושאים הנכונים? יאפ - האם יש הגזמה בנושאים מסויימים? כן קאסי מעצבנת אותי ! דיבור אדיש שהיא מעלה לי תעצבים חחח חוץ מנה הכל טוב...

prinsezayuli

New member
יש לי כמה דברים לומר...

חברה שלי שהייתי איתה עד כיתה ב' עברה לאנגליה ובגלל שהיינו חברות ממש טובות והיא הייתה חברה של עוד מלא אנשים היא באה לבקר כל שנה אפילו שנה שעברה [ואני בכיתה ח'] בכל מקרה כבר שהיינו בכיתה ז' ו ו' היא סיפרה לי איך שם שהכל פשוט פי אלף יותר מדורדר מאשר שבארץ יש לה חברה והרבה חברות שכבר בגיל 12 יולדות ילד ועושות יחסי מין ללא קונדום סתם בשביל הכיף עם אנשים אקראיים [ואני מזכירה -הם בנות 12!] בכל אופן היא גם סיפרה לי שהם שותים מגיל צעיר מעשנים ועושים הרבה דברים שילדים בכיתה ו' בארץ כנראה שעדיין לא עשו...אז תחשבו על כיתה ו' זה נכה.... אז איך זה יא'? אני שמעתי שמי שכתב את התסריט והרעיון הוא של ילדים בכיתה יא' בערך מאנגליה אז יכול להיות שזה משקף את המציאות שם אין ואנחנו לא באמת יכולים לדעת אלא אם כן ניסע לגור באנגליה [ולא לחופשה] לנושא אחר... הסידרה לדעתי היא אחלה סידרה אני ממש מתחברת איתה והיא פשוט נהדרת הגזמה? יכול להיות אבל אמרתי כבר שאי אפשר לדעת כי בתכלס אנחנו לא חיים באנגליה כרגע...

Shexy Peanut

New member
אבל האם זה כל מה שהם עושים כל הזמן?

סביר להניח שלא.. לא כמו שזה מוצג בסדרה.

Shexy Peanut

New member
יאללה משתתפת.

- האם הסדרה משקפת את המציאות? אני משארת שכן של אנשים מסוימים.. וקליקות מסוימות.. לא ניכנס לזה עכשיו.. אבל אני נגיד עכשיו בכתה ט' ואנחנו לא לוקחים סמים ושטויות אבל אני יודעת בוודאות שהשכבה הקודמת [שעכשיו הם י'] לקחו סמים והיו מתנחלים במחסנים כאלה מסטולים וכו' והיו עושים לא קצת סקס ושטויות כאלה. ואני בטוחה שגם אצלי בשכבה יש כמה וכמה. זה תלוי מאוד יש ככה ויש ככה. עוד דוגמא.. חברה שלי הייתה בטיול שנתי ואירגנו להם מסיבה והיו שם חבר'ה מכתה יא' מבי"ס אחר שהציעו להם איזה כדורים כאלה שאמורים להיות כמו אקסטזי.. ואני יודעת ממנה גם שכמה אנשים מהשכבה שלה לקחו.. וכמובן בגלל שהיא בבצפר שהוא עם פנימיה גם שם לא חסר השתרללות מה שנקרא. אני כן חושבת שמקצינים את זה בסדרה.. כי גם עם הנוער שם כן מתפקד ככה אני בטוחה שזה לא כל הזמן ושם זה נראה כאילו זה כל מה שהם עושים.. נגיד אורך החיים של כריס מפרק 4 בעונה הראשונה.. אני לא חושבת שאם מישהו באמת חי בצורה הזו.. [שזה חיי על כדורים בעצם] באמת מתפקד איכשהו ולא נמצא בסכנת חיים.. או שמה כבר מת. ולמשל הדמות של קאסי שעם כל הכבוד שהיא עשויה מצויין זה מובן מאליו שזו דמות בדיונית לחלוטין ומוגזמת.. והיא מוגזמת וקיצונית בכוונה. - האם אתם מתחברים עם הסידרה? כעיקרון זה תלוי מתי.. כשמראים קונפליקטים אמיתיים של הדמויות אז כן.. וברור שיש תקטע של "אם רק הייתי שם.." או משהו כזה. - האם לפני דעתכם הם נוגעים בנושאים הנכונים? הם נוגעים בנושאים נכונים, כן. משתי בחינות.. א-זה שערורייתי וזה מדבר לנוער כי נמאס בתכלס לראות את כל החרא הפוטנציאלי הזה. וב- כי זה כן מביא רייטינג סה"כ. - האם יש הגזמה בנושאים מסויימים? וכן. ופירטתי על כך בשאלה הראשונה. יש הגזמה בעיקר בדמות של קאסי אבל זה נעשה בשביל להעביר מסר מסוים.. הייתי נותנת דוגמא מסרט או סדרה אחרת אבל לא עולה לי משהו לראש כרגע.

whoa

New member
עונה

שאלות עיקריות: - האם הסדרה משקפת את המציאות? סוג של.. כן, כי בני נוער נתנהגם ככה בחוגים מסויימים, והתנהגות כזאת נפוצה בארצות כמו ארה"ב ואנגליה - האם אתם מתחברים עם הסידרה? כן, אהבתי שכל פרק מדבר על דמות אחרת, ונותן הדזמנות לכל צופה להתחבר לדמות שהכי מתאימה לו. - האם לפני דעתכם הם נוגעים בנושאים הנכונים? כן - האם יש הגזמה בנושאים מסויימים?בערך, זה תלוי בכל אדם... אני חושבת שרוב ההורים שאוסרים על הילדים שלהם לראות את הסדרה - טועים. הסדרה עושה את העבודה עם ההקצנה, רוב המקרים עושים צמרמורת, ולפחות במקרים שלי מרחיקה אותי מכל אותם מעשים..

למעלה